magdola Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Jasza napisał(a):Trzymam kciuki za akcję. Przydadzą się..... Quote
Jasza Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Magdola - widzę, że mała Dejzi skradła Ci serce.... Quote
andzia69 Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Kana napisał(a):Nie mam transportu z Koszalina :( To moze ktoś by z Koszalina przetrzymał małą i na spokojnie szukać wtedy transportu? Z Koszalina jest Kinga (chyba) i Atira (też o ile dobrze pamiętam) Quote
andzia69 Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 watek koszaliński: http://www.dogomania.pl/threads/22258-Hossa-dla-koszaliA-skiej-HOSSY-MISSION-COMPLETED zapytałam Kingę na pw czy by dała radę pomóc;) Quote
kinga Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 andzia69 napisał(a):To moze ktoś by z Koszalina przetrzymał małą i na spokojnie szukać wtedy transportu? Z Koszalina jest Kinga (chyba) i Atira (też o ile dobrze pamiętam) andzia - odpowiadam tu, bo na pw nie widzę tego, co piszę, po tych zmianach: - prawdopodobnie od nas będzie transport do szczecina (dziewczyna, która pracuje w schronie, nie zalogowana na dogo), i wszystko wskazuje, ze w przyszły weekend - będzie wiozła dwa male pimpki schroniskowe, myślę, ze można będzie podłączyć i tę małą - ja osobiście na DT nie mogę jej przetrzymać - na stanie 3 duze psy, w konfiguracjach niekoniecznie towarzyskich, plus dwa koty, jw - a mnie nie ma od rana do późnego wieczora w domu - nie przekopywałam się przez wątek (weszłam na dogo przez przypadek na momencik) - dajcie znać, czy macie transport do koszalina już ustalony ( termin), czy można by tę małą podłączyć pod wyjazd Karoliny ( tej ze schronu), i po prostu tranzytem z koszalinie przekazać - jak będę znała jakieś szczegóły - pogadam z Karoliną, jeśli z jakichś względów mała musi być dostarczona do Koszalina wcześniej, i trzeba ją tu przetrzymać - też plis napiszcie, będę myślała dalej Quote
kinga Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 dziewczyny, doczytałam, ze macie transport na jutro :-( to dla mnie za mało czasu, aby jakiś DT zorganizować :-(, zwłaszcza, ze nie znam szczegołów, a za chwilę będę musiała komórke wyłączyć do późnego wieczora Quote
Kana Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 Kinga jeżeli ten wyjazd z Koszalina do Szczecina jest pewny mogę poprosić o przetrzymanie suni jeszcze do soboty następnej. Quote
kinga Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Kana napisał(a):Kinga jeżeli ten wyjazd z Koszalina do Szczecina jest pewny mogę poprosić o przetrzymanie suni jeszcze do soboty następnej. rozmawiałam z Karoliną - wstępnie planuje jechać w przyszły piątek Quote
magdola Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 w piątek pracuję do 14.30...... Byłoby cudownie :) Ledwo mi net "chodzi"... Quote
magdola Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Znajomy przekazał mi 10 zł na Dejzi :):D ..... Quote
LAZY Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Nie wiem czy te informacje są nieaktualne, ale transport z Koszalina jest załatwiony:) Ok. 10 wyjezdzamy po małą. Czekam tylko na kontakt od Magdoli. Z Kaną jestesmy dogadani. Oczywiscie jak zawsze transport jest z mojej strony bezplatny. Quote
Kana Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 Lazy nasz wybawco! O 10 ruszamy w trasę. Niestety nie będziemy mieć GPS bo się zepsuł znajomemu ale znajdziemy się. Lazy głupio mi nie płacić za transport ale jednak jakbyś chciała chociaż połowę to nie krępuj się tylko mów! Quote
magdola Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Ode mnie dostanie coś ekstra:) I niech tylko spróbuje nie wziąć:diabloti: A zrobi z tym co zechce...... z wdzięczności od mojej córci ;):loveu: Quote
magdola Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 A ja zaraz gotuje dziewczynom pyszny obiad :) Galaretka z kurzych łapek :) Quote
Jasza Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Szczęśliwej podróży! I czekamy na wieści! Quote
gameta Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 magdola napisał(a):A ja zaraz gotuje dziewczynom pyszny obiad :) Galaretka z kurzych łapek :) Kana jak wrócisz pochwal się jak smakowała ta galareta :roll: Quote
magdola Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Kana jedzie tylko do Koszalina :) Ale może do mnie przyjechać.... Drzwi otwarte :) Chodziło mi o grzywki :D Takie kurze łapki bez kości sa bardzo wskazane :) Quote
wanda szostek Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Galaretka z kurzych łapek? Bardzo delikatna i smaczna. Każdy by się oblizał. Quote
Kana Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 Już jesteśmy z powrotem. Mala zapewne już u Magdoli ;) Quote
KONICZYNKA 47 Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 magdola napisał(a):Takie kurze łapki bez kości sa bardzo wskazane :) Nie tylko dla psów, ludzie mający problemy ze stawami też powinny takie potrawy jeść zamiast tych "suplementów" w tabletkach, które ani zdrowe ani pomagają... Quote
andzia69 Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 gameta napisał(a):Kana jak wrócisz pochwal się jak smakowała ta galareta :roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: z chrupkami czy bez???:diabloti: no to czekamy na wieści...:p Quote
Recommended Posts