***kas Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Co tam u kawalera? Jak sie miewa? Ciotka ja mam kołdry- koce, tylko, że w Poznaniu- jeżeli to nie kłopot i możecie poczekać trochę- to daj adres wyślę paczkę ;) Quote
Soema Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 ***kas napisał(a):Co tam u kawalera? Jak sie miewa? Ciotka ja mam kołdry- koce, tylko, że w Poznaniu- jeżeli to nie kłopot i możecie poczekać trochę- to daj adres wyślę paczkę ;) To ustalimy z dziewczynami, może kiedyś przy okazji by się wzięło, co by kasy na pocztę nie wysyłać.. A Skinny... dużo lepiej, ale Germaine mnie dziś rozbroiła opowieścią, jaki ten książę jest rozpieszczony :loveu: nie dość, że trzeba go karmić co godzinę, dwie w ciągu dnia i nocy... to jeszcze do snu ululać :mdleje: Quote
***kas Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 zasłużył sobie ;) ale my nasze psiaki tez musimy przed snem utulić Quote
Soema Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 Skinny dostał śliczny prezent od Cioci Gusi :) nasz model :loveu: Dziękujemy :Rose: Quote
gusia0106 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Kurde...ale na niego za duży.... Strasznie musi być chudy, zdjęcia pewnie tego nie oddają... A jak się czuje? Quote
gerta Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Śmiałyśmy się z Germaine, że jak chłopak utyje, to się Gusiowego uniformu założyć nie da... Ale kiedy on utyje, ech... Wczoraj mnie przywitał radośnie, zaraz go chciałyśmy ubrać, ale że była pora KARMIENIA, trzeba było najpierw dać michę, a potem ubierać :) Ubranko jest fajne, bo on go sobie sam na pewno nie zdejmie, to raz, a dwa jest naprawdę cieplutkie. Dzięki Gusia :) Dzięki Tobie Skini zamiast zużywać karmę na wytworzenie ciepła, będzie obrastał w tłuszcz :D Quote
Soema Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 gusia0106 napisał(a):Kurde...ale na niego za duży.... Strasznie musi być chudy, zdjęcia pewnie tego nie oddają... A jak się czuje? Kochana, on przytyć musi :) jest idealny kubraczek. jest lepiej. Germaine, jak będzie miała chwilkę to na pewno napiszę więcej. Ale on je i śpi i terroryzuje towarzystwo, jak nie jest tak jak on chce :) Quote
nincia Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 ludzie sa bez pojecia....szok!!!! Piekny kawaler trzymam kciuki za Ciebie i oczywiscie glaski przesylam :* Quote
Soema Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 kolejny podopieczny... http://www.dogomania.pl/threads/177573-13-letni-bokser-Homer-wyrzucony-na-staroA-AE-bo?p=13878700#post13878700 Quote
mysza 1 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Faro napisał(a):Nie tylko Skinnek , ale też kilku innych tymczasowiczów Germaine:lol: (czyt. " fundacyjnych emerytów" pewnie na dozywociu u Germaine , bo chętnych na adopcję staruszków brak) :shake: Pomoc z pewnością sie przyda - choćby do "miziania" , spacerów i zabawy ;) Polecam się, chętnie pomogę. Mrówcza długa bardzo, bliżej Anina, Międzylesia ci emeryci mieszkają? edit: już sprawdziłam, wszystko wiem ;) Quote
Germaine Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Skinny czuje sie lepiej, rana ładnie sie goi a on sie zaczyna nią interesować, musi więc chodzic cały czas w kołnierzu. Bardzo dziekujemy za kubraczek dla niego, teraz mamy jeden do spania a drugi cieplejszy do wychodzenia na dwór :-) Niestety rozpuścilismy chłopaka a teraz przez to cierpimy ... awantura o jedzenie jest w róznych porach dnia i nocy po karmieniu obowiązkowe lulanie do snu, inaczej awantura i mozna sobie wybic z głowy jakikolwiek wyjazd do sklepu, apteki bez psa w samochodzie ... od razu też awantura Quote
