Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 281
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rozliczenie zbiórek na psy z Obornik - do 16.03.2010 jest na stronie wroclawskiego oddzialu fundacji For Animals www.foranimals.wroclaw.pl

Ponieważ Rufus jest jednym z psów pod opieką gabinetu w Obornikach Śl. - oficjalnie, w imieniu fundacji For Animals, informuję czytelników tego wątku.

Link do rozliczenia:
http://www.foranimals.wroclaw.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=118&Itemid=92

Po osobistej rozmowie prezesa fundacji z właścicielem gabinetu Gut-Farmer w Obornikach Śląskich, zgodnie z prośbą prezesa fundacji, zleciłam z wrocławskiego subkonta fundacji przelew pieniędzy, jakie zostały uzbierane na psy znajdujące się pod opieką tego gabinetu do dnia 16.03.2010 włącznie.

Przelew zostal zrealizowany w naszym banku 17.03.2010 rano. Kwota przelewu: 1865,04 zł

Cytuję:

W nawiązaniu do spotkania z Panem Doktorem Gutem w Obornikach Śląskich w dniu 16.03.2010r. na którym ustaliliśmy spłatę zadłużenia w Klinice, proszę zapłacić z konta przelewem kwotę która została przelana przez Darczyńców na pieski będące pod opieką Kliniki. Proszę zrobić przelew, w tytule: częściowa zapłata za fa vat nr 7/01/2010.
Resztę zadłużenia będziemy realizowali zaraz po dostaniu środków na konto.

Pozdrawiam
Wojciech Zaremba

Posted

fundacja tylko cegiełkowe robiła - pisałam tekst, Monia nasza zrobiła allegro, a adopcyjne zrobiła mu takie świetne - Bjuta... tylko dawno i chyba już "wyszło"...

chyba trzeba ogłoszenia robić, jak najwięcej ogłoszeń, to taki wspaniały psiak, szkoda, że tak długo nie ma swojego ludzia !
postaram się po tych wszystkich moich bilansach też nauczyć się jak i gdzie robić ogłoszenia, bo jeszcze nie potrafię:oops:

Posted

mari23 jak coś to naprawdę bardzo prosto - wystarczy spróbować i już leci- trzeba mieć tylko zdjęcia psa na kompie swoim - i ułatwia jak się zalogujesz na dany portal ogłoszeniowy - jak znajdziesz czas zacznij może od gumtree.pl - łatwo się robi- oraz morusek.pl jest też skuteczny oraz cafeanimal.pl

Posted

amensalizm napisał(a):
Tak,tak.

Ale Rufusik ma gratis ;)
W końcu bazarek na staruszki, a Czerda jest na nie zdeklarowana ;)

byłam "na bazarku" i podziwiam...
postaram się ja - zgodnie z radą - poduczyć troszeczkę...
na razie nauczyłam się fotki na wątek wrzucać :)

Posted

[quote name='mari23']fundacja tylko cegiełkowe robiła - pisałam tekst, Monia nasza zrobiła allegro, a adopcyjne zrobiła mu takie świetne - Bjuta... tylko dawno i chyba już "wyszło"...

No co Ty! Ja wznawiam jak automat. To które jest teraz kończy się za 4 dni i znowu będzie. ;) Ja często o wątkach zapominam, ale allegro, samo się upomina, żeby je wznowić. Raz 2 miesiące wznawiałam psu, który już dawno grzał tyłek na kanapie :evil_lol:

http://www.allegro.pl/item971566811_rufus_pies_albo_szkielet.html

Posted

amensalizm napisał(a):
Zaczynamy ogłaszanie, szkoda, ze zdjecia troche nie wyjściowe.

Rufus jest tak żywiołowy, że zrobienie mu dobrych zdjęć jest bardzo trudne... sama próbowałam, "stójka" ładnie wyszła, ale ostre słońce było wtedy...
może wybierzemy się tam z czerdą i uda się coś pstryknąć...