jusstyna85 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Psiak zostal znaleziony na ulicy na jakiejś wiosce pod Kielcami [SIZE=6]MA POWYKRĘCANĄ ŁAPKĘ, JEST PORAŻONY I MA COŚ Z KRĘGOSŁUPEM :( POTRZEBUJE NA JUŻ WETERYNARZA,A WET POTRZEBUJE ZAPEWNIENIA,ŻE WSZYSTKO BĘDZIE OPŁACONE Do Jaagi jechała sunia z komplikacjami po sterylce,jest w ciężkim stanie.Na jej leczenie też nie ma pieniędzy,a co dopiero teraz na tego PRZYPADKOWEGO psiaka(POTRZEBNE OK 700 ZŁ NA POCZĄTEK) JEST SZANSA,BY TEN PIES NORMALNIE ŻYŁ,NORMANIE FUNKCJONOWAŁ,CIESZYŁ SIĘ Z ŻYCIA,ALE BEZ POMOCY DOGOMANIAKÓW BĘDZIE SKAZANY NA ŚMIERĆ. W Schronisku w Kielcach zostałby od razu uśpiony,albo co gorsza zostawiony,by wegetował i umierał. WETKA SPECJALNIE MA PRZYJECHAĆ Z WIZYTĄ Z TYCHÓW I ZABRAĆ PSY DO BADAŃ.TRZEBA NA JUŻ CZĘŚĆ WIZYTY ZAPŁACIĆ :( PROSZĘ-POMÓŻCIE TEMU BIEDAKOWI...JEST TAKA PASKUDNA POGODA,JEST PRZEMARZNIĘTY,ZZIĘBNIĘTY,WYCZERPANY I WYJE Z BÓLU :( JEST BARDZO PODOBNY DO TERIERA NIEMIECKIEGO W NASZYCH RĘKACH JEST JEGO LOS...... NAJNOWSZE: Jest po nosówce z objawami neurologicznymi,to cud że żyje. zdjęcia: Znalezienie domu w Pl to wielki cud,szukamy osób,które mogłyby go polecić niemieckim,odpowiedzialnym Fundacjom.Ponadto wielka prośba o wsparcie finansowe na karme,obecnie w dt przebywa mnóstwo psów wymagających leczenia :( Quote
Olga7 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Rozsylać wątek cioteczki -pomozmy temu psu -on taki biedny jest. Ja dorzucę choć 10 zl na leczenie -na początek . Quote
Monika z Katowic Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 A gdzie teraz jest ten piesek???????? :( Quote
jusstyna85 Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 olga7 napisał(a):Rozsylać wątek cioteczki -pomozmy temu psu -on tak cierpi biedak !!! Ja dorzucę choć 10 zl na leczenie -na początek . /To fot. tego samego psa czy rożne -bo jakiś .wysoki ten pierwszy pies -a ten leżący wyglada na niskiego ?/ dziękujemy... To na pewno ten sam pies... Quote
ketunia Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Jakie biedactwo:( Trzeba koniecznie tu zwołać więcej osób Quote
jusstyna85 Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 Monika z Katowic napisał(a):A gdzie teraz jest ten piesek???????? :( Jedzie do Jaagi :( To będzie u niej drugi pies,który ma porażenie tylnych łap... Po prostu siąść i płakać :( leczenie tamtej suni na sam poczatek to może byc z 700 zł,a co dopiero jeszcze tego :( Quote
Monika z Katowic Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Roześlę wątek. Potem zobaczymy... Quote
Rudzia-Bianca Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Maluchu nie daj się ... Ciotki dzięki za Wasze wielkie serducha :) :) Quote
jusstyna85 Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 betel napisał(a): Banerek podlinkowany Nie umiem dodać ani do podpisu,ani do 1. postu (zaznacza mi sie cały tekst i kasuje) Bierzcie banerek, rozsyłam PW,ale strasznie mi idzie,bo co chwile pojawia sie the front page POMÓŻCIE BIEDAKOWI,ON MA TYLKO DOGOMANIAKÓW :( Quote
Jolanta08 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Biedny psiak i chociaż u mnie trochę kiepsko z kasą ale przeleję 50,00 zł.Podajcie nr konta. Quote
ewelinka_m Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 zajrzyjcie też proszę tu...sunia, która również jedzie do Jaagi http://www.dogomania.pl/threads/177257-Dramatyczna-walka-o-A-ycie-Albinki-pieniAE-dze-na-leczenie-lub-A-mierAE?p=13851645#post13851645 Quote
jusstyna85 Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 Jolanta08 napisał(a):Biedny psiak i chociaż u mnie trochę kiepsko z kasą ale przeleję 50,00 zł.Podajcie nr konta. Jolu bardzo dziękujemy,nie wiem czy konto Jaagi,czy Erki,napiszę Ci na gg,jak tylko sie dowiem... Quote
andzia69 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 ten psiak bardzo przypomina teriera niemieckiego - Jagteriera: a to "nasz" biedaczek: może ktoś, kto jest zarejestrowany na jakimś forum terierkowym wrzuciłby prośbę o pomoc dla psiaka? Quote
Rudzia-Bianca Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Czy wiadomo jak droga ? Dojechali , za chwilę konsultacje tak ? o 14 ? Trzymamy kciuki cały czas . Quote
jusstyna85 Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 Rzeczywiście bardzo podobny... Quote
Rudzia-Bianca Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 To jak terier niemiecki to ja proponuję imię Hans :) bo imię mu potrzebne . Wymyślamy Ciotki :) Quote
ewab Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Rudzia-Bianca napisał(a):To jak terier niemiecki to ja proponuję imię Hans :) bo imię mu potrzebne . Wymyślamy Ciotki :) Proponuję coś bardziej słodkiego, z niego słodziak jest. Może Honi? Faktycznie psiak jest bardzo podobny do tego na zdjęciu. Jest bardzo wychudzony. Pewnie był ostatni do miski. Lewa strona na biodrem jest jakby bardziej wgłębiona. Aha wymieniam zdjęcia na nieco lepsze (na wątku Albinki), udało mi sie wczytać. Możecie je wymienić. Psiak na wszystkich zdjęciach to ten sam psiak. Quote
jusstyna85 Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 grzenka napisał(a):Prześlę 20 zł, poproszę o nr konta. Bardzo dziękujemy...kiedy Jaaga wróci,to zadecyduje czyje konto podawać Z Twoją jest 80 zł...bardzo prosimy dobre duszyczki o dalszą pomoc dla biedaka Quote
Onaa Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Biedak jest już na forum terierów: http://www.terierkowo**********/teriery-w-potrzebie,17/znaleziony-terierek-z-powykrecana-lapa-wyje-z-bolu-pomocy,2614.html#273490 Quote
jusstyna85 Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 Dogo07 napisał(a):Biedak jest już na forum terierów: http://www.terierkowo**********/teriery-w-potrzebie,17/znaleziony-terierek-z-powykrecana-lapa-wyje-z-bolu-pomocy,2614.html#273490 Dziękujemy Quote
divia_gg Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Dogo07 napisał(a):Biedak jest już na forum terierów: http://www.terierkowo**********/teriery-w-potrzebie,17/znaleziony-terierek-z-powykrecana-lapa-wyje-z-bolu-pomocy,2614.html#273490 Strona nie dziala... Quote
Recommended Posts