Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na poniedziałek przyszykuje poszewki, mam nadzieję, ze się dogadamy i gdzieś "po drodze" ktoś z Trójmiasta odbierze to od mojego męża.
tak mi do głowy przyszło, tylko się nie śmiejcie za mocno :), a może ten tatuaż pod wpływem promieni słonecznych lub uv sie wybarwi mocniej?
obawiam sie , ze po takim czasie trudno pociągnąć kogoś do odpowiedzialności za zaniedbanie i wyniszczenie psa, znowu się KOMUŚ upiecze....
Tak, pod Kartuzami była i pewnie znowu sie "odbudowała" pseudohodowla, ja wlasnie mam z tych Łapalic psy. Częściowo OTOZowi udało sie to opanować. Na stronie Trojmiejskiego Animals są przecież ciągle fotki psów do adopcji właśnie z tej pseudo.
Kana, jeśli nadal potrzebujesz poszewek, to w weekend do Ciebie zadzwonię.

Posted

[quote name='gameta']Hmmm, Kana, masz zabrac młodą do solarium i zatrzasnąc ;)[/QUOTE]

Gameta - no co ty! chcesz z Brzyduli vel Paskudki Murzynkę zrobić?:evil_lol: to jeszcze jej trzeba by było na tych 3 włosach na krzyż trwałą zrobić!:p

Posted

A mnie zastanawia to zdjecie...
[IMG]http://i655.photobucket.com/albums/uu278/izape/aca7d63a5c1.jpg[/IMG]
Bylo ono na nk u mojego znajomego, dodane w czerwcu...
To nie ta sama psina??????

Posted

podobna...ale tam z tyłu są chyba napisy nie "polskie"...

Kana myślałam, ze jesteś ewenementem tymczasującym pod jednym dachem bullowate i łyse:) jednak nie :)

[url]http://img134.imageshack.us/img134/9665/img1662ti8.jpg[/url]

i

[IMG]http://img299.imageshack.us/img299/9020/gagqn7.jpg[/IMG]

[IMG]http://i006.radikal.ru/0804/f9/30d9c3c70da0.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Kana']magdola chodzi Ci o hodowle z Kwidzyna?
Dzwonilam do Pani i hodowla ma tatuaż zaczynająca się na F.

.[/QUOTE]
Tak, miałam przyjemność z tą Panią rozmawiać i ona naprawdę wzbudziła we mnie niemiłe wrażenie (wręcz straszne), poza tym słyszałam parę rzeczy o tej hodowli i widziałam zdjęcia psów!!! Reszta na PW, bo to nie są ani miłe widoki (postaram się odnaleźć te fotki), ani miłe i sympatyczne informacje. Nie twierdzę, że mała pochodzi z tej hodowli, poza tym ostatnio gdzieś czytałam przypadkiem, że była likwidacja hodowli i były do oddania (czyt. sprzedania) suki "okazyjnie" kilkuletnie.

Prośba do wszystkich proszę nie nazywajcie jej brzydulą.... Ona jest śliczna :) Rozważam wziąć ją do siebie na stałe :) TZN zobaczymy co mój TZ na to :D Ostatnio mam ograniczony dostęp do netu, ale odezwę się bo mam fajne nowe rzeczy dla małej na bazarek :) Kana może ci Kerabol wyślę? To na skórę i sierść.

Posted

A ja proponuje imię [B]Lady[/B], w końcu niech dostanie od życia coś miłego i wspaniałego....A na nową drogę życia rewelacja.... Pomimo, że nie wygląda najcudowniej to coś w niej jest!!!

Posted

Dobry pomysł! Jest już coś takiego na Bazarku i cieszy się ogromnym powodzeniem. A jeśli nie - popieram [B]Lady[/B] - jest krótkie, kończy się na samogłoskę i dobrze brzmi.

Posted

[quote name='wojtito']Dług u weta już spłacony, a antybiotyk wykupiony, czy nadal potrzebne pieniążki. Z checią pomogę....[/QUOTE] -Kana,żeby nie umknęło;)-kasa pewnie sie przyda na to biedactwo..

Posted

Jestem jestem.. dzwonilam do Pani z Kwidzyna i związkow.
Więc tak. Tatuaż 82A odpada.

82R w tym pkpr czy jakoś tak dowiemy się wieczorem
82R w ZK dowiemy się we we wtorek bo coś tam coś tam.. chorzy byli?!

Dzisiaj jej jeszcze raz wyszoruje ucho by się upewnić :P

Doszly pieniądze od Anny Kawki (?) - 50 zl
I od anusia i ajlu z forum grzywków - 35 zl
Dziękuje!
W ten oto sposób zaplacony zostal dlug w hotelu i antybiotyki. (50 zl)
Jutro następna wizyta u veta.
P.S proszę wpisywać nicki w tytuly przelewów i dla kogo :)

Sunia pochlania jedzenie jak odkurzacz.
Wręcz rzuca się na nie z rurą ssącą.

Sunia z poprzedniego zdjęcia to nie ona.
Najgorsze jest to że wszystko brzydale są prawie takie same.

Posted

Szami kochana zdjęcie tatuażu bylo na bodajże 11-12 stronie.
Niestety bez lampy nic nie widać a z lampą się odbija.

Jutro przyjeżdża do mnie karolina1 więc może ona potwierdzi numer tatuażu.

Posted

Sluchajcie... szorowalam szorowalam to ucho i doszorowalam!

Na bank jest 82_!
Co do litery to moim zdaniem A chyba że to dziwne R.
Więc to musi być sucz z PKPR ! Musi!
Bo jak nie too.... znaczy że podrobione :(
Ale wydaje mi się że kilka lat temu nie byly tak często podrabiane tatuaże zwlaszcza u tak rzadkich psów.

Posted

[quote name='Kana']Szami kochana zdjęcie tatuażu bylo na bodajże 11-12 stronie.
Niestety bez lampy nic nie widać a z lampą się odbija. [/QUOTE]

Przepraszam jakoś nie zauważyłam tego zdjęcia .
Z tego co widać to tatuaż zrobiony jest bardzo nieprofesjonalnie , tatuownicą tradycyjną inaczej wyglądają cyferki . A tatuownicą elektroniczną ( długopisową ) tatuażu na uszach się nie robi tylko w pachwinie .
Jeżeli chodzi o zęby to :[FONT=Times New Roman] [FONT=Arial Black][COLOR=Black][COLOR=maroon][FONT=&quot] Całkowity lub częściowy brak przedtrzonowców, braki i zmiany w uzębieniu wiążą się z genem bezwłosowości, który stymuluje wzrost słabych i cienkich zębów ze słabym szkliwem.[/FONT][/COLOR][/COLOR][/FONT][/FONT]

Posted

Dzwonilam do PKPR nie ma takiej sunii :(

Więc prawdopodobnie podróbka..?

Trudno.
Więc nie ma se co zawracać glowy tatuażem.
Będzie jakiś znak szczególny przynajmniej przy wydawaniu do adopcji ;)
Jutro wizyta u veta i porządne czyszczenie uszków ;)

Dejzi jest rozbrajająca.
Lazi za mną krok w krok gapiąc się na mnie tymi wielkimi okami :shocked!:
Jest zaje*ista :megagrin:

:laugh2_2: