Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

oj ...ja tez bym ryczala...jak bylam w schronie po mojego Bruna to myslalam ,ze mi serce peknie ,ze on idzie a inne nie..:( a teraz jak latem bylam to musialam Kaje na tymczas mamie wcisnac ..bo tez bez psa nie potrafilam wyjsc ..ogolnie to straszne dla mnie przezycie ,za kazdym razem ..schronisko.

• Replies 281
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

AKTUALIZACJA 31.01.2010: PIES dzięki Fundacji Proanimals i Kikou juz dojechał do lekarza, gdzie będzie leczony i zostanie do czasu znalezienia domu stałego

MAŁY BŁAD:)

FUNDACJI FOR ANIMALS A NIE PRO:)

Posted

nie mogę nacieszyć sie że znalazłam takiego wetz z prawdziwego zdarzenia , mało jest takich , nawet w ciągu tyg. Krecik ślepy stał się wesoły i ciekawski , atmosfera tam jest najważniejsza
należą się Stefanowi specjalne podziękowania za wkład serca

Posted

[quote name='czerda']nie mogę nacieszyć sie że znalazłam takiego wetz z prawdziwego zdarzenia , mało jest takich , nawet w ciągu tyg. Krecik ślepy stał się wesoły i ciekawski , atmosfera tam jest najważniejsza
należą się Stefanowi specjalne podziękowania za wkład serca[/QUOTE]
ja już też go tam podpytuje, czy by jeszcze jakieś miejsca sie nie znalazły itd. ale za chiny nie chciał jeszcze powiedzieć jak wyglądają koszta utrzymania. Czerdo, zdradzisz nam ile płacisz za ten hotelik ?

Posted

oo to ja wszedzie muszę zmienić na wątku Dobrocina że nie proanimals a for animals.. ooo
Czerdo a Ty pozakladasz watki psom z Obornik? bo wtedy latwiej bedzie cos dzialac, czy sama przejmujesz kwestie ogłoszęń czy cos? bo nie wiem jak to zaplanowałaś

Posted

tak wątki pozakładam , czskam na zdjęcia od Stefana , planujemy ślepaczka dać do Gryfowa , bo ona ma dla nas miejsce i najlepiej mu tam będzie
piesek musi mieć operację na przepuklinę
a ta zagłodzona sunia...ja jej jeszcze nie widziałam , ale już je , chodzi i będzie z nią dobrze ale nie odejdzie na krok od Stefana , tak potwornie się bo że ją zostawi , bardzo smute
jeszcze bierze leki i nie chcą jej stresować , ale na dniach wykąpią i pojedzie z tamtymi do domu do niego
jak będą zdjęcia będę prosić o robienie ogłoszeń

Posted

GoskaGoska napisał(a):
Wroclaw - Pies zostal oddany przez wlasciciela - jakiegos totalnego debila - powiedzial, ze pies jest takich chudy, bo jego taka uroda:angryy: - slow szkoda i komentowac nie bede.
Pies ma ok 4lat - totalny biedaczek - moze ktos chcialby go adpotowac lub przygarnac na DT.
Obecnie siedzi w szczeniakarni , jest oslabiony - ale wiadomo teraz zima - miejsca w szczeniakarni oblozone- wiec to czasowa miejscowka, a na ogolnych to biedak rady sobie nie da, DT bylby dla niego zbawieniem, zeby mogl dojsc do siebie.

AKTUALIZACJA 31.01.2010: PIES dzięki Fundacji Proanimals i Kikou juz dojechał do lekarza, gdzie będzie leczony i zostanie do czasu znalezienia domu stałego

AKU

Proszę o info o rufusie być może będę mogła go przygarnąć.

Posted

tak , wiem wszystko ,,ze był poprostu zagłodzony -a teraz -tu chyba są nowe zdjęcia -przecudny , oczy też zdrowe, już jak zaczął jeść dobrze -nie ma żadnych problemów
brzuszek był zdrowy i
widziałam go w sobotę -piękny
lubi inne psy
jest spokojny
bał się ludzi , teraz już ma zaufanie

Posted

jest tak jak wczoraj pisali, ciekawski , lubi wszystkie pieski , a i koty , są też tam, przez pierwsze dni chciał się ....oddalić , akurat była otwarta brama , ale grzecznie wrócił jak Stef go zawołał , teraz też już i to jest oki

Posted

monika083 napisał(a):
...no tylko ciekawe czy schronisko cokolwiek zrobi w tej sprawie.
Ja mam ok 100zl z bazarkow ,ktore robilam dla Taro ,moze znajdzie sie jakis dt/hotel(czy on nie moglby jechac na miejsce Taro??) to mozna te kase przeznaczyc na niego ,bo to chyba pilny przypadek..

Proszę coś bliżej napisać o rufusie gdzie teraz przebywa i w ogóle???

Posted

GoskaGoska napisał(a):
jesli chcesz wszystkie aktualne info o nim ma czerda - proszę zadzwon do niej - a na pewno odpowie ci na pytania nr do czerdy 604431861.

markiz ,pod tym numerem dowiesz sie wiecej ,

Posted

Witam!
Jest mały błąd . Fundacja For Animals :) A nie Pro

Posted

Może pies ma EPI, a facetowi nie chciało się tego leczyć. Coraz więcej psów na to choruje w tym moja schroniskowa ON- ka. Wypadałoby , żeby jednak właściciel łaskawie poinformował o tym pracowników schroniska. Wtedy każdy następny by wiedział na co się decyduje i wiedziałby jak z psiaczkiem postępować.