Boni-Bobo Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Trzymaj się Skinny , czekam na dobre wiadomości.Zobacz piesku jak dużo ludzi trzyma za ciebie kciuki,wracaj więc do zdrowia Quote
Agnezia Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Chciałabym Was nieśmiało zaprosić na bazarki dla innego fundacyjnego boksera: http://www.dogomania.pl/threads/176918-CIACHA-PASZTETOWE-zbieramy-na-hotel-DO-10-STYCZNIA-DO-22-00 http://www.dogomania.pl/threads/177018-KSIAE-A-KI-DUA-O-KSIAE-A-EK-zbieramy-na-utrzymanie-Vigo-do-16-stycznia-do-22-00 I proszę pamiętać o trzymaniu kciuków o 11.30... Quote
gusia0106 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Dziewczyny, mam ocieplany psi kubraczek dla Skinnego. Gdzie Wam go podrzucić? Germaine odzyska sweter;) Quote
gosikf & dogs Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Trzymam kciuki! Wczoraj tak jak obiecałam przelałam grosza na kokosze dla szkieletorka. Quote
matrioszka2 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Jak sądzę , jest już po.Czekamy tylko na dobre wieści .;) Quote
Soema Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 Skinny już po, pomału się wybudza.. Germaine później napiszę więcej i dokładniej, bo ja nie chcę nic palnąć. Póki co jest dobrze z nim, jeśli chodzi o sam zabieg, co innego co tam było... Gusiu, kubrak można dostarczyć na ulicę Mrówczą. A jak za daleko to pogadam z dziewczynami, która najbliżej Was mieszka i dałaby radę. Dziękujemy :Rose: Jeśli ktoś ma na zbyciu stare kołdry, to też są mile widziane.. Przy staruszkach (podsikujących najczęściej) takie rzeczy się non stop pierze.. Bardzo dziękuję Wam, że jesteście tu.:) Quote
gusia0106 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Soema napisał(a):Skinny już po, pomału się wybudza.. Germaine później napiszę więcej i dokładniej, bo ja nie chcę nic palnąć. Póki co jest dobrze z nim, jeśli chodzi o sam zabieg, co innego co tam było... Gusiu, kubrak można dostarczyć na ulicę Mrówczą. A jak za daleko to pogadam z dziewczynami, która najbliżej Was mieszka i dałaby radę. Dziękujemy :Rose: Jeśli ktoś ma na zbyciu stare kołdry, to też są mile widziane.. Przy staruszkach (podsikujących najczęściej) takie rzeczy się non stop pierze.. Bardzo dziękuję Wam, że jesteście tu.:) Kołder nie mam, ale do kubraczka mogę dorzucić kilka ręczników;) Za cholerę nie wiem gdzie jest Mrówcza ale sobie sprawdzę;) Quote
Faro Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Skinnek jest pod bardzo dobrą opieką . Wczoraj konsultowany był kardiologicznie przez dr. R. Niziołka a dzis operowany był w Jego lecznicy. Jak pisała Soema - jest juz po zabiegu , wybudzony , ale ze wzgledu na ten jego ogólny stan w którym był -dla bezpieczeństwa pozostał do wieczora w klinice .Germaine ma byc u niego ponownie przed zamknięciem ok 21.godz. Chłopak miał okropny ropień - to on głównie powodował, że Skinnek bardzo dziwnie stawiał tylna nózkę by "odciązyc " ból. Lekarz stwierdził, ze teraz stan "po zabiegu" sprawia mu zdecydowanie mniej bólu niz "stan przed zabiegiem" . Powiem tylko biedak !!! dobrze , ze trafił do nas - chyba jakaś szczęsliwa gwiazda jednak nad nim czuwała i mam nadzieje, że dopiero teraz rozbłyśnie w pełni . Quote
gusia0106 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Sprawdziłam - daleko ta Mrówcza. Nie bywacie w centrum albo na ursynowie dziewczyny? Quote
