Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Dziś, pan odezwał się ponownie, cyt.
Przepraszam że nie odpisuje w sprawie odopcji ale mam problemy z praca i jesli zmienię ja na kierowce to pies byłby sam po kilka dni w domu .

Cioteczki, co odpisać Panu? Poprzednio poprosiłam, żeby dzwonił pod numer podany w ogłoszeniu, ale chyba tego nie zrobił.

Posted

Havanko ten pan nie dzwonił. Nie wiem co pan ma myśli pisząc, że pies kilka dni miałby być sam w domu. Szczerze mówiąc nie wyobrażam sobie zostawiania psa samego tak długo.
W sprawie Koni telefonowały dwie osoby, jedna z Łodzi, druga z Wrocławia. Pani z Łodzi pytała o możliwość transportu. Ze względu na wycofanie Koni zasugerowałam, aby przyjechała osobiście, aby przekonać się czy znajdą nić porozumienia.
Pani z Wrocławia była chętna przyjechać, Koni miałaby być psem dla babci (no nie całkiem jeszcze wiekowej). Chyba też się rozmyślili.

Posted

ewab napisał(a):
Havanko ten pan nie dzwonił. Nie wiem co pan ma myśli pisząc, że pies kilka dni miałby być sam w domu. Szczerze mówiąc nie wyobrażam sobie zostawiania psa samego tak długo.
W sprawie Koni telefonowały dwie osoby, jedna z Łodzi, druga z Wrocławia. Pani z Łodzi pytała o możliwość transportu. Ze względu na wycofanie Koni zasugerowałam, aby przyjechała osobiście, aby przekonać się czy znajdą nić porozumienia.
Pani z Wrocławia była chętna przyjechać, Koni miałaby być psem dla babci (no nie całkiem jeszcze wiekowej). Chyba też się rozmyślili.

Najważniejsze, ze jest jakiś odzew na ogłoszenia. Mam nadzieję, ze zadzwoni jeszcze TEN właśnie telefon.

Posted

kaskadaffik napisał(a):
Super, że Ciapusiowi się udało przeżyć :)

Ciapuś był całkowicie bezpieczny :) a Koni najwyraźniej jego towarzystwo zupełnie nie przeszkadzało :)