agnieszka24 Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 [quote name='Momo']gdzie ten wątek, bo chybam ślepa wątek Bariego: http://www.dogomania.pl/threads/178260-PODEJRZENIE-PADACZKI-PAKOSZKOWY-Bari-Wild-ZWROT-Z-ADOPCJI :) Quote
ewab Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Potrzebna osoba do sprawdzenia domku dla jednej z suczydełek Koni. Dom pomiędzi Bytomiem a Piekarami Śląskimi. Quote
divia_gg Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Zapraszam na bazarki na kieleckie psotworki. http://www.dogomania.pl/threads/179200-Psowe-rzeczy-na-kieleckie-psiaki-Do-22-02-2010-Zapraszam-OTWARTE http://www.dogomania.pl/threads/179198-PiAE-kne-RA-A-NOA-CI-na-kielecki*****-Do-22-02-2010-ZAPRASZAM-OTWARTE Quote
Agucha Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Mam takie pytanko - czy ja te faktury i UA mam przesłać w oryginałach na adres podany na UA? Jak wygląda kwestia wpłat na Barusia? Z tego co doczytałam jeszcze 2 osoby (poza ewaB) deklarowały wpłaty na niego a nic do mnie nie doszło? Quote
Agucha Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Helloł! przypominam się z powyższym pytaniem... Quote
andzia69 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='Agucha']Mam takie pytanko - czy ja te faktury i UA mam przesłać w oryginałach na adres podany na UA? Jak wygląda kwestia wpłat na Barusia? Z tego co doczytałam jeszcze 2 osoby (poza ewaB) deklarowały wpłaty na niego a nic do mnie nie doszło? Co do faktur - myślę, ze trzeba odesłać oryginały bo to do księgowosci ma isć i tylko oryginały uznają w US;) A co do finansów - to jesli szło na konto stowarzyszenia - to EwaB ci odpowie:) A jakieś zaległosci w płatności sa? jeśli tak to napisz jaka to kwota - to trzeba sie będzie "sprężyc" w zbiórce Quote
Agucha Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Całe rozliczenie jest w pierwszym poście na wątku Barego. Pytałam o te formalności na 3 wątkach powiązanych z Pakoszkami i nadal nie mam odpowiedzi...nie wiem do kogo mam się z tym zgłosić, więc piszę na ogóle. Quote
ewelinka_m Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Agucha kopiuje ze szczeniakowego, tam ewab wstawiła rozliczenie:roll: Konto Barusia zasiliły wpłaty od: maada - 50 zł maggiejan - 50 zł Quote
Agucha Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 ewelinko, już widziałam i rozmawiałam z Ewą ;) Ewa potwierdziła wpłaty dziewczyn Zaktualizowałam post rozliczeniowy na wątku Barusia i jesteśmy 15zł do przodu, które to chcę przekazać ZA ZGODĄ WPŁACAJĄCYCH - na sterylkę suczki Pakoszki Cioteczki - zgadzacie się? :cool3: Quote
andzia69 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Słuchajcie...wszyscy zajęli się maluchami...teraz oprócz Zarii trzeba chyba zaczać ogłaszac mamusię - Pakoszkę:( ona przeciez w hotelu siedzi...:( Quote
ewelinka_m Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 tylko jak zwykle zdjecia Pakoszki nieciekawe do ogłoszeń...:( Quote
andzia69 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='ewelinka_m']tylko jak zwykle zdjecia Pakoszki nieciekawe do ogłoszeń...:([/QUOTE] ale cholewka pewnie lepszych nie będzie:( no chyba, ze p. Joasia będzie miała czym zrobić...no i chęć... Quote
Maada Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 A co w ogóle wiadomo o Pakoszce? Bo w pierwszym poście jest niewiele.. Ile ona ma lat i jaki charakter? Quote
erka Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Dzisaij będę dzownić do hotelu, może będzie więcej info o suni. Porosze tez o fotki, jak się da. Quote
Ulka18 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Dzisiaj w schronisku w Mielcu sa Halcia i Majuska, moze by podjechaly do hoteliku do Pani Asi i zrobily dobre zdjecia. Bylysmy ostatnio w hoteliku 16.1. i zrobila zdjecia wszystkim dogomaniackim psom. Halcia i Majuska maja na pewno cyfrowke ze soba. Komu podac nr do Halci na pw? Quote
andzia69 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 ojej - ale by było dobrze - i dowiedziałyby się jak tam sunia się czuje, czy nie jest już taka przerażona, no i zdjęcia do ogłoszeń by były:) Mogę zadzwonić;) Quote
Ulka18 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Andzia, wyslalam Ci wizytowke do Halci. Dzwon dlugo i cierpliwie, bo w schronisku nie slychac telefonu. Quote
andzia69 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='Maada']A co w ogóle wiadomo o Pakoszce? Bo w pierwszym poście jest niewiele.. Ile ona ma lat i jaki charakter?[/QUOTE] będziemy mieć jakieś wieści moze dzisiaj...prosiłam jeszcze dziewczyny z Mielca o wieści jeśli tam będą u swoich psiaków...Niestety Halcia nie da rady podjechać dzisiaj i cyknąć fotek:( i jeszcze mi się przypomniało...ciocia mojego tz dzwoniła do mnie, ze w ok. hurtowni błąka się śliczna, ok. roczna sunia, wielkości onka...podchodzi do każdego czlowieka, chce wchodzić do biur...mogę jutro tam podjechać i zobaczyć co to za sunia i porobić zdjęcia...może by się tym ludziom spodobała? Quote
Maada Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Andzia, oni przy małym dziecku nie chcą nie sprawdzonego psa i wcale im się nie dziwię. Szukam psa, który jest u kogoś na DT i o którym na 100% wiadomo, że nie zareaguje agresywnie na dziecko. Ich córeczka bardzo garnie się do zwierząt, nie jest dla nich uciążliwa ale nigdy nie wiadomo jakie zwierzak miał doświadczenia z przeszłości, dlatego musi być "sprawdzony na dzieci" . Quote
Evelka Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 To może pakoszkowa Zaria? Jest naprawdę rozkosznym i garnącym się do ludzi szczeniaczkiem. Jej wątek: http://www.dogomania.pl/threads/178350-ZARIA-Pola-juA-bezpieczna-i-socjalizowana-w-DT-Przed-nami-poszukiwania-DS Quote
erka Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Rozmawiałam dzisiaj z panią Joasią z hotelu. Pakoszka, czyli Elza, bo tak nazwał ją ten typ, do którego się przybłakała/podobno reaguje na to imie/, jest podobno super sunią, przyjazną do ludzi i innych psów. Tylko jeden dzień była przestraszona po przyjeździe, ale teraz juz wszystko ok. podobno bardzo garnie sie do ludzi. Została juz zaszczepiona na wściekliznę, będzie tez w najbliższym czasie sterylizowana. Podeśle pani Joasi wątek , to może cos sama napisze o suńce , prosiłam tez o fotki w miare możliwiści. Quote
Basia1968 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 nooo cudowne wieści - moja dzielna mamunia. Kochana psineczka. Quote
Evelka Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Bardzo się cieszę, że Pakoszka/Elza okazała się takim uroczym i ufnym psiakiem:) Teraz już wiem po kim jej córeczka - Zaria to ma;) Quote
Agucha Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 ...i nie tylko córeczka :cool3::cool3::cool3: Quote
Recommended Posts