Soema Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 gusia0106 napisał(a):Sprawdziłam - daleko ta Mrówcza. Nie bywacie w centrum albo na ursynowie dziewczyny? Spytam prze Pani :) dzięki. Quote
gusia0106 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Soema napisał(a):Spytam prze Pani :) dzięki. Rozłączyło mnie Kochana :oops: Taki mam zasięg w domu...ale podtrzymuję i czekam na szczegóły ;) Quote
Germaine Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Juz jesteśmy w domu, bardzo dziekujemy wszystkim za troskę i trzymanie kciuków. Ze Skinem wszystko ok, spi obok Czitusa, na poczatku łaził troche oburzony, że jeśc nie dostaje, w koncu sie poddał i poszedł spać. Skinny miał powiekszona mosznę, ropny wypływ i perforacje skóry moszny prawdopodobnie w wyniku powstania ropnia, zapaleniem objete było prawe jądro. Jutro kolejna wizyta w lecznicy, antybiotyki i leki przeciwbólowe. Soema zaraz wstawi zdjęcia Quote
marta0731 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Piękny faflasty niuńku będzie dobrze!!!:) Już Ci coś wysyłam Quote
gerta Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 gusia0106 napisał(a):Sprawdziłam - daleko ta Mrówcza. Nie bywacie w centrum albo na ursynowie dziewczyny? Ja dziś będę na Kabatach koło 19... A jutro jadę do Germaine, więc kubrak mogę podrzucić. Jak pasuje, to proszę o tel. 783 991 420. I dziękujemy za trzymanie kciuków i ciepłe słowa. :roll: Quote
gusia0106 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 gerta napisał(a):Ja dziś będę na Kabatach koło 19... A jutro jadę do Germaine, więc kubrak mogę podrzucić. Jak pasuje, to proszę o tel. 783 991 420. I dziękujemy za trzymanie kciuków i ciepłe słowa. :roll: Oki, to jesteśmy umówione, już wysyłam sms :) Quote
mysza 1 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 gusia0106 napisał(a):Sprawdziłam - daleko ta Mrówcza. Nie bywacie w centrum albo na ursynowie dziewczyny? Dopiero zajrzałam, zaraz doczytam. Ja mieszkam rzut beretem od Mrówczej :) Jakby coś to jestem do dyspozycji. Czyżby Skinnek był moim sąsiadem? :loveu::eviltong: Quote
Soema Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 mysza 1 napisał(a):Dopiero zajrzałam, zaraz doczytam. Ja mieszkam rzut beretem od Mrówczej :) Jakby coś to jestem do dyspozycji. Czyżby Skinnek był moim sąsiadem? :loveu::eviltong: A i owszem... :) Quote
gusia0106 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 mysza 1 napisał(a):Dopiero zajrzałam, zaraz doczytam. Ja mieszkam rzut beretem od Mrówczej :) Jakby coś to jestem do dyspozycji. Czyżby Skinnek był moim sąsiadem? :loveu::eviltong: dzięki Mysza, już się umówiłam z gertą na jutro rano ;) Quote
Soema Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 gusia0106 napisał(a):dzięki Mysza, już się umówiłam z gertą na jutro rano ;) A z nami na wieczór :) nie pytaj gdzie.. bo nie wiem. Dzięki :loveu: na tych zdjęciach wydaje mi się, że widać że przytył. Skóra mu nie wpada tak bardzo między żebra.. Quote
Faro Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 mysza 1 napisał(a):Dopiero zajrzałam, zaraz doczytam. Ja mieszkam rzut beretem od Mrówczej :) Jakby coś to jestem do dyspozycji. Czyżby Skinnek był moim sąsiadem? :loveu::eviltong: Nie tylko Skinnek , ale też kilku innych tymczasowiczów Germaine:lol: (czyt. " fundacyjnych emerytów" pewnie na dozywociu u Germaine , bo chętnych na adopcję staruszków brak) :shake: Pomoc z pewnością sie przyda - choćby do "miziania" , spacerów i zabawy ;) Quote
Recommended Posts