Litterka Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Magdola, usuń sobie bannerek Lizi, bo Ci ją ktoś zabierze :D Quote
magdola Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 [quote name='Litterka']Magdola, usuń sobie bannerek Lizi, bo Ci ją ktoś zabierze :D Zmieniłam :p Quote
Kana Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 Cholera ale ona szczęśliwa ! W końcu ma swoj kochający dom. Dziękuje Magdolu ;) Wycałuj ode mnie łysola! Quote
gameta Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='Ilka21']dziewczyny jest łysol na paluchu :(([/QUOTE] z palucha coś wydostać to jak cud... Quote
*anusia&ajlu* Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 hej!!!!!!!! juz jestem fotki i wiesci nadrobilam i super nie moge wyjsc z wrazenia, skubana wesolutka jest na filmikach jaka pelna energii:evil_lol: :D magdola twoj avatar teraz mowi ze to Aira i Lizi;) Quote
Greven Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='magdola']i zabawa z winogronem, ktory został skradziony: [video=youtube;an-TIy-ntvo]http://www.youtube.com/watch?v=an-TIy-ntvo[/video][/QUOTE] Obłęd :lol: Coś pięknego - niunia dostała szansę na drugą młodość. Quote
magdola Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='*anusia&ajlu*'] magdola twoj avatar teraz mowi ze to Aira i Lizi;)[/QUOTE] nooooo...wiem :] Quote
*anusia&ajlu* Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 tylko go nie zmieniaj na inny, chodzi o to zeby nie byl tylko 1 grzywek bo wiecej moze byc:D Quote
Kana Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 Dziewczyny na cito szukam kogoś do wizyty przed adopcyjnej dla ONki w Jeleniej Górze! Czy może ktoś zna kompetentną osobę?? Bardzo proszę o pomoc! Quote
Kana Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 Magdolu dziękuje za życzenia, nie mialam kiedy odpisać ;) Jak tam szwy ? Quote
magdola Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 a ja Lizi sprzedałam:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
agnieszka32 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 A ja może się wproszę w przyszłym tygodniu do cioci Magdoli na kawkę, bo wzięłam urlop :cool3: I kupię winogronka - niech sobie Lizi poszaleje :diabloti: Quote
magdola Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 A ja urlopuje od tygodnia :D A jak jutro cioci Agi nie zobacze.............. Quote
agnieszka32 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 magdola napisał(a):A ja urlopuje od tygodnia :D A jak jutro cioci Agi nie zobacze.............. Jutro ciocia Aga będzie w schronisku, więc ją na pewno zobaczysz :evil_lol: - a później musi pędzić do domku, bo mąż zaplanował sadzenie nowych roślinek w ogrodzie :roll: (jakoś nie przejawiam zamiłowania do ogrodnictwa :evil_lol:) Ale mam calusieńki przyszły tydzień wolny, więc Magdola - chyba w końcu zobaczysz moją facjatę popijającą pyszną kawkę :diabloti: Quote
magdola Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 aaaaaaaaa....juz sie boje...ale ostrzegam.... Liza jest rozpieszxczona a maxa.....az mi "GUPIO" :D Piszczy i wymusza terrorystka jedna!!!!!! Quote
magdola Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 agnieszka32 napisał(a):(jakoś nie przejawiam zamiłowania do ogrodnictwa :evil_lol:) to ja mezowi pomooge ;) Quote
Recommended Posts