Jump to content
Dogomania

Wygłodzony, umęczony szkielet boksera..... SKINNY Fundacja SOS Bokserom ma DOM

Recommended Posts

• Replies 290
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Skinny już po, pomału się wybudza.. Germaine później napiszę więcej i dokładniej, bo ja nie chcę nic palnąć.
Póki co jest dobrze z nim, jeśli chodzi o sam zabieg, co innego co tam było...

Gusiu, kubrak można dostarczyć na ulicę Mrówczą. A jak za daleko to pogadam z dziewczynami, która najbliżej Was mieszka i dałaby radę. Dziękujemy :Rose:

Jeśli ktoś ma na zbyciu stare kołdry, to też są mile widziane.. Przy staruszkach (podsikujących najczęściej) takie rzeczy się non stop pierze..
Bardzo dziękuję Wam, że jesteście tu.:)

Posted

Soema napisał(a):
Skinny już po, pomału się wybudza.. Germaine później napiszę więcej i dokładniej, bo ja nie chcę nic palnąć.
Póki co jest dobrze z nim, jeśli chodzi o sam zabieg, co innego co tam było...

Gusiu, kubrak można dostarczyć na ulicę Mrówczą. A jak za daleko to pogadam z dziewczynami, która najbliżej Was mieszka i dałaby radę. Dziękujemy :Rose:

Jeśli ktoś ma na zbyciu stare kołdry, to też są mile widziane.. Przy staruszkach (podsikujących najczęściej) takie rzeczy się non stop pierze..
Bardzo dziękuję Wam, że jesteście tu.:)

Kołder nie mam, ale do kubraczka mogę dorzucić kilka ręczników;)
Za cholerę nie wiem gdzie jest Mrówcza ale sobie sprawdzę;)

Posted

Skinnek jest pod bardzo dobrą opieką . Wczoraj konsultowany był kardiologicznie przez dr. R. Niziołka a dzis operowany był w Jego lecznicy. Jak pisała Soema - jest juz po zabiegu , wybudzony , ale ze wzgledu na ten jego ogólny stan w którym był -dla bezpieczeństwa pozostał do wieczora w klinice .Germaine ma byc u niego ponownie przed zamknięciem ok 21.godz.
Chłopak miał okropny ropień - to on głównie powodował, że Skinnek bardzo dziwnie stawiał tylna nózkę by "odciązyc " ból. Lekarz stwierdził, ze teraz stan "po zabiegu" sprawia mu zdecydowanie mniej bólu niz "stan przed zabiegiem" .
Powiem tylko biedak !!! dobrze , ze trafił do nas - chyba jakaś szczęsliwa gwiazda jednak nad nim czuwała i mam nadzieje, że dopiero teraz rozbłyśnie w pełni .

Posted

Juz jesteśmy w domu, bardzo dziekujemy wszystkim za troskę i trzymanie kciuków.
Ze Skinem wszystko ok, spi obok Czitusa, na poczatku łaził troche oburzony, że jeśc nie dostaje, w koncu sie poddał i poszedł spać.
Skinny miał powiekszona mosznę, ropny wypływ i perforacje skóry moszny prawdopodobnie w wyniku powstania ropnia, zapaleniem objete było prawe jądro. Jutro kolejna wizyta w lecznicy, antybiotyki i leki przeciwbólowe.
Soema zaraz wstawi zdjęcia

Posted

gusia0106 napisał(a):
Sprawdziłam - daleko ta Mrówcza.

Nie bywacie w centrum albo na ursynowie dziewczyny?

Ja dziś będę na Kabatach koło 19... A jutro jadę do Germaine, więc kubrak mogę podrzucić.
Jak pasuje, to proszę o tel. 783 991 420.

I dziękujemy za trzymanie kciuków i ciepłe słowa. :roll:

Posted

gerta napisał(a):
Ja dziś będę na Kabatach koło 19... A jutro jadę do Germaine, więc kubrak mogę podrzucić.
Jak pasuje, to proszę o tel. 783 991 420.

I dziękujemy za trzymanie kciuków i ciepłe słowa. :roll:

Oki, to jesteśmy umówione, już wysyłam sms :)

Posted

gusia0106 napisał(a):
Sprawdziłam - daleko ta Mrówcza.

Nie bywacie w centrum albo na ursynowie dziewczyny?

Dopiero zajrzałam, zaraz doczytam. Ja mieszkam rzut beretem od Mrówczej :) Jakby coś to jestem do dyspozycji.
Czyżby Skinnek był moim sąsiadem? :loveu::eviltong:

Posted

mysza 1 napisał(a):
Dopiero zajrzałam, zaraz doczytam. Ja mieszkam rzut beretem od Mrówczej :) Jakby coś to jestem do dyspozycji.

A i owszem... :)

Posted

mysza 1 napisał(a):

dzięki Mysza, już się umówiłam z gertą na jutro rano ;)

Posted

gusia0106 napisał(a):
dzięki Mysza, już się umówiłam z gertą na jutro rano ;)

A z nami na wieczór :) nie pytaj gdzie.. bo nie wiem.
Dzięki :loveu:
na tych zdjęciach wydaje mi się, że widać że przytył. Skóra mu nie wpada tak bardzo między żebra..

Posted

mysza 1 napisał(a):

Nie tylko Skinnek , ale też kilku innych tymczasowiczów Germaine:lol: (czyt. " fundacyjnych emerytów" pewnie na dozywociu u Germaine , bo chętnych na adopcję staruszków brak) :shake:
Pomoc z pewnością sie przyda - choćby do "miziania" , spacerów i zabawy ;)