GoskaGoska Posted June 14, 2010 Author Posted June 14, 2010 no ja wiem czemu się Rufus spodobał, bo do mieszkania kolorystycznie pasuje bardzo :) Zmieniam wreszcie tytuł :) Quote
monika083 Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Rufusek pokazuje sie cioteczkom, jaki jest szczesliwy i kosteczek tez juz nie widac:) Niestety z oczkami raz lepiej , raz gorzej , ale calkowicie nie daje sie tego wyleczyc, mial juz nawet przetykane kanaliki .aaa i przeprowadzil sie do nowego domku, z ogrodzonym podworkiem i ma sie teraz gdzie wybiegac:) Quote
czerda Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 dziekuję tak marwiłam się przez te ostatnie dni o Rufusa bo on też był w Osolinie... jestem taka szczęśliwa że jest tak mu dobrze i go kochają że żyje Quote
mari23 Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='czerda']dziekuję tak marwiłam się przez te ostatnie dni o Rufusa bo on też był w Osolinie... jestem taka szczęśliwa że jest tak mu dobrze i go kochają że żyje[/QUOTE] wspaniałe wiadomości! i ulga wielka... Quote
monika083 Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 ja z domkiem Rufusa jestem w kontakcie, takze naprawde nie ma sie o co martwic:) Quote
czerda Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 pamiętam go dobrze był pooootwornie chudy i bardzo nieśmiały , i troche sie < oglądał> za psicami , bardzo go lubiłam a teraz ..ma się swietnie Quote
Recommended Posts