Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam takie pytanko - czy ja te faktury i UA mam przesłać w oryginałach na adres podany na UA?

Jak wygląda kwestia wpłat na Barusia? Z tego co doczytałam jeszcze 2 osoby (poza ewaB) deklarowały wpłaty na niego a nic do mnie nie doszło?

Posted

[quote name='Agucha']Mam takie pytanko - czy ja te faktury i UA mam przesłać w oryginałach na adres podany na UA?

Jak wygląda kwestia wpłat na Barusia? Z tego co doczytałam jeszcze 2 osoby (poza ewaB) deklarowały wpłaty na niego a nic do mnie nie doszło?

Co do faktur - myślę, ze trzeba odesłać oryginały bo to do księgowosci ma isć i tylko oryginały uznają w US;)

A co do finansów - to jesli szło na konto stowarzyszenia - to EwaB ci odpowie:)

A jakieś zaległosci w płatności sa? jeśli tak to napisz jaka to kwota - to trzeba sie będzie "sprężyc" w zbiórce

Posted

Całe rozliczenie jest w pierwszym poście na wątku Barego.
Pytałam o te formalności na 3 wątkach powiązanych z Pakoszkami i nadal nie mam odpowiedzi...nie wiem do kogo mam się z tym zgłosić, więc piszę na ogóle.

Posted

ewelinko, już widziałam i rozmawiałam z Ewą ;)

Ewa potwierdziła wpłaty dziewczyn
Zaktualizowałam post rozliczeniowy na wątku Barusia i jesteśmy 15zł do przodu, które to chcę przekazać ZA ZGODĄ WPŁACAJĄCYCH - na sterylkę suczki Pakoszki

Cioteczki - zgadzacie się? :cool3:

Posted

[quote name='ewelinka_m']tylko jak zwykle zdjecia Pakoszki nieciekawe do ogłoszeń...:([/QUOTE]

ale cholewka pewnie lepszych nie będzie:( no chyba, ze p. Joasia będzie miała czym zrobić...no i chęć...

Posted

Dzisiaj w schronisku w Mielcu sa Halcia i Majuska, moze by podjechaly do hoteliku do Pani Asi i zrobily dobre zdjecia. Bylysmy ostatnio w hoteliku 16.1. i zrobila zdjecia wszystkim dogomaniackim psom. Halcia i Majuska maja na pewno cyfrowke ze soba. Komu podac nr do Halci na pw?

Posted

[quote name='Maada']A co w ogóle wiadomo o Pakoszce? Bo w pierwszym poście jest niewiele.. Ile ona ma lat i jaki charakter?[/QUOTE]

będziemy mieć jakieś wieści moze dzisiaj...prosiłam jeszcze dziewczyny z Mielca o wieści jeśli tam będą u swoich psiaków...Niestety Halcia nie da rady podjechać dzisiaj i cyknąć fotek:(

i jeszcze mi się przypomniało...ciocia mojego tz dzwoniła do mnie, ze w ok. hurtowni błąka się śliczna, ok. roczna sunia, wielkości onka...podchodzi do każdego czlowieka, chce wchodzić do biur...mogę jutro tam podjechać i zobaczyć co to za sunia i porobić zdjęcia...może by się tym ludziom spodobała?

Posted

Andzia, oni przy małym dziecku nie chcą nie sprawdzonego psa i wcale im się nie dziwię. Szukam psa, który jest u kogoś na DT i o którym na 100% wiadomo, że nie zareaguje agresywnie na dziecko. Ich córeczka bardzo garnie się do zwierząt, nie jest dla nich uciążliwa ale nigdy nie wiadomo jakie zwierzak miał doświadczenia z przeszłości, dlatego musi być "sprawdzony na dzieci" .

Posted

Rozmawiałam dzisiaj z panią Joasią z hotelu. Pakoszka, czyli Elza, bo tak nazwał ją ten typ, do którego się przybłakała/podobno reaguje na to imie/, jest podobno super sunią, przyjazną do ludzi i innych psów.
Tylko jeden dzień była przestraszona po przyjeździe, ale teraz juz wszystko ok. podobno bardzo garnie sie do ludzi.
Została juz zaszczepiona na wściekliznę, będzie tez w najbliższym czasie sterylizowana.
Podeśle pani Joasi wątek , to może cos sama napisze o suńce , prosiłam tez o fotki w miare możliwiści.