Guest Elżbieta481 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Przy okazji podałam wątek Chojraka.OK -już nie przeszkadzam PA E Quote
canis1 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Kana, trzymam mocno kciuki za sunię. Mam nadzieję, ze wkrótce operacja zostanie przeprowadzona i mała szybko wróci do formy. Quote
Kana Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 Ja też mam taką nadzieje. Powoli szukam opcji gdzie można zrobić operację. Jakies propozycję ? Quote
magdola Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Kana napisał(a):Z bazarku suni jest na razie 100 zl. A to jeszcze za malo na operację :( Kana z tych rzeczy co ci wysłałam to zrób licytację :D Zdziwisz się ile się zbierze :) Quote
magdola Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Kana bardzo Cię proszę zapomnij o Catani. My wszyscy wiemy swoje, ja też dlatego nie pisałam tu otwarcie, kiedyś bna dogo też próbowano walczyć z tą panią. Ja ostatnio mam policji i prokuratury aż nadto , więc nie wypowiadam sie publicznie. Gdyby coś to PW. Quote
gameta Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Kana napisał(a):Ja też mam taką nadzieje. Powoli szukam opcji gdzie można zrobić operację. Jakies propozycję ? Moja psiapsióła właśnie zrobiła sobie plastykę nosa w Poznaniu ;) Podobno świetna klinika ;) Quote
Kana Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 Gameta dobry żart :D Chodzi mi o poleconą klinikę w Gdańsku :D magdola dla mnie ta Pani już nie istnieje :) Quote
magdola Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Kana napisał(a): magdola dla mnie ta Pani już nie istnieje :) Dla mnie też! Z tego co wiem to ma problemy ze sprzedażą szczeniąt z rodowodem... I dobrze! Strasznie się cieszę,że nie kupiłam szczenka od tej Pani ...i z tego co pamiętam to było właśnie coś ..... nie wiem czy to nie były szczeniaki od naszej małej :):( Quote
KONICZYNKA 47 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 [quote name='Pirania24']Przepraszam że się nie odzywałam ale koniecznie musiałam jechać po to nieszczęście bo ta baba dzwoniła i poinformowała mnie że już pakuje się do wyjazdu do schroniska.Z tego co się dowiedziałam to przez ostatni miesiąc kiedy to pierwsze osoby przywiozły suńkę chyba z Kartuz z hodowli ona była 5 osobą która wzieła "to coś" jak powiedziała do domu.Chciała ją do hodowli bo z rodowodem ale rodowodu nikt nie dostał a poza tym jest jakaś wybrakowana bo brakuje jej dwóch zębów z boku i język często ma na wierzchu. A ja potępiam tych pięć osób, które "polują na okazje" by nie ponosząc żadnych kosztów założyć własną hodowlę i dorobić się ile się da na starych, wycofanych już z hodowli ZK psach. Quote
magdola Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 KONICZYNKA 47 napisał(a):A ja potępiam tych pięć osób, które "polują na okazje" by nie ponosząc żadnych kosztów założyć własną hodowlę i dorobić się ile się da na starych, wycofanych już z hodowli ZK psach. A ja ci gwarantuję, że nie dasz rady.. Ale w grzywkach masz do mnie otwarte drzwi:) Quote
KONICZYNKA 47 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Magdola Ja nigdy nie hodowałam i nie hoduje psów. I nie zamierzam (a już na pewno takich hm...egzotycznych golasów:lol:) Ale czasami jeżdżę na wystawy jako widz bo lubię patrzeć na piękne psy. I stąd wiem, że hodowcy często przekazują psy w wieku powyżej 8 roku życia pasjonatom rasy, którzy wystawiają je potem w klasie weteranów. Znam historię pewnego rottweilera Interchampiona importowanego z Francji, który starość spędzał na kanapie u miłośniczki rasy. Tyle, że niestety szukając takiego pasjonata można natknąć się na oszusta, który zamydli oczy i weźmie sukę licząc na zysk ze sprzedaży potomstwa. Quote
