Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='obraczus87']Wando jesli możesz to uzupełnij 1 post - trzeba zawrzec infomacje ze pies przebywa teraz na AWARYJNYM DT, ze zbieramy pieniadze na Hotel, ile potrzeba ile brakuje... bo nowe osoby które wchodzic będą myslaly (tak jak ja kiedys), ze pies ciagle w lesie jest.

jutro powysylam obiecane PW :)[/QUOTE]

Pierwsza strona jest uzupełniona. Staram się to robić od ręki cały czas. Jeżeli jest zwłoka to tylko spowodowana strajkiem mojego komputera, który pracuje wolno a pod wieczór prawie stoi. Wczorajszy wpis na stronę Wilczarzy robiłam od godz 24 go godz 2. Byłam padnięta a on na każde kliknięcie reagował z kilkunastu minutowym opóźnieniem

Posted

ja tu będę zaglądać... a na coś więcej spróbuję pokombinowac w wolnej chwili :) A psinek piękny, prawdziwy wilk. Bardziej wilczo wygląda niż psio ;)

Posted

Zapraszam do obejrzenia moich podopiecznych z banerków. A dzisiaj przytaskałam ze stacji jakąś małą biedę. Piesek młody, ząbki białe. Bez obróżki, ale nie jest chudy. Sąsiadka stwierdziła, że kilka razy widziała go na naszym osiedlu.
Możliwe, że wybrał się na randkę, albo zagubił się w Sylwestra. Nie wiem co z nim zrobić

Posted

[quote name='wanda szostek']Na początku zrobił się ruch a teraz piesek został w ograniczonym gronie. Jak to od razu widać na kim można polegać
Do malucha zgarniętego z torów nikt nie zagląda.[/QUOTE]

:( ja zaglądam regularnie, nie zawsze piszę.