monika083 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 oj ...ja tez bym ryczala...jak bylam w schronie po mojego Bruna to myslalam ,ze mi serce peknie ,ze on idzie a inne nie..:( a teraz jak latem bylam to musialam Kaje na tymczas mamie wcisnac ..bo tez bez psa nie potrafilam wyjsc ..ogolnie to straszne dla mnie przezycie ,za kazdym razem ..schronisko. Quote
monika083 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 a swoja droga jak Rufi nabierze troche masy to bedzie jak mini labek:) Quote
GoskaGoska Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 mordka mu się zrobiła nawet ładniejsza :) Quote
amensalizm Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Ale psina wyładniała :D Btw. To białe wielkie jest obłędne! Quote
Monia0610 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 AKTUALIZACJA 31.01.2010: PIES dzięki Fundacji Proanimals i Kikou juz dojechał do lekarza, gdzie będzie leczony i zostanie do czasu znalezienia domu stałego MAŁY BŁAD:) FUNDACJI FOR ANIMALS A NIE PRO:) Quote
demi Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 ale chłopak tyć zaczął! nie ma to jak dobra opieka! Jej, ale fajnie! I moja królewna grubsza. Ale sie ciesze z tego wszystkiego! Quote
czerda Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 nie mogę nacieszyć sie że znalazłam takiego wetz z prawdziwego zdarzenia , mało jest takich , nawet w ciągu tyg. Krecik ślepy stał się wesoły i ciekawski , atmosfera tam jest najważniejsza należą się Stefanowi specjalne podziękowania za wkład serca Quote
demi Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='czerda']nie mogę nacieszyć sie że znalazłam takiego wetz z prawdziwego zdarzenia , mało jest takich , nawet w ciągu tyg. Krecik ślepy stał się wesoły i ciekawski , atmosfera tam jest najważniejsza należą się Stefanowi specjalne podziękowania za wkład serca[/QUOTE] ja już też go tam podpytuje, czy by jeszcze jakieś miejsca sie nie znalazły itd. ale za chiny nie chciał jeszcze powiedzieć jak wyglądają koszta utrzymania. Czerdo, zdradzisz nam ile płacisz za ten hotelik ? Quote
xmartix Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 oo to ja wszedzie muszę zmienić na wątku Dobrocina że nie proanimals a for animals.. ooo Czerdo a Ty pozakladasz watki psom z Obornik? bo wtedy latwiej bedzie cos dzialac, czy sama przejmujesz kwestie ogłoszęń czy cos? bo nie wiem jak to zaplanowałaś Quote
czerda Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 tak wątki pozakładam , czskam na zdjęcia od Stefana , planujemy ślepaczka dać do Gryfowa , bo ona ma dla nas miejsce i najlepiej mu tam będzie piesek musi mieć operację na przepuklinę a ta zagłodzona sunia...ja jej jeszcze nie widziałam , ale już je , chodzi i będzie z nią dobrze ale nie odejdzie na krok od Stefana , tak potwornie się bo że ją zostawi , bardzo smute jeszcze bierze leki i nie chcą jej stresować , ale na dniach wykąpią i pojedzie z tamtymi do domu do niego jak będą zdjęcia będę prosić o robienie ogłoszeń Quote
Markiz Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Proszę o informacje o tym piesku.Może będę mogła go adoptować.Proszę o info Quote
Markiz Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 GoskaGoska napisał(a):Wroclaw - Pies zostal oddany przez wlasciciela - jakiegos totalnego debila - powiedzial, ze pies jest takich chudy, bo jego taka uroda:angryy: - slow szkoda i komentowac nie bede. Pies ma ok 4lat - totalny biedaczek - moze ktos chcialby go adpotowac lub przygarnac na DT. Obecnie siedzi w szczeniakarni , jest oslabiony - ale wiadomo teraz zima - miejsca w szczeniakarni oblozone- wiec to czasowa miejscowka, a na ogolnych to biedak rady sobie nie da, DT bylby dla niego zbawieniem, zeby mogl dojsc do siebie. AKTUALIZACJA 31.01.2010: PIES dzięki Fundacji Proanimals i Kikou juz dojechał do lekarza, gdzie będzie leczony i zostanie do czasu znalezienia domu stałego AKU Proszę o info o rufusie być może będę mogła go przygarnąć. Quote
xmartix Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Markiz, musisz uzbroić się w cierpliwość :) zresztą o Rufusie wszystko jest na tym wątku, poczytaj wejdź też w mój podpis - tam jest wątek mikropiesków Quote
GoskaGoska Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 jesli chcesz wszystkie aktualne info o nim ma czerda - proszę zadzwon do niej - a na pewno odpowie ci na pytania nr do czerdy 604431861. Quote
czerda Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 tak , wiem wszystko ,,ze był poprostu zagłodzony -a teraz -tu chyba są nowe zdjęcia -przecudny , oczy też zdrowe, już jak zaczął jeść dobrze -nie ma żadnych problemów brzuszek był zdrowy i widziałam go w sobotę -piękny lubi inne psy jest spokojny bał się ludzi , teraz już ma zaufanie Quote
yuki Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Wow, ale przemiana :) służy mu pobyt u Was. A taki był jak to ktoś określił "neurotyczny", a teraz proszę, jest spokojny :) Quote
czerda Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 jest tak jak wczoraj pisali, ciekawski , lubi wszystkie pieski , a i koty , są też tam, przez pierwsze dni chciał się ....oddalić , akurat była otwarta brama , ale grzecznie wrócił jak Stef go zawołał , teraz też już i to jest oki Quote
yuki Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 No i proszę jaki chłopak usłuchany :cool3: Quote
Markiz Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 monika083 napisał(a):...no tylko ciekawe czy schronisko cokolwiek zrobi w tej sprawie. Ja mam ok 100zl z bazarkow ,ktore robilam dla Taro ,moze znajdzie sie jakis dt/hotel(czy on nie moglby jechac na miejsce Taro??) to mozna te kase przeznaczyc na niego ,bo to chyba pilny przypadek.. Proszę coś bliżej napisać o rufusie gdzie teraz przebywa i w ogóle??? Quote
monika083 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 GoskaGoska napisał(a):jesli chcesz wszystkie aktualne info o nim ma czerda - proszę zadzwon do niej - a na pewno odpowie ci na pytania nr do czerdy 604431861. markiz ,pod tym numerem dowiesz sie wiecej , Quote
Monia0610 Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 AKTUALIZACJA 31.01.2010: PIES dzięki Fundacji Proanimals i Kikou juz dojechał do lekarza, gdzie będzie leczony i zostanie do czasu znalezienia domu stałego Witam! Jest mały błąd . Fundacja For Animals :) A nie Pro Quote
czerda Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 dwie osoby z ofłoszeń dpytywały się o Rufusa , ale narazie bez działań Quote
xmartix Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 hehe ja nie wiem co my tak mylimy to pro a for :) Quote
ruda megi Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Może pies ma EPI, a facetowi nie chciało się tego leczyć. Coraz więcej psów na to choruje w tym moja schroniskowa ON- ka. Wypadałoby , żeby jednak właściciel łaskawie poinformował o tym pracowników schroniska. Wtedy każdy następny by wiedział na co się decyduje i wiedziałby jak z psiaczkiem postępować. Quote
Recommended Posts