Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Naklejka']Ja jeszcze nie zaczęłam i nie mam zamiaru :eviltong: Alkohol to największe zło świata :diabloti:
Zgadzam się :D dlatego pije z umiarem i tylko jak mam meega ochotę :D
[quote name='junoo']https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/602074_517558038290643_1425560659_n.jpg
mmm ale się błyszczy w tym słońcu :) pięknie :)
:loveu: na tych zdjęciach jest jeszcze przed obcinaniem :D teraz wygląda schludnie i ładnie :D a nie taki haszcz :P

Posted

[quote name='jonQuilla']a czy ja dobrze widziałam ostatnio zdjęcie Toro na fejsbóku wrzucone przez fanpejdż molosów? ;)
hehe zgadza się, dwa zdjęcia im wysłałam :)
[quote name='magdabroy']https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/548995_517560718290375_1352215812_n.jpg Teraz wiem czym go karmisz i poisz :evil_lol:
hehe, wydało się :D ale on i tak woli jabuszka i loody :D
[quote name='Kaaasia']Ale widocznie dieta mu dopowiada bo ladnie chłopak wrósł :loveu:
:loveu:
chudzinka jest :) chciałabym mieć taka przemiane materii jak on :P

Posted

dOgLoV napisał(a):
Piękny włochacz :loveu:

juz jestescie po linieniu ?? ;)

:loveu:
Można powiedzieć że tak, bo czarnuch juz sie tak nie sypie, ale jest co czesać jeszcze :)

Posted

Tą najgorszą faze my mamy już za sobą :D

a teraz metamorfozy :D
KROSIA PRZED: (na tym zdjęciu jest w fazie środkowej po wstępnym obcięciu bo była meeega zarośnięta)

KROSIA PO:

TORO PRZED:

TORO PO:

Uploaded with ImageShack.us

Posted

Aga, jak tak lubisz kłaczki to mam fotke z pierwszego czesania po zimie, zanim na dobre zaczeło się linienie :D tam nawet widać jaka Krosia była zahaszczona

Uploaded with ImageShack.us

A co do metamorfoz to niestety, ale ja jak sie dorwe do nozyczek to z reguły Krosia traci najwiecej kłaków :P
Odpowiadam od razu na pytanie. Nie, Krosia nie jest obcinana maszynką. Tak, obcinałam ja nożyczkami :)

Posted

dOgLoV napisał(a):
o wow :crazyeye:

Toro ma tą sierść jak by się karbownicą przeleciał :diabloti:

to nieźle Ci poszło obcinanie Krosi :loveu: wyglada jak wygolona maszynką ;)

najlepszą ma jak jest mokry :D ala mokra włoszka :)
Przy Krosi już nabrałam wprawy :D na początku miała takie dziury powycinane ze szok :P ale trening czyni mistrza :D hehe

Posted

Niufciak napisał(a):
najlepszą ma jak jest mokry :D ala mokra włoszka :)
Przy Krosi już nabrałam wprawy :D na początku miała takie dziury powycinane ze szok :P ale trening czyni mistrza :D hehe

mozesz isc na psiego fryzjera :cool3: