amensalizm Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Do góry ;) Pytał Pan o niego na mieszkanie na statku, co wy na to? Quote
czerda Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 pływa barką? czemu nie , Rufus w piątek był wysterylizowany, ma sie świetnie Quote
xmartix Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 i jak z tym Panem? jak zrobić wizyte przed adopcyjną na wodzie?:D Quote
czerda Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Rufusku-znowu nikt do ciebie nie zagląda? a czekamy bo masz duużo ogłoszeń! Quote
czerda Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 czy jest ktoś kto mieszka niedaleko Ziębic -Strzelin, odezwał się pan i .......ew . szukam kogoś do wizyty przedadopcyjnej Quote
xmartix Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 jest Mat z tamtych okolic i może zrobić wizytę ale w weekendy, podałam Czerdzie namiary na niego przez smsa Quote
monika083 Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 i co z ta wizyta? Wczoraj na gg mialam zapytanie o Rufusa..pan mial dzwonic do obornik. Quote
czerda Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Rufus odwiedził wczoraj -przy okazjii zabrał go Stef-tych ludzi z Wwia-wydawali się <włłąściwsi> i to sie potwierdziło , mają jutro po Rufusa przyjechać do hotelu umowabędzie podpisana, ludzie oki , wiem tyle narazie Quote
xmartix Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 no i co? i co?:) czekamy z niecierpliwością na informacje Quote
czerda Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Rufus ma dom!!!! wzięli go państwo z Wwia , którzy go poznali jak Stef był u nich z Rufusem prosiłąbym o wizytę poadopcyjną , umowa jest podpisana , jak ktoś mógłby podam adres na pv Rufus....pamiętam jak nie mogłam już wchodzic na jego wątek ale coś mnie tam pchało , martwiłam się że jest chory, i w końcu pękłąm ...i Stef też kilka tyg. trwało żeby nabrał cieła , a uwielbiał i Stef go tam zostawiał , miejsce z tyłu domu na ganku-leżał tam z dużym białym kotem ,który pewnie terazza noim tęskni Quote
mari23 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 nareszcie - tak długo czekał ten miły psiak !:multi: a miejsce Rufusa zajmie sunieczka: http://www.dogomania.pl/threads/177499-Sunia-zabranana-od-TYRANA-JU%C5%BB-w-DS-dziekujemy!!!!?p=14810592#post14810592 troszkę podobna do Rufusa, no i nie nowa ona jest na dogo, pomocy potrzebuje po raz drugi, adopcja właśnie dobiegła końca, :-( Misia/Gafa jest teraz u mnie, a jutro jedzie do Obornik Quote
czerda Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 mam tylko nr narazie 791993754 jakby ktos mógł zobaczyć jak u Rufusa to dzięki , dajcie znać Quote
Renatalan Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 super, po tylu przeczytanych wątkach o nieszczęściu taka wiadomość, są dobrzy ludzie Quote
xmartix Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 wstępnie umówiłam się z Panem na niedzielę, mieszkają w Centrum, także spoko, jakby kto może miał więcej czasu ode mnie to Pan się zgodził żeby przekazać nr telefonu,może wtedy szybciej się uda wizytę zrobić zapytałam też co u Rufuska, Pan mówi że wszystko dobrze, że piesek szybko się zaaklimatyzował, Rufuskowi łzawią oczy i musi dostawać krople, czego bardzo nie lubi,Pan Rufuska zastanawia się czy może u weta przepłukają Rufuskowi oczka, żeby było ok Quote
monika083 Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 to ten Pan ,ktory pisal do mnie na gg juz ,w sprawie Rufiego ,wlasnie pisalismy ..oj chyba Rufi mial szczescie.Pan bardzo zadowolony.Rufi ponoc pelen energi ,radosny psiak.Nie sprawia zadnych klopotow..ufff doczekal sie nasz szkielecik:) Quote
czerda Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 super ja tak lubie Rufiego , zawsze u Stefa wiedziałam gdzie go szukać-wygrzewał sie na słońcu z kotem tak długo czekał na dom , bardzo sie ciesz Quote
monika083 Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 poznajecie: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
xmartix Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 bardzo fajny psik to skoro mamy taki kontakt to nie ma co isc na wizyte Quote
czerda Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 a ja jakbym była we Wwiu a jestem co tydz tak chciałabym Rufusa zobaczyc , na pewno by mnie poznał ! tak się cieszę! Quote
monika083 Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 czerda napisał(a):a ja jakbym była we Wwiu a jestem co tydz tak chciałabym Rufusa zobaczyc , na pewno by mnie poznał ! tak się cieszę! Rufusa Pancio jest bardzo sympatyczny:) Mysle ,ze chetnie spotka sie z Toba gdzies na spacerku z Rufuskiem. Quote
Recommended Posts