yuki Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 WoW :) kiedy go zabraliście , jak byłam w sobotę z Matrix w schronie to go jeszcze widziałam w szczeniakarni, no chyba , ze jakieś zwidy miałam .... super , że już w hoteliku !!! Quote
monika083 Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Rufusku ,teraz to bedzie juz tylko lepiej , dzieki czerda i kikou! Quote
demi Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 super że mały dostał od Was szanse:D:D:D A to moze ten sam wet, co adoptował od nas głuego doga niemieckiego? albinoske, wariatkę jedna:) Quote
czerda Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 tak , Stefan , naprawdę świetny facet , on kocha zwierzęta Luna -dożyca jest przesłodka!wszystkie jego zwierzaki są łagodne , i nie chodzi o kasę ale żeby pomóć Quote
mari23 Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 [quote name='demi']super że mały dostał od Was szanse:D:D:D A to moze ten sam wet, co adoptował od nas głuego doga niemieckiego? albinoske, wariatkę jedna:) tak, to ten sam wet, a z albinoską Luną śpi nasz maleńki Krecik :) a oto i ona sama: nie jest taka chuda, jak tu wygląda, naprawdę :) Quote
czerda Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 a dalej będą spali z nią -sznaucerek , pudelek , Rufus , dlaczego jest ich coraz więcej?ja nie znam siew już na ludziach ! Quote
demi Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='mari23']tak, to ten sam wet, a z albinoską Luną śpi nasz maleńki Krecik :) a oto i ona sama: nie jest taka chuda, jak tu wygląda, naprawdę :) a juz apopleksji dostałam.... wygl;ąda na zdjeciu tragicznie! Quote
GoskaGoska Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 czerda sorry, ze tu się pytam, ale bardzo zależy mi na info czy Ty wezniesz pod opiekę z Dobrocima tą sunię?: nr 37 [FONT=Arial] [/FONT] jesli tak to kiedy i jak ? http://www.dogomania.pl/threads/179244-ZdAE-A-yAE-na-czas-Pseudoschronisko-Umieralnia-w-Dobrocinie-Ponad-100psA-w-czeka Quote
czerda Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 koniecznie!!!muszę mieć chociaż kawałek transportu , no chyba że mój tz zrobidobry uczynek stamtąd do Obornik to z 200km , fakt najlepiej byłoby jednym transportem może ktoś mógłby , można byłoby wziąć też rotka i liska dla mari -bardzo go chce jak ktoś zgodziłby się dam na paliwo albo tylko do LEgnmicy / Środy ?poprostu żeby ją już !!!zabrać ja w sobotę odwożę 2 a może nawet 4 ale małe pieski do Stefana ważne też że on jest wetem to ta sunia musi mieć opiekę Quote
GoskaGoska Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 czerda daj swoj nr - bo tak jak nie będziesz na dogo to cięzko się pożniej dogadac. tranasport - demi pisałaś, ze do Wrocławia możesz zawieść. ja cos pomyślę i kogoś będę prosić. czerda wejdz najlepiej na ich wątek - bo tu się zrobi bałagan- i tam ustalajmy rzeczy i jakbyś mogła pisz nr psów a nie opisy - szybciej i bez domysłow :) Quote
czerda Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 dzwońcie do mnie albo do mari ja 604431861 mari504252274 przechodze na tamten wątek Quote
GoskaGoska Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 no wlasnie procz 37 - pies bez oka tez jest pilny - bo mu się to paprze ponoc Quote
mari23 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='demi']a juz apopleksji dostałam.... wygl;ąda na zdjeciu tragicznie![/QUOTE] Asiu, jutro zawozimy tam pieski, to zrobię lepsze zdjęcia Luny - specjalnie dla Ciebie! :) Quote
demi Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='mari23']Asiu, jutro zawozimy tam pieski, to zrobię lepsze zdjęcia Luny - specjalnie dla Ciebie! :)[/QUOTE] bardzo poproszę :) Quote
czerda Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Rufus tez będzie -Stef mówi że nie jest chory a to wszystko z wygłodzenia -teraz je specjalną karmę i ma się nieżle Quote
mari23 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Szkieletor Rufus to już nie taki straszny szkieletor :) powitał nas głośnym radosnym szczekaniem, przestraszył tym biednego pudla Kubę, który wlazł pod krzesło a to Luna i jej nieodłączny przyjaciel - Kufel i dom- hotelik, a przed nim moje kochane, ślepe maleństwo - Krecik Quote
GoskaGoska Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 [quote name='xmartix']biegunkę ma na pewno, tzn tydzień temu miał... jak wyszedł na spacer to ciągle się piał i starał zrobić koopę...[/QUOTE] aha ciotka trzeba bylo zrobic mu ladne foty do ogloszen ;) Quote
monika083 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 oj to Rufuskowi juz niedlugo bedzie mozna domku szukac ! Jest sliczny! I cale psie towarzycho tez! Quote
monika083 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Ale taki chudy jeszcze byl ,poza ,teraz trzeba mu porobic jak cialka nabral Quote
mari23 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='GoskaGoska']aha ciotka trzeba bylo zrobic mu ladne foty do ogloszen ;)[/QUOTE] ryczałam strasznie, więc foty... nie nadaję się... nie pomyślałam... myślę, że jeszcze tam pojedziemy, to zrobię, dzisiaj była Demi z pieskami z Dobrocina - może "przytomniejsza" ode mnie... tak mi żal tego Kuby i Kory, ich wszystkich...:-(:-(:-( jeszcze ryczę...:placz: Quote
GoskaGoska Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 widzisz Marii nie ma co płakać , bo się pożniej zapomina o ważnych rzeczach :) dobrze, ze choc niektórym daje się pomoc Quote
Recommended Posts