Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 281
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rufus odwiedził wczoraj -przy okazjii zabrał go Stef-tych ludzi z Wwia-wydawali się <włłąściwsi> i to sie potwierdziło , mają jutro po Rufusa przyjechać do hotelu umowabędzie podpisana, ludzie oki , wiem tyle narazie

Posted

Rufus ma dom!!!!
wzięli go państwo z Wwia , którzy go poznali jak Stef był u nich z Rufusem
prosiłąbym o wizytę poadopcyjną , umowa jest podpisana , jak ktoś mógłby podam adres na pv
Rufus....pamiętam jak nie mogłam już wchodzic na jego wątek ale coś mnie tam pchało , martwiłam się że jest chory, i w końcu pękłąm ...i Stef też
kilka tyg. trwało żeby nabrał cieła , a uwielbiał i Stef go tam zostawiał , miejsce z tyłu domu na ganku-leżał tam z dużym białym kotem ,który pewnie terazza noim tęskni

Posted

wstępnie umówiłam się z Panem na niedzielę, mieszkają w Centrum, także spoko, jakby kto może miał więcej czasu ode mnie to Pan się zgodził żeby przekazać nr telefonu,może wtedy szybciej się uda wizytę zrobić

zapytałam też co u Rufuska, Pan mówi że wszystko dobrze, że piesek szybko się zaaklimatyzował, Rufuskowi łzawią oczy i musi dostawać krople, czego bardzo nie lubi,Pan Rufuska zastanawia się czy może u weta przepłukają Rufuskowi oczka, żeby było ok

Posted

to ten Pan ,ktory pisal do mnie na gg juz ,w sprawie Rufiego ,wlasnie pisalismy ..oj chyba Rufi mial szczescie.Pan bardzo zadowolony.Rufi ponoc pelen energi ,radosny psiak.Nie sprawia zadnych klopotow..ufff doczekal sie nasz szkielecik:)

Posted

super ja tak lubie Rufiego , zawsze u Stefa wiedziałam gdzie go szukać-wygrzewał sie na słońcu z kotem
tak długo czekał na dom , bardzo sie ciesz

Posted

czerda napisał(a):
a ja jakbym była we Wwiu a jestem co tydz tak chciałabym Rufusa zobaczyc , na pewno by mnie poznał ! tak się cieszę!

Rufusa Pancio jest bardzo sympatyczny:) Mysle ,ze chetnie spotka sie z Toba gdzies na spacerku z Rufuskiem.