Jump to content
Dogomania

Wygłodzony, umęczony szkielet boksera..... SKINNY Fundacja SOS Bokserom ma DOM

Recommended Posts

• Replies 290
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

DAGA1505 napisał(a):
szok....jak ten pies przeżył grudzień bo rozumiem że na dworze był.....koszmar

DAGA1505 - przeżył CUDEM. Ale za to teraz ma się coraz lepiej...

Posted

Na tych zdjęciach Skinnek wygląda już jak chudy bokser, chudy a nie zagłodzony - tzn . że przytył i to widocznie!!!
Wiem też, ze jest strasznym zazdrośnikiem.

Posted

Ponieważ Skinny jeździ z Germaine wszędzie, to bywa regularnie w klinice :D Nie zawsze jest badany, tylko po prostu wpada tam, żeby... się zważyć. Przytył już 4 kg! Jeszcze 4, no dobra - 8 i będzie wyglądał normalnie :D i ludzie przestaną się za nim oglądać na ulicy i zastanawiać, czy Germaine czasem go nie głodzi ;)

Posted

gusia0106 napisał(a):
Głodzi na bank:) Przecież od razu to widać:)

Tak! Odebrać jej go!!:mad:
a Skinny jeździ z Germaine, bo inaczej by była depresja, przecież ona jest jego i już. No i żarcie daje, często daje:lol:
To już inny pies fizycznie, bo rozpieszczony jak był tak jest :p

Posted

:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ja dopiero teraz zauważyłam Skinusia zdjęcia :crazyeye::crazyeye::crazyeye:Przecież to inny boksio jest!
Brawo, brawo, brawo Germaine :multi::multi::multi:

Posted

Skinnek ma się dobrze - musi "odstąpić trochę uwagi/czasu " Homerkowi i Aldo - oni teraz są w najpilniejszej potrzebie . Germaine na zmiane to z Homerem to z Aldo (i ich opiekunami ) jedździ do lekarzy, ale obaj chłopcy tez wyjdą na prostą. A Skinnek je , tyje i......domaga sie pieszczot.