Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest Elżbieta481
Posted

Przy okazji podałam wątek Chojraka.OK -już nie przeszkadzam
PA
E

Posted

Kana napisał(a):
Z bazarku suni jest na razie 100 zl.
A to jeszcze za malo na operację :(

Kana z tych rzeczy co ci wysłałam to zrób licytację :D Zdziwisz się ile się zbierze :)

Posted

Kana bardzo Cię proszę zapomnij o Catani. My wszyscy wiemy swoje, ja też dlatego nie pisałam tu otwarcie, kiedyś bna dogo też próbowano walczyć z tą panią. Ja ostatnio mam policji i prokuratury aż nadto , więc nie wypowiadam sie publicznie. Gdyby coś to PW.

Posted

Kana napisał(a):
Ja też mam taką nadzieje.
Powoli szukam opcji gdzie można zrobić operację.
Jakies propozycję ?

Moja psiapsióła właśnie zrobiła sobie plastykę nosa w Poznaniu ;) Podobno świetna klinika ;)

Posted

Kana napisał(a):

magdola dla mnie ta Pani już nie istnieje :)

Dla mnie też! Z tego co wiem to ma problemy ze sprzedażą szczeniąt z rodowodem... I dobrze! Strasznie się cieszę,że nie kupiłam szczenka od tej Pani ...i z tego co pamiętam to było właśnie coś ..... nie wiem czy to nie były szczeniaki od naszej małej :):(

Posted

[quote name='Pirania24']Przepraszam że się nie odzywałam ale koniecznie musiałam jechać po to nieszczęście bo ta baba dzwoniła i poinformowała mnie że już pakuje się do wyjazdu do schroniska.Z tego co się dowiedziałam to przez ostatni miesiąc kiedy to pierwsze osoby przywiozły suńkę chyba z Kartuz z hodowli ona była 5 osobą która wzieła "to coś" jak powiedziała do domu.Chciała ją do hodowli bo z rodowodem ale rodowodu nikt nie dostał a poza tym jest jakaś wybrakowana bo brakuje jej dwóch zębów z boku i język często ma na wierzchu.

A ja potępiam tych pięć osób, które "polują na okazje" by nie ponosząc żadnych kosztów założyć własną hodowlę i dorobić się ile się da na starych, wycofanych już z hodowli ZK psach.

Posted

KONICZYNKA 47 napisał(a):
A ja potępiam tych pięć osób, które "polują na okazje" by nie ponosząc żadnych kosztów założyć własną hodowlę i dorobić się ile się da na starych, wycofanych już z hodowli ZK psach.

A ja ci gwarantuję, że nie dasz rady.. Ale w grzywkach masz do mnie otwarte drzwi:)

Posted

Magdola

Ja nigdy nie hodowałam i nie hoduje psów. I nie zamierzam (a już na pewno takich hm...egzotycznych golasów:lol:)
Ale czasami jeżdżę na wystawy jako widz bo lubię patrzeć na piękne psy. I stąd wiem, że hodowcy często przekazują psy w wieku powyżej 8 roku życia pasjonatom rasy, którzy wystawiają je potem w klasie weteranów. Znam historię pewnego rottweilera Interchampiona importowanego z Francji, który starość spędzał na kanapie u miłośniczki rasy. Tyle, że niestety szukając takiego pasjonata można natknąć się na oszusta, który zamydli oczy i weźmie sukę licząc na zysk ze sprzedaży potomstwa.

Posted

Doszla wplata 50 zl od cioci canis!
Dziękuje ciotka ;)
Doszlo także 22 zl od cioci Szuwar! (plus 8 zl z bazarku =30)
Coś ciotka szuwar liczyć nie umie :evil_lol:

Dziękujemy!
Razem z pozostalymi 15 zl, z poprzednich wplat stan konta suni wynosi 87 zl !! ( + bazarek)

:multi::multi::multi::multi:

Posted

Kana, polecam dwóch wetów z Gdańska- Zbigniewa Kiezę (Opolska 6, 80-395 Gdańsk Telefon: (058) 559-02-72 ) i Lidie Kraszewską (Gdańsk, ul. Piastowska 33a Tel.: (058) 558 38 73 )

EDIT: Do p.Kraszewskiej jade dzis zaszczepic malizne z tymczasu, moge zapytac sie o koszt sterylki dla Ciebie, ok? Moze cos utarguje ;)

Posted

Cześć Dziewczyny, dopiero teraz zobaczyłam wątek. Niestety dużo pracy mam a dzień za krótki. Jeżeli mała potrzebuje ubranka to proszę napiszcie na moje gg, jej wymiar. Nie ma problemu, wyślę.
GG. 13193026

Posted

u dr'a Kiezy leczyłam mojego Ramzesa
[*] i faktycznie jest ok, ale gdzieś na dogo wyczytałam kiedyś, że on nie jest chętny do przeprowadzania tańszych sterylek w ramach marcowej akcji, więc nie liczyłabym na preferencyjne warunki finansowe u niego.

Posted

Wlasnie doszla do mnie paczuszka z mnóstwem ubranek!
Dziękuje ciotka!
Wlasnie bawimy się w pokaz mody, czyli ubierz grzywacza!

Dojechaly także manusan, sudocrem i olejek od ciotki canis!
Zaraz będziemy robić z niej piękność!

Posted

[quote name='Kana']Wlasnie doszla do mnie paczuszka z mnóstwem ubranek!
Dziękuje ciotka!

Eeeeee nie nastawiaj się, jej to duuuuuuużo jeszcze do piękności brakuje - ewidentnie powinna się malować ...

Posted

Doszedl jeszcze do mnie przelew na 200 zl od Lecha Krawca z Katowic!
Dziękujemy!!
Razem z bazarkiem i resztą wplat możemy sunie umawiać na zabieg!

Stan konta suni to 287 zl !!

Posted

A mi nawet na mysl nie przyszlo żeby od razu suni zdjęcia robić przy przymiarkach ;)
A teraz sunia po kąpieli!
Ufff...
Po kremowaniu!!!
Ufff...
jeszcze oliwienie nas czeka!!
Bleeh ;)

A tymczasem sunia w piżamce:

I jeszcze starsze zdjęcie p.t
" Ja tutaj rządzę i pilnuje pana a nie jakiś tam amstaff! " :bigcool:

Posted

Kana napisał(a):
Wlasnie doszla do mnie paczuszka z mnóstwem ubranek!
Dziękuje ciotka!

ufffffffffff... już miałam pytać bo tego samego dnia wysyłałam NIE PRIORYTET i też dziś dotarła:angryy: zdziadziała poczta :angryy:

poprzymierzaj- napisz czy wsjo sie sprawdziło- czyli czy np. spodnie + bluza dają rade, czy śpiochy ok... bo bede robiła przegląd na spokojnie ;) pewnie coś jeszcze znajde, coś co dla dziecka już wstyd dać z uwagi na zużycie .... jak małej sie przyda to poślę kolejne ;)