Murka Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 Marlena:) napisał(a):http://allegro.pl/show_item.php?item=926713801 Jak coś poprawić - piszcie ;) Wg mnie dobrze by było zlikwidować wzmiankę o tym, że bardzo lubi dzieci. Ona ogólnie jest łagodna, ale naszej Hani się boi (jak i obcych osób). Raczej nie polecałabym jej do domu z małymi dziećmi, którym nie da się wytłumaczyć, że piesek się boi i może w strachu ugryźć. Bo taka jest niestety Kawa - potrafi się bronić... Quote
Ra_dunia Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Hmmm... dziwni Ci ludzie. Niby dzwonią, niby chcą, a jednak to wcale nie tak do końca. Może to rzeczywiście tylko nas nie dziwi, że psiaka można pół polski wieźć jak dom super... Quote
Tola Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Murka napisał(a):Dziś znów mieliśmy telefon z Lublina i pani miała telefon z jakiejś gazety... Pani ogólnie szukała małej suczki, ale znówu siakaś ta pani, taka dystyngowana, chce pieska "mądrego" itd. itp. jak się dowiedziała, że nie mieścimy się w Lublinie momentalnie podziękowała i odłożyła słuchawkę, nawet nie chciała słuchać, że bywamy w Lublinie... Nie wiem co z tymi ludźmi jest. Murka - bo to nie ci ludzie, nie ten dom; ja tez mam zawsze sporo takich telefonow. Ale miedzy nimi po jakims czasie trafia sie ten wlasciwy:cool3: Quote
Jo37 Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Oby się dobry dom trafił bo kolejka psiaków do wyciągnięcia b.długa. Quote
agada Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Zawsze jak popijam kawę to tu zaglądam... Quote
agada Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 A ze mną siedzi moja kotka, chyba nowa dogomaniaczka się szykuje:evil_lol: Quote
Murka Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 Wreszcie zgłosił się dom dla naszej Kawci! :) Szukamy osoby do przeprowadzenia wizyty w Krakowie - dzielnica Nowy Bieżanów! Pani prosiła, żeby absolutnie nikomu już Kawy nie oddawać! :lol: Miłość od pierwszego wejrzenia :p Quote
robkowa Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Murka napisał(a):Dziś znów dzwonił jakiś pan z Lublina w sprawie Kawy. Czy ktoś się orientuje w jakiej gazecie ukazała się Kawa? Pan też był rozczarowany, że sunia jest poza Lublinem. To jakiś starszy pan, niebardzo zorientowany w procedurze adopcyjnej bo nie wiedział co to jest wizyta przedadopcyjna. Powiedział, że może przyjedzie zobaczyć sunię, że jeszcze zadzwoni, ale raczej wątpię w to. Kawę wysłałam do Moje Miasto Lublin: http://www.mmlublin.pl/advert/2612/Ma%C5%82a+puchata+czarna+jak+kawa+suczka+szuka+domu.html i do Nasze Miasto Lublin prawdopodobnie - ale tam nie mam wglądu jakie wysyłałam zgłoszenia, wiec pewności nie mam Quote
Murka Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 robkowa, ta pani zgłosiła się na pewno dzięki Twojemu ogłoszeniu, nie allegro. Na pewno było to ogłoszenie na Kraków (pani nie wiedziała, że Kawa jest poza Krakowem), było tam podane, że przy adopcji jest zwrot kosztów szczepień (nie było podanej sumy, bo pani o to pytała). Quote
Marlena:) Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Trzymam kciuki, żeby małej się udało :) Quote
zadra Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Bardzo się cieszę,że do Kawki uśmiechnęło się szczęście.Trzymam kciuki.Mam nadzieję,że wizyta wypadnie pozytywnie. Quote
agada Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 znowu czekanie:mad:, orzesz ty ten stres, oddychamy..., oddychamy...., łyczek zielonej herbatki ...i kciuki znowu do czerwoności...:evil_lol: Quote
zadra Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Murka napisał(a):Wreszcie zgłosił się dom dla naszej Kawci! :) Szukamy osoby do przeprowadzenia wizyty w Krakowie - dzielnica Nowy Bieżanów! Pani prosiła, żeby absolutnie nikomu już Kawy nie oddawać! :lol: Miłość od pierwszego wejrzenia :p Mój syn mieszka na stancji w tej dzielnicy.Sprawdzi dom.Jutro umówi sie na wizytę. Quote
Murka Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 To super! Tylko w takim razie trzeba odwołać koleżankę Marleny, bo ona też sie zgodziła zrobić wizytę i ma dzwonić do p.Marii. Quote
Jo37 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Czekam na rezultaty i trzymam kciuki ,żeby to ten dom. Quote
Ra_dunia Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Ha - zróbcie zmasowany atak na potencjalny domek ;) Zawsze co dwie głowy to nie jedna :) Quote
zadra Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Wizyta przedadopcyjna zaplanowana została na niedzielę ok godz,16 tej.Trzymajcie kciuki. Quote
Recommended Posts