Kana Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 Bardzo dziękuje! Jak wrócę do domu to zadzwonie do związku. Quote
szuwar Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Kana, gratulacje! Dorobiłaś się małej słodkiej ohydki :) Quote
A.Matyja-Mierzecka Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Na poniedziałek przyszykuje poszewki, mam nadzieję, ze się dogadamy i gdzieś "po drodze" ktoś z Trójmiasta odbierze to od mojego męża. tak mi do głowy przyszło, tylko się nie śmiejcie za mocno :), a może ten tatuaż pod wpływem promieni słonecznych lub uv sie wybarwi mocniej? obawiam sie , ze po takim czasie trudno pociągnąć kogoś do odpowiedzialności za zaniedbanie i wyniszczenie psa, znowu się KOMUŚ upiecze.... Tak, pod Kartuzami była i pewnie znowu sie "odbudowała" pseudohodowla, ja wlasnie mam z tych Łapalic psy. Częściowo OTOZowi udało sie to opanować. Na stronie Trojmiejskiego Animals są przecież ciągle fotki psów do adopcji właśnie z tej pseudo. Kana, jeśli nadal potrzebujesz poszewek, to w weekend do Ciebie zadzwonię. Quote
A.Matyja-Mierzecka Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 mi jakoś bardziej pasuje imię PASKUDA :) Quote
gameta Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Hmmm, Kana, masz zabrac młodą do solarium i zatrzasnąc ;) Quote
wojtito Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Dług u weta już spłacony, a antybiotyk wykupiony, czy nadal potrzebne pieniążki. Z checią pomogę.... Quote
andzia69 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 [quote name='gameta']Hmmm, Kana, masz zabrac młodą do solarium i zatrzasnąc ;)[/QUOTE] Gameta - no co ty! chcesz z Brzyduli vel Paskudki Murzynkę zrobić?:evil_lol: to jeszcze jej trzeba by było na tych 3 włosach na krzyż trwałą zrobić!:p Quote
*zaba* Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 A mnie zastanawia to zdjecie... [IMG]http://i655.photobucket.com/albums/uu278/izape/aca7d63a5c1.jpg[/IMG] Bylo ono na nk u mojego znajomego, dodane w czerwcu... To nie ta sama psina?????? Quote
andzia69 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 podobna...ale tam z tyłu są chyba napisy nie "polskie"... Kana myślałam, ze jesteś ewenementem tymczasującym pod jednym dachem bullowate i łyse:) jednak nie :) [url]http://img134.imageshack.us/img134/9665/img1662ti8.jpg[/url] i [IMG]http://img299.imageshack.us/img299/9020/gagqn7.jpg[/IMG] [IMG]http://i006.radikal.ru/0804/f9/30d9c3c70da0.jpg[/IMG] Quote
Jasza Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Uściski dla suni! Kana - nie nazywaj jej Paskudą ani Brzydulą proszę! Quote
magdola Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 [quote name='Kana']magdola chodzi Ci o hodowle z Kwidzyna? Dzwonilam do Pani i hodowla ma tatuaż zaczynająca się na F. .[/QUOTE] Tak, miałam przyjemność z tą Panią rozmawiać i ona naprawdę wzbudziła we mnie niemiłe wrażenie (wręcz straszne), poza tym słyszałam parę rzeczy o tej hodowli i widziałam zdjęcia psów!!! Reszta na PW, bo to nie są ani miłe widoki (postaram się odnaleźć te fotki), ani miłe i sympatyczne informacje. Nie twierdzę, że mała pochodzi z tej hodowli, poza tym ostatnio gdzieś czytałam przypadkiem, że była likwidacja hodowli i były do oddania (czyt. sprzedania) suki "okazyjnie" kilkuletnie. Prośba do wszystkich proszę nie nazywajcie jej brzydulą.... Ona jest śliczna :) Rozważam wziąć ją do siebie na stałe :) TZN zobaczymy co mój TZ na to :D Ostatnio mam ograniczony dostęp do netu, ale odezwę się bo mam fajne nowe rzeczy dla małej na bazarek :) Kana może ci Kerabol wyślę? To na skórę i sierść. Quote
