Jump to content
Dogomania

Wygłodzony, umęczony szkielet boksera..... SKINNY Fundacja SOS Bokserom ma DOM

Recommended Posts

Posted

Co tam u kawalera? Jak sie miewa?
Ciotka ja mam kołdry- koce, tylko, że w Poznaniu- jeżeli to nie kłopot i możecie poczekać trochę- to daj adres wyślę paczkę ;)

• Replies 290
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

***kas napisał(a):
Co tam u kawalera? Jak sie miewa?
Ciotka ja mam kołdry- koce, tylko, że w Poznaniu- jeżeli to nie kłopot i możecie poczekać trochę- to daj adres wyślę paczkę ;)

To ustalimy z dziewczynami, może kiedyś przy okazji by się wzięło, co by kasy na pocztę nie wysyłać..

A Skinny... dużo lepiej, ale Germaine mnie dziś rozbroiła opowieścią, jaki ten książę jest rozpieszczony :loveu:
nie dość, że trzeba go karmić co godzinę, dwie w ciągu dnia i nocy... to jeszcze do snu ululać :mdleje:

Posted

Śmiałyśmy się z Germaine, że jak chłopak utyje, to się Gusiowego uniformu założyć nie da... Ale kiedy on utyje, ech...
Wczoraj mnie przywitał radośnie, zaraz go chciałyśmy ubrać, ale że była pora KARMIENIA, trzeba było najpierw dać michę, a potem ubierać :)

Ubranko jest fajne, bo on go sobie sam na pewno nie zdejmie, to raz, a dwa jest naprawdę cieplutkie.

Dzięki Gusia :) Dzięki Tobie Skini zamiast zużywać karmę na wytworzenie ciepła, będzie obrastał w tłuszcz :D

Posted

gusia0106 napisał(a):
Kurde...ale na niego za duży....
Strasznie musi być chudy, zdjęcia pewnie tego nie oddają...

A jak się czuje?

Kochana, on przytyć musi :) jest idealny kubraczek.
jest lepiej.
Germaine, jak będzie miała chwilkę to na pewno napiszę więcej. Ale on je i śpi i terroryzuje towarzystwo, jak nie jest tak jak on chce :)

Posted

Faro napisał(a):
Nie tylko Skinnek , ale też kilku innych tymczasowiczów Germaine:lol: (czyt. " fundacyjnych emerytów" pewnie na dozywociu u Germaine , bo chętnych na adopcję staruszków brak) :shake:
Pomoc z pewnością sie przyda - choćby do "miziania" , spacerów i zabawy ;)

Polecam się, chętnie pomogę.
Mrówcza długa bardzo, bliżej Anina, Międzylesia ci emeryci mieszkają?
edit: już sprawdziłam, wszystko wiem ;)

Posted

Skinny czuje sie lepiej, rana ładnie sie goi a on sie zaczyna nią interesować, musi więc chodzic cały czas w kołnierzu.
Bardzo dziekujemy za kubraczek dla niego, teraz mamy jeden do spania a drugi cieplejszy do wychodzenia na dwór :-)
Niestety rozpuścilismy chłopaka a teraz przez to cierpimy ...
awantura o jedzenie jest w róznych porach dnia i nocy
po karmieniu obowiązkowe lulanie do snu, inaczej awantura
i mozna sobie wybic z głowy jakikolwiek wyjazd do sklepu, apteki bez psa w samochodzie ... od razu też awantura

Posted

Germaine napisał(a):
i mozna sobie wybic z głowy jakikolwiek wyjazd do sklepu, apteki bez psa w samochodzie ... od razu też awantura

Germaine, ja tam swoje wiem, jak chłopakowi okazujesz tyle serca, to jak on może ostąpić Cię choćby na kroczek?:loveu:

Posted

Germaine napisał(a):

Ależ Wam się furiat trafił:mad: Jak taki chudy, to strasznie przy tym grzechoce :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Wróciliśmy ze Skinem z lecznicy, rana goi sie bardzo ładnie, w piatek zdjęcie szwów.
Zainteresował go bardzo kot w poczekalni, tak bardzo, że nic innego do niego nie docierało :cool3:
Przy okazji zważyłam go, przytył kolejne 2 kg, waży 22,95 kg :p

Posted

Kot .... hm.... dziwne .... Może głodny był ?:evil_lol:
Znowu przytył ?! :crazyeye: Ma wszelkie zadatki na tłustego faflaka , kurcze .:shake:

Dziękuję Ci, że mogę czytać tak dobre wiadomości.

Posted

Germaine napisał(a):

Stworzyłaś Potwora :roflt:

Posted

mysza 1 napisał(a):
Polecam się, chętnie pomogę.
Mrówcza długa bardzo, bliżej Anina, Międzylesia ci emeryci mieszkają?
edit: już sprawdziłam, wszystko wiem ;)

SZOK!!! trafiłam tutaj przez banerek. biedny piesiu. Wierzę jednak że dojdzie do siebie.

Posted

izulkabu napisał(a):
SZOK!!! trafiłam tutaj przez banerek. biedny piesiu. Wierzę jednak że dojdzie do siebie.

Pewnie, że dojdzie :) jest coraz lepiej. Nie mogło być inaczej ! :)

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Germaine! A może pokażesz nam zdjęcia Skinka-szantażysty!
Na pewno pokażę, poprzez mnie:evil_lol:

mamy kolejnych podopiecznych.. Wysyp staruszków, porzuconych, wygłodzonych, chorych :placz:
http://www.dogomania.pl/threads/177968-ALDO-kolejny-piAE-kny-bokser-ktA-ry-staroA-AE-miaA-spAE-dziAE-samotnie?p=13917744#post13917744

http://www.dogomania.pl/threads/177573-13-letni-bokser-Homer-wyrzucony-na-staroA-AE-bo