gerta Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Germaine napisał(a):Niestety rozpuścilismy chłopaka a teraz przez to cierpimy ... awantura o jedzenie jest w róznych porach dnia i nocy po karmieniu obowiązkowe lulanie do snu, inaczej awantura i mozna sobie wybic z głowy jakikolwiek wyjazd do sklepu, apteki bez psa w samochodzie ... od razu też awantura Germaine, ja tam swoje wiem, jak chłopakowi okazujesz tyle serca, to jak on może ostąpić Cię choćby na kroczek?:loveu: Quote
matrioszka2 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Germaine napisał(a): awantura o jedzenie jest w róznych porach dnia i nocy po karmieniu obowiązkowe lulanie do snu, inaczej awantura i mozna sobie wybic z głowy jakikolwiek wyjazd do sklepu, apteki bez psa w samochodzie ... od razu też awantura Ależ Wam się furiat trafił:mad: Jak taki chudy, to strasznie przy tym grzechoce :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Germaine Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Wróciliśmy ze Skinem z lecznicy, rana goi sie bardzo ładnie, w piatek zdjęcie szwów. Zainteresował go bardzo kot w poczekalni, tak bardzo, że nic innego do niego nie docierało :cool3: Przy okazji zważyłam go, przytył kolejne 2 kg, waży 22,95 kg :p Quote
matrioszka2 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Kot .... hm.... dziwne .... Może głodny był ?:evil_lol: Znowu przytył ?! :crazyeye: Ma wszelkie zadatki na tłustego faflaka , kurcze .:shake: Dziękuję Ci, że mogę czytać tak dobre wiadomości. Quote
Dana i Muszkieterowie Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Super, że Skinek przybiera na wadze a rana się ładnie goi. Germaine, wygląda na to, że rozpieściłaś Skinka na maxa ;). Quote
Bolsbokser Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Germaine napisał(a):Niestety rozpuścilismy chłopaka a teraz przez to cierpimy ... awantura o jedzenie jest w róznych porach dnia i nocy po karmieniu obowiązkowe lulanie do snu, inaczej awantura i mozna sobie wybic z głowy jakikolwiek wyjazd do sklepu, apteki bez psa w samochodzie ... od razu też awantura Stworzyłaś Potwora :roflt: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Jak się czuje słodziak Skinny ? Quote
izulkabu Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 mysza 1 napisał(a):Polecam się, chętnie pomogę. Mrówcza długa bardzo, bliżej Anina, Międzylesia ci emeryci mieszkają? edit: już sprawdziłam, wszystko wiem ;) SZOK!!! trafiłam tutaj przez banerek. biedny piesiu. Wierzę jednak że dojdzie do siebie. Quote
Soema Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 izulkabu napisał(a):SZOK!!! trafiłam tutaj przez banerek. biedny piesiu. Wierzę jednak że dojdzie do siebie. Pewnie, że dojdzie :) jest coraz lepiej. Nie mogło być inaczej ! :) Quote
marta0731 Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 To dobrze:) Już niedługo cioteczki będziemy oglądać fotki tłuściutkiego Skinnego:) Quote
gerta Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 A ja go wczoraj miziałam osobiście :cool3: Całuśnik z niego taki, że ech... I jest już po czym głaskać :loveu: Germaine jest cudotwórcą ;) Quote
Iza i Avanti Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Germaine! A może pokażesz nam zdjęcia Skinka-szantażysty! Quote
Soema Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 [quote name='Iza i Avanti']Germaine! A może pokażesz nam zdjęcia Skinka-szantażysty! Na pewno pokażę, poprzez mnie:evil_lol: mamy kolejnych podopiecznych.. Wysyp staruszków, porzuconych, wygłodzonych, chorych :placz: http://www.dogomania.pl/threads/177968-ALDO-kolejny-piAE-kny-bokser-ktA-ry-staroA-AE-miaA-spAE-dziAE-samotnie?p=13917744#post13917744 http://www.dogomania.pl/threads/177573-13-letni-bokser-Homer-wyrzucony-na-staroA-AE-bo Quote
Recommended Posts