Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witanko:loveu:
W sobotę byłam spotkać się z Agą i jej shihtziakami:loveu: Są śliczne i kochane:loveu:
Fotka z moją ulubienicą Czesią:loveu:
PIC DE CARLIT PIRENE Senida

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Będą foteczki jak tylko znajdę trochę wiecej czasu, a jak narazie to nie mam go nawet w weekendy :(
A co do shihtzów to ja też kiedyś za nimi nie przepadałam, ale poznaje je od innej strony:loveu:

Posted

Witanko;)
Długo nie zaglądała, ale wiecie jak to jest, nauka, i ogólny brak czasu :D Jeszcze teraz chodzę na kurs wodnego ratownika to juuż w ogóle nie mam czasu na wstawianie fotek..
Ale idą święta więc coś wrzucę, oczywiście nie mam aparatu więc fotki kiepskiej jakości bo z telefonu, także na razie nic lepszego nie mam..

Dodam też smutną wiadomość.. :( To czego sie najbardziej bałam.. Tosia odeszła na wiecznie zielone łąki i teraz kica po drugiej stronie.. nie wiem co się stało.. wszystko było w porządku, wstałam rano w poniedziałek, ale ona już była na tamtym świecie.. Nie mogłam wyjść do szkoły.. cała zaryczana.. Po południu poszłam ją zakopać.. Była u mnie 3 tyg. niecałe.. Teraz już wiem że nigdy więcej nie wezmę maleńkiego kicka.. Tylko i wyłącznie dużego.. :(
[']['][']

Uploaded with ImageShack.us

Reszta zdjęć nie nadaje się do zamieszczenia.. Obiecałam sobie że zrobię im więcej fotek razem jak zdobędę aparat.. ale nie zdążyłam.. ;(

Posted

Teraz troszkę z innej beczki :)
Wyczesałam Toro po zimie i oto efekty
Dzień 1:

Dzień 2

Mam psa anorektyka ha ha ha.. :P Chudy jest troszkę :)

Potem dodam jeszcze zdjęcia ze spaceru z Ramzesem, ale teraz muszę iść zrobić porządek z ciuszkami, a zejdzie mi sie troszkę bo podcięłam sobie przed chwilą opuszek :) i booolii..:(

Posted

Dziękuję wam za odwiedzinki;)
Ja go nigdy wcześniej aż tak nie wyczesywałam, teraz zaczął się tak lenić, sierść wyciągałam z niego garściami :D
Postanowiłam załatać tą dziurę po małej.. po świętach jadę po 8 miesięcznego chłopczyka, też kłapciatego.. trzymajcie kciuki ;)
Jednak sentyment do kicków trzyma mnie od kołyski ;)