paniMysza Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 trafiłam:) nawet przeczytałam cały jej wątek! a jak lizakowe serduszko? mogę wiedzieć jakie tabletki przyjmuje? Quote
*anusia&ajlu* Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 co tam u was, jak Aira i Lizi:loveu::loveu::loveu: Quote
Poker Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 właśnie podaje link na wątku Zuni ,a wpisu niet od kilku tygodni Quote
magdola Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Łoj zmiany sie szykują w moim życiu... Liza głupieje, Aira razem z nią... Mam nadzieję, ze teraz bede mogla "normalnie uczestniczyc" na dgm, chociaz jeszcze nie do konca mam zrobiony "porzadek" w privie ;p nadrobie zaleglosci- postaram sie jak najszybciej ;) Quote
*anusia&ajlu* Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 oo jakie zmiany? kolejny grzywacz :D ;) no mam nadzieje ze nadrobisz zaleglosci:) Quote
magdola Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 *anusia&ajlu* napisał(a):oo jakie zmiany? kolejny grzywacz :D ;) a co??? i tak juz mam 'dom wariatów':D Quote
Kundel_Bury Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Co by moderatorzy i inni nie mieli jakichś podejrzeń gdzie się podziały te pieniądze z rozliczenia ( pozostałe 55 zl ) Magdola kupiła za nie tabletki dla Dejzi, jedna kosztuje 1,60. Viris bazarek Gamety to pozycja numer 10. Kana to wpisze... za 8 miesięcy :eviltong: Quote
Alicja Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 [quote name='Kundel_Bury'] Kana to wpisze... za 8 miesięcy :eviltong: bosh ...ta banicja prawie jak ciąża :roll: pokazałabyś Dejzi ;) Quote
magdola Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 [quote name='Kundel_Bury']Co by moderatorzy i inni nie mieli jakichś podejrzeń gdzie się podziały te pieniądze z rozliczenia ( pozostałe 55 zl ) Magdola kupiła za nie tabletki dla Dejzi, jedna kosztuje 1,60. Viris bazarek Gamety to pozycja numer 10. Kana to wpisze... za 8 miesięcy :eviltong: Liza do konca zycia bedzie brala leki, bo choruje na niewydolnosc zastawki dwudzielnej... z dzisiaj: troszke starsza fotka: Quote
Kundel_Bury Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 No teraz to prawie jak pies wygląda :) Quote
magdola Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Chciałam tylko dodać dla zainteresowanych, ze moj TZ za zadne pieniadze nie odda nikomu Lizy (nawet swojej matce;))... I zgadnijcie do kogo on sie w nocy przytula:mad:? To JEGO pies ...:evil_lol: Dowody: ...i tak jet codziennie... Quote
Sybel Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 A tak się zapierał... Taki był na nie... Faceci :D Quote
magdola Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Sybel napisał(a):A tak się zapierał... Taki był na nie... Faceci :D Nooo... dokładnie.... nigdy bym nie pomyslała.... Quote
paniMysza Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 [quote name='Kundel_Bury']Co by moderatorzy i inni nie mieli jakichś podejrzeń gdzie się podziały te pieniądze z rozliczenia ( pozostałe 55 zl ) Magdola kupiła za nie tabletki dla Dejzi, jedna kosztuje 1,60. Viris bazarek Gamety to pozycja numer 10. Kana to wpisze... za 8 miesięcy :eviltong: jeśli źle zrozumiałam to z góry przepraszam za pytanie, ale z bazarków nie utrzymuja sie tylko domy tymczasowe? czy psy przygarniete w domu stałym też? bo myślałam ze dejzi została na stałe... Quote
magdola Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 paniMysza napisał(a):jeśli źle zrozumiałam to z góry przepraszam za pytanie, ale z bazarków nie utrzymuja sie tylko domy tymczasowe? czy psy przygarniete w domu stałym też? bo myślałam ze dejzi została na stałe...To pieniądze, które zostały po operacji Lizi, pokryły koszt tabletek po operacji, natomiast ja nadal kpuje tabsy NA WŁASNY KOSZT+wet, karma, itp. jedna tabletka 1,6 -dostaje 2xdziennie do konca zycia... Quote
Alicja Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 no to się wydało czyja ona jest ;) http://img543.imageshack.us/img543/9281/nowe041.jpg Quote
Kundel_Bury Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Droga paniMyszo zanim padła decyzja że Dejzi zostanie na stale Magdola za resztę pieniędzy kupiła tabletki która suka przyjmuje do końca życia. Proszę się tutaj nie doszukiwać jakichś oszustw bo nikt tu nie jest by kraść pieniądze a pomagać psom. Pzdr. Quote
paniMysza Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 znam te rachunki niestety, przez 4 lata kupowałam mase leków dla mojego marcelka. Quote
magdola Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 [quote name='Kundel_Bury']Droga paniMyszo zanim padła decyzja że Dejzi zostanie na stale Magdola za resztę pieniędzy kupiła tabletki która suka przyjmuje do końca życia. Proszę się tutaj nie doszukiwać jakichś oszustw bo nikt tu nie jest by kraść pieniądze a pomagać psom. Pzdr.[/QUOTE] ... Amen :p Quote
magdola Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 [quote name='paniMysza']znam te rachunki niestety, przez 4 lata kupowałam mase leków dla mojego marcelka.[/QUOTE] Niestety miłosc jest slepa i czasem kosztuje...wiele ;) Quote
paniMysza Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 [quote name='Kundel_Bury']Droga paniMyszo zanim padła decyzja że Dejzi zostanie na stale Magdola za resztę pieniędzy kupiła tabletki która suka przyjmuje do końca życia. Proszę się tutaj nie doszukiwać jakichś oszustw bo nikt tu nie jest by kraść pieniądze a pomagać psom. Pzdr.[/QUOTE] niczego sie nie doszukuje. po prostu zapytałam. nikogo nie nazwalam zlodziejem ani oszustem. wiec bardzo prosze nieco ton zmienic. Quote
Ilka21 Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 bo to wszytsko przez te rozliczenie, które z takim opuźnieniem zostało wklejone i tak się zrobiło że nie wiadomo o co chodzi Quote
Recommended Posts