Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

WoW :) kiedy go zabraliście , jak byłam w sobotę z Matrix w schronie to go jeszcze widziałam w szczeniakarni, no chyba , ze jakieś zwidy miałam .... super , że już w hoteliku !!!

• Replies 281
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tak , Stefan , naprawdę świetny facet , on kocha zwierzęta
Luna -dożyca jest przesłodka!wszystkie jego zwierzaki są łagodne , i nie chodzi o kasę ale żeby pomóć

Posted

[quote name='demi']super że mały dostał od Was szanse:D:D:D

A to moze ten sam wet, co adoptował od nas głuego doga niemieckiego? albinoske, wariatkę jedna:)

tak, to ten sam wet, a z albinoską Luną śpi nasz maleńki Krecik :)
a oto i ona sama:

nie jest taka chuda, jak tu wygląda, naprawdę :)

Posted

[quote name='mari23']tak, to ten sam wet, a z albinoską Luną śpi nasz maleńki Krecik :)
a oto i ona sama:

nie jest taka chuda, jak tu wygląda, naprawdę :)

a juz apopleksji dostałam.... wygl;ąda na zdjeciu tragicznie!

Posted

koniecznie!!!muszę mieć chociaż kawałek transportu , no chyba że mój tz zrobidobry uczynek
stamtąd do Obornik to z 200km , fakt najlepiej byłoby jednym transportem
może ktoś mógłby , można byłoby wziąć też rotka i liska dla mari -bardzo go chce
jak ktoś zgodziłby się dam na paliwo
albo tylko do LEgnmicy /
Środy ?poprostu żeby ją już !!!zabrać
ja w sobotę odwożę 2 a może nawet 4 ale małe pieski do Stefana
ważne też że on jest wetem to ta sunia musi mieć opiekę

Posted

czerda daj swoj nr - bo tak jak nie będziesz na dogo to cięzko się pożniej dogadac.
tranasport - demi pisałaś, ze do Wrocławia możesz zawieść. ja cos pomyślę i kogoś będę prosić.
czerda wejdz najlepiej na ich wątek - bo tu się zrobi bałagan- i tam ustalajmy rzeczy i jakbyś mogła pisz nr psów a nie opisy - szybciej i bez domysłow :)

Posted

[quote name='demi']a juz apopleksji dostałam.... wygl;ąda na zdjeciu tragicznie![/QUOTE]

Asiu, jutro zawozimy tam pieski, to zrobię lepsze zdjęcia Luny - specjalnie dla Ciebie! :)

Posted

Szkieletor Rufus to już nie taki straszny szkieletor :)

powitał nas głośnym radosnym szczekaniem, przestraszył tym biednego pudla Kubę, który wlazł pod krzesło

a to Luna i jej nieodłączny przyjaciel - Kufel

i dom- hotelik, a przed nim moje kochane, ślepe maleństwo - Krecik

Posted

[quote name='xmartix']biegunkę ma na pewno, tzn tydzień temu miał... jak wyszedł na spacer to ciągle się piał i starał zrobić koopę...[/QUOTE]
aha ciotka trzeba bylo zrobic mu ladne foty do ogloszen ;)

Posted

[quote name='GoskaGoska']aha ciotka trzeba bylo zrobic mu ladne foty do ogloszen ;)[/QUOTE]

ryczałam strasznie, więc foty... nie nadaję się... nie pomyślałam...
myślę, że jeszcze tam pojedziemy, to zrobię, dzisiaj była Demi z pieskami z Dobrocina - może "przytomniejsza" ode mnie...
tak mi żal tego Kuby i Kory, ich wszystkich...:-(:-(:-(
jeszcze ryczę...:placz: