Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Kolejna zimowa fotka :loveu:

Poszłam dzisiaj wypuscić myszki.. niestety, nie wiem czemu.. nie przeżyły... Szkoda mi ich strasznie, bo tak mi zależało żeby wypuścić je i żeby mogły sobie spokojnie żyć.. ale nie zakopywałam ich, może jakieś leśne zwierzątko będzie potrzebować jedzenia

Posted

[quote name='understandme']Hej! Hoho dawno nas nie było.
Ale co tam nadrpobiłam trochę! :D

To ja wstrzelę się w prawidłową odpowiedź. Toro zawsze wygląda pięknie! :loveu:
Ja tez mam trochę do nadrobienia.. zaległych fot jest multum ;)
no, i taka odpowiedź mi sie podoba :loveu:
W nagrodę, kolejna foteczka :loveu:

Posted

[quote name='dOgLoV']Piękne :loveu::loveu::loveu::loveu:

a co to jest za psiak ?? bo ja chyba tego nie doczytałam :oops:
:loveu:
Aga, to jest Lagos z Helmowego Jaru, syn Nigro psiaka od nas z sekcji :) bardzo dobrego kumpla Toro ;) Razem z Anią (właścicielką Nigro) sie śmiejemy że Toro to wujek małego i tak to już zostało :) Mały na wiosne będzie sie szkolił w woprze, tzn. ja go bedę szkolić ;) A jak na razie ogarniam go, zabieram na spacery i wzmacniam jego więzi z Toro, gdyż mój misio dużo nauczy małego, a zależy mi tez żeby się lubiły, bo często będą razem w samochodzie jeździć na treningi itp :) Mam nadzieję też że uda mi sie go powystawiać troszkę ;) Pierdoła ma na razie 6 miesięcy, ale jak chce, to potrafi się ładnie skupić i działać ;) uff, ale sie rozpisałam :)

Posted

Kurcze, przez te wasze śniegowe fotki zaraz chyba wezmę aparat na spacer :razz:
Fajowe misie, kurcze, jaka szkoda, ze mu takich kumpli nie mamy - wreszcie odpowiednia wielkość by była do szaleństw :loveu:

Posted

A ja już sama nie wiem jaki kolor bym wybrała :hmmmm:
Toro jest czarny i cudny :loveu: Na wystawie widziałam czekoladkę :loveu: I sama nie wiem, który podoba mi się bardziej :oops:

Posted

u mnie czekolada raczej odpada, mama sie nie zgodzi :P
a ja chyba wezmę pieska z tej samej hodowli co Toro jest :loveu:
psy tam sa zdrowe i duże, a na tym najbardziej mi zależy :loveu: z resztą, widać po Toro :)