Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='agnieszka32']Ale śliczne masz dziewczynki. :cool3:
Lizi jaka szczęśliwa :loveu:
Ależ ja się cieszę, że tak się wszystko wspaniale zakończyło :multi:[/QUOTE]
ja jeszcze czekam, az u ciebie ie wspaniale zakonczy! I w to wierze!

Posted

Magdola gratulujemy powiększenia rodzinki. Z TŻ tak już jest ,że najpierw mówią nie a później zmieniają zdanie- wiem z własnego doświadczenia . Fotki i filmiki są super a dziewczynki słodkie. Działeczka też śliczna , my na swojej 2 lata walczymy z chwastami. Jak ją kupiliśmy to chwasty miały 2,5 metra. Nasza działeczka jest na wyspie puckiej. A Wasza?
Pozdrawiamy

Posted

[quote name='agiza']Magdola gratulujemy powiększenia rodzinki. Z TŻ tak już jest ,że najpierw mówią nie a później zmieniają zdanie- wiem z własnego doświadczenia . Fotki i filmiki są super a dziewczynki słodkie. Działeczka też śliczna , my na swojej 2 lata walczymy z chwastami. Jak ją kupiliśmy to chwasty miały 2,5 metra. Nasza działeczka jest na wyspie puckiej. A Wasza?
Pozdrawiamy[/QUOTE]
To działka mojej mamy;) Od kilkudziesieciu lat w rodzinie...z pokolenia na pokolenie... daaaaleko bo na nehringa...w polowie drogi do polic....ale jakie z niej widoki..... a altanke moj sp.dziadek postawil:)

Posted

[quote name='agnieszka32']A ja nie wiem, o kim Wy mówicie :placz::placz::placz:
Byście się koleżanki podzieliły radością :evil_lol:, jakiś mały link może? :cool3:[/QUOTE]
alez prosze: [url]http://www.dogomania.pl/threads/176760-Sznaucerek-Amant-juA-w-hotelu-prosimy-o-wsparcie-finansowe-dla-niego[/url] :D:D:D

Posted

[quote name='magdola']alez prosze: [url]http://www.dogomania.pl/threads/176760-Sznaucerek-Amant-juA-w-hotelu-prosimy-o-wsparcie-finansowe-dla-niego[/url] :D:D:D[/QUOTE]

ale fajowski :multi:

Posted

[quote name='Alicja']oj ani nie mów ...stoją adopcje[/QUOTE]
ludzie sie boja stereotypow.... kazdy tylko okami przewraca jak pokazuje fotki takich psow....masakra...