magdola Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 A ja proponuje imię [B]Lady[/B], w końcu niech dostanie od życia coś miłego i wspaniałego....A na nową drogę życia rewelacja.... Pomimo, że nie wygląda najcudowniej to coś w niej jest!!! Quote
kaerjot Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Kana, może powinnaś ogłosić licytację. Kto da więcej, ten wybierze imię ;) Quote
Litterka Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Dobry pomysł! Jest już coś takiego na Bazarku i cieszy się ogromnym powodzeniem. A jeśli nie - popieram [B]Lady[/B] - jest krótkie, kończy się na samogłoskę i dobrze brzmi. Quote
mimiś Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 [quote name='wojtito']Dług u weta już spłacony, a antybiotyk wykupiony, czy nadal potrzebne pieniążki. Z checią pomogę....[/QUOTE] -Kana,żeby nie umknęło;)-kasa pewnie sie przyda na to biedactwo.. Quote
Kana Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 Jestem jestem.. dzwonilam do Pani z Kwidzyna i związkow. Więc tak. Tatuaż 82A odpada. 82R w tym pkpr czy jakoś tak dowiemy się wieczorem 82R w ZK dowiemy się we we wtorek bo coś tam coś tam.. chorzy byli?! Dzisiaj jej jeszcze raz wyszoruje ucho by się upewnić :P Doszly pieniądze od Anny Kawki (?) - 50 zl I od anusia i ajlu z forum grzywków - 35 zl Dziękuje! W ten oto sposób zaplacony zostal dlug w hotelu i antybiotyki. (50 zl) Jutro następna wizyta u veta. P.S proszę wpisywać nicki w tytuly przelewów i dla kogo :) Sunia pochlania jedzenie jak odkurzacz. Wręcz rzuca się na nie z rurą ssącą. Sunia z poprzedniego zdjęcia to nie ona. Najgorsze jest to że wszystko brzydale są prawie takie same. Quote
Szami Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 A ja mam pytanie - czy jest szansa zrobienia zdjęcia tego tatuażu ? Quote
Kana Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 Szami kochana zdjęcie tatuażu bylo na bodajże 11-12 stronie. Niestety bez lampy nic nie widać a z lampą się odbija. Jutro przyjeżdża do mnie karolina1 więc może ona potwierdzi numer tatuażu. Quote
Kana Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 Sluchajcie... szorowalam szorowalam to ucho i doszorowalam! Na bank jest 82_! Co do litery to moim zdaniem A chyba że to dziwne R. Więc to musi być sucz z PKPR ! Musi! Bo jak nie too.... znaczy że podrobione :( Ale wydaje mi się że kilka lat temu nie byly tak często podrabiane tatuaże zwlaszcza u tak rzadkich psów. Quote
Szami Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 [quote name='Kana']Szami kochana zdjęcie tatuażu bylo na bodajże 11-12 stronie. Niestety bez lampy nic nie widać a z lampą się odbija. [/QUOTE] Przepraszam jakoś nie zauważyłam tego zdjęcia . Z tego co widać to tatuaż zrobiony jest bardzo nieprofesjonalnie , tatuownicą tradycyjną inaczej wyglądają cyferki . A tatuownicą elektroniczną ( długopisową ) tatuażu na uszach się nie robi tylko w pachwinie . Jeżeli chodzi o zęby to :[FONT=Times New Roman] [FONT=Arial Black][COLOR=Black][COLOR=maroon][FONT="] Całkowity lub częściowy brak przedtrzonowców, braki i zmiany w uzębieniu wiążą się z genem bezwłosowości, który stymuluje wzrost słabych i cienkich zębów ze słabym szkliwem.[/FONT][/COLOR][/COLOR][/FONT][/FONT] Quote
Kana Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 Dzwonilam do PKPR nie ma takiej sunii :( Więc prawdopodobnie podróbka..? Trudno. Więc nie ma se co zawracać glowy tatuażem. Będzie jakiś znak szczególny przynajmniej przy wydawaniu do adopcji ;) Jutro wizyta u veta i porządne czyszczenie uszków ;) Dejzi jest rozbrajająca. Lazi za mną krok w krok gapiąc się na mnie tymi wielkimi okami :shocked!: Jest zaje*ista :megagrin: :laugh2_2: Quote
Recommended Posts