Kana Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 Doszla wplata 50 zl od cioci canis! Dziękuje ciotka ;) Doszlo także 22 zl od cioci Szuwar! (plus 8 zl z bazarku =30) Coś ciotka szuwar liczyć nie umie :evil_lol: Dziękujemy! Razem z pozostalymi 15 zl, z poprzednich wplat stan konta suni wynosi 87 zl !! ( + bazarek) :multi::multi::multi::multi: Quote
Izis1984 Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Kana, polecam dwóch wetów z Gdańska- Zbigniewa Kiezę (Opolska 6, 80-395 Gdańsk Telefon: (058) 559-02-72 ) i Lidie Kraszewską (Gdańsk, ul. Piastowska 33a Tel.: (058) 558 38 73 ) EDIT: Do p.Kraszewskiej jade dzis zaszczepic malizne z tymczasu, moge zapytac sie o koszt sterylki dla Ciebie, ok? Moze cos utarguje ;) Quote
Aiste Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Cześć Dziewczyny, dopiero teraz zobaczyłam wątek. Niestety dużo pracy mam a dzień za krótki. Jeżeli mała potrzebuje ubranka to proszę napiszcie na moje gg, jej wymiar. Nie ma problemu, wyślę. GG. 13193026 Quote
wszpasia Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 u dr'a Kiezy leczyłam mojego Ramzesa [*] i faktycznie jest ok, ale gdzieś na dogo wyczytałam kiedyś, że on nie jest chętny do przeprowadzania tańszych sterylek w ramach marcowej akcji, więc nie liczyłabym na preferencyjne warunki finansowe u niego. Quote
Kana Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 Wlasnie doszla do mnie paczuszka z mnóstwem ubranek! Dziękuje ciotka! Wlasnie bawimy się w pokaz mody, czyli ubierz grzywacza! Dojechaly także manusan, sudocrem i olejek od ciotki canis! Zaraz będziemy robić z niej piękność! Quote
gameta Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 [quote name='Kana']Wlasnie doszla do mnie paczuszka z mnóstwem ubranek! Dziękuje ciotka! Wlasnie bawimy się w pokaz mody, czyli ubierz grzywacza! Dojechaly także manusan, sudocrem i olejek od ciotki canis! Zaraz będziemy robić z niej piękność! Eeeeee nie nastawiaj się, jej to duuuuuuużo jeszcze do piękności brakuje - ewidentnie powinna się malować ... Quote
Kana Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 Doszedl jeszcze do mnie przelew na 200 zl od Lecha Krawca z Katowic! Dziękujemy!! Razem z bazarkiem i resztą wplat możemy sunie umawiać na zabieg! Stan konta suni to 287 zl !! Quote
pinkmoon Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Super! A ja czekam na foty w ubrankach malej modnisi :D Quote
Litterka Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Dobrze, że udało się zebrać pieniążki na sterylkę! Kurczę, może i mi uda się wreszcie jakiś bazarek wystawić? Quote
Kana Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 A mi nawet na mysl nie przyszlo żeby od razu suni zdjęcia robić przy przymiarkach ;) A teraz sunia po kąpieli! Ufff... Po kremowaniu!!! Ufff... jeszcze oliwienie nas czeka!! Bleeh ;) A tymczasem sunia w piżamce: I jeszcze starsze zdjęcie p.t " Ja tutaj rządzę i pilnuje pana a nie jakiś tam amstaff! " :bigcool: Quote
clockwork Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Kana napisał(a):Wlasnie doszla do mnie paczuszka z mnóstwem ubranek! Dziękuje ciotka! Wlasnie bawimy się w pokaz mody, czyli ubierz grzywacza! Dojechaly także manusan, sudocrem i olejek od ciotki canis! Zaraz będziemy robić z niej piękność! ufffffffffff... już miałam pytać bo tego samego dnia wysyłałam NIE PRIORYTET i też dziś dotarła:angryy: zdziadziała poczta :angryy: poprzymierzaj- napisz czy wsjo sie sprawdziło- czyli czy np. spodnie + bluza dają rade, czy śpiochy ok... bo bede robiła przegląd na spokojnie ;) pewnie coś jeszcze znajde, coś co dla dziecka już wstyd dać z uwagi na zużycie .... jak małej sie przyda to poślę kolejne ;) Quote
Recommended Posts