Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 1 month later...
Posted

Łoj zmiany sie szykują w moim życiu... Liza głupieje, Aira razem z nią... Mam nadzieję, ze teraz bede mogla "normalnie uczestniczyc" na dgm, chociaz jeszcze nie do konca mam zrobiony "porzadek" w privie ;p nadrobie zaleglosci- postaram sie jak najszybciej ;)

• 2 weeks later...
Posted

Co by moderatorzy i inni nie mieli jakichś podejrzeń gdzie się podziały te pieniądze z rozliczenia ( pozostałe 55 zl )
Magdola kupiła za nie tabletki dla Dejzi, jedna kosztuje 1,60.

Viris bazarek Gamety to pozycja numer 10.

Kana to wpisze... za 8 miesięcy :eviltong:

Posted

[quote name='Kundel_Bury']Co by moderatorzy i inni nie mieli jakichś podejrzeń gdzie się podziały te pieniądze z rozliczenia ( pozostałe 55 zl )

Liza do konca zycia bedzie brala leki, bo choruje na niewydolnosc zastawki dwudzielnej...

z dzisiaj:

troszke starsza fotka:

Posted

Chciałam tylko dodać dla zainteresowanych, ze moj TZ za zadne pieniadze nie odda nikomu Lizy (nawet swojej matce;))... I zgadnijcie do kogo on sie w nocy przytula:mad:? To JEGO pies ...:evil_lol:
Dowody:

...i tak jet codziennie...

Posted

[quote name='Kundel_Bury']Co by moderatorzy i inni nie mieli jakichś podejrzeń gdzie się podziały te pieniądze z rozliczenia ( pozostałe 55 zl )

jeśli źle zrozumiałam to z góry przepraszam za pytanie, ale z bazarków nie utrzymuja sie tylko domy tymczasowe? czy psy przygarniete w domu stałym też? bo myślałam ze dejzi została na stałe...

Posted

paniMysza napisał(a):
jeśli źle zrozumiałam to z góry przepraszam za pytanie, ale z bazarków nie utrzymuja sie tylko domy tymczasowe? czy psy przygarniete w domu stałym też? bo myślałam ze dejzi została na stałe...
To pieniądze, które zostały po operacji Lizi, pokryły koszt tabletek po operacji, natomiast ja nadal kpuje tabsy NA WŁASNY KOSZT+wet, karma, itp. jedna tabletka 1,6 -dostaje 2xdziennie do konca zycia...

Posted

Droga paniMyszo zanim padła decyzja że Dejzi zostanie na stale Magdola za resztę pieniędzy kupiła tabletki która suka przyjmuje do końca życia.
Proszę się tutaj nie doszukiwać jakichś oszustw bo nikt tu nie jest by kraść pieniądze a pomagać psom.
Pzdr.

Posted

[quote name='Kundel_Bury']Droga paniMyszo zanim padła decyzja że Dejzi zostanie na stale Magdola za resztę pieniędzy kupiła tabletki która suka przyjmuje do końca życia.
Proszę się tutaj nie doszukiwać jakichś oszustw bo nikt tu nie jest by kraść pieniądze a pomagać psom.
Pzdr.[/QUOTE]
... Amen :p

Posted

[quote name='paniMysza']znam te rachunki niestety, przez 4 lata kupowałam mase leków dla mojego marcelka.[/QUOTE]
Niestety miłosc jest slepa i czasem kosztuje...wiele ;)

Posted

[quote name='Kundel_Bury']Droga paniMyszo zanim padła decyzja że Dejzi zostanie na stale Magdola za resztę pieniędzy kupiła tabletki która suka przyjmuje do końca życia.
Pzdr.[/QUOTE]

niczego sie nie doszukuje. po prostu zapytałam. nikogo nie nazwalam zlodziejem ani oszustem. wiec bardzo prosze nieco ton zmienic.