tripti Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 oj jak ja życzyłabym sobie żeby były już do zdjęcia... narazie cisza:( ja nie wiem czy ona jest szczenna czy nie, ale istnieje bardzo duże prawdopodobieństwo ku temu, bo jak suni z cieczką biegała luzem to różnie może być, a na dodatek chodziły za nią psiaki. W sterylce mają pomóc osoby z białegosotku, m.in. ta dziewczyna, która wzięła sunię i od niej Sonia uciekła. Moja mam już ma tego dopilnować. Tak jak już pisałam jak będą konkrety to dam znać. Narazie Sonia jeszcze lekko plami, a do takiej sterylizacji cieczka powinna już zakończyć się. Przepraszam, że tak mało aktywnie udzielam się tu, ale ostatnio jak wychodze po 7mej z domu to wychodze z biuro po 23ciej..., ale juz od niedzieli będę lepiej stała z czasem, także przez te kilka dni wybaczcie:( Quote
bico Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 oki, to czekamy na foto i wieści:) szybko ją sterylizujcie, bo to na prawdę ważne...zwłaszcza jak była by szczenna, trzeba też myśleć o rozwoju płodów, a one szybka rosną i potem to masakra...:( Quote
obraczus87 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 [quote name='bico']oki, to czekamy na foto i wieści:) szybko ją sterylizujcie, bo to na prawdę ważne...zwłaszcza jak była by szczenna, trzeba też myśleć o rozwoju płodów, a one szybka rosną i potem to masakra...:( dokładnie tak :( Quote
tripti Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 dziewczynki z nowości jest to: sterylizację moja mama umówiła na 19 stycznia na 15 stą, chciała wcześniej, ale weterynarz doradził,żeby jednak jeszcze kilka dni zaczekać, żeby w środku obkurczyło się to i owo, ja się na tym nie znam, ale skoro tak, to tak ma być:) do tego moja mama zaczipuje ją na wszelki wypadek na siebie jako na opiekuna tymczasowego. Niestety żadnego telefonu i maila w sprawie Soni nie było:( postaram się jeszcze może porozmawiać z Fundacją Przytul Psa, może będą mogli wrzucić Sonię na swoją stronkę. Ona taka podobna jest trochę do huskiego tylko nie wiem czy malamuta czy sybierian, chyba syberian, bo sąsiad ma malamuta (chyba) to on jest olbrzymi, ale dla mnie husky to po prostu husky:) ale bez wątpliwości jest to kundelek tylko tak troszkę podobny:) Quote
obraczus87 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 super, że sterylka juz umówiona....... :) Quote
tripti Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 też się cieszę:) Tylko gdzie jest ten domek:(??? Quote
Isadora7 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Ja tak dla przypomnienia sobie zaznacze. Quote
tripti Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 oki:) dziękuje, ale jutro wieczorkiem i tak się jeszcze przypomnę:) tylko jeszcze dane do przelewu:) Quote
tripti Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 kto pokocha Sonię???? piękna, młoda, łagodna, pogodna, mądra, nie za duża:) taka w sam raz do kochania i przytulania:) Kto, no kto:)? Quote
Isadora7 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Nie było mnie cały dzień, nadrobie jutr.... upsss dzisiaj. Quote
tripti Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 oki:) a powiedz mi jeszcze czy 12 zl czy 20 zl, bo dziś już nie bede buszować na koncie, a mamy ten sam bank to jak zrobię przelew to od razu będzie u Ciebie. Byle jak najlepiej dla Soni. Nikt nie dzwoni i nikt nie pisze, aż sprawdzałam czy ten adres mailowy działa i działa, ale cisza.... jedynie już jakiś Pan wyłapał z netu adres i wysłał jakąś ofertę finansową:) szybcy są:) Quote
Agucha Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Od dłuższego czasu próbuję i nie mogę wstawić banerka... może ktoś mnie wspomóc kodem HTML? :oops: Chyba nigdy tego nie pojmę... Quote
tripti Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 Agucha, zaznaczasz banerek tak jakbys chciała tekst skopiować, podświetla się on na niebiesko i wtedy robisz kopiuj i wchodzisz w Ustawienia i tam po lewej w sygnaturke i robisz w tym nizszym pasku wklej i zapisujesz i powinno być ok. Proszę miej na uwadze moją Sonię, jak nie pod kątem domku tymczasowego, to może ktoś będzie zainteresowany takim jakby huskim,tylko mniejszym. Wszelkie informacje o niej sa w pierwszym poście. Tylko obawiam się trochę domku z drugą suczką, bo z moją Dianą nie bardzo dogadywała się, ale jak już wcześniej sprawdziłam to bardziej wina mojej Diany, natomiast z Melą czy z innymi pieskami było ok, także nie wiem sama co o tym myśleć. obraczus87 dziękuje za namiat na Aguchę:) Nikt interesuje się Sonią, jedno wielkie zmartwienie:( Co do tych hotelików w zamykanych kojcach, to tak mi jej jakoś szkoda, ona tak chce do człowieka. Quote
tripti Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 Ale Agucha masz podobne psiaki w podpisie do mojej Dianki:) identycznie układają się przy szybkim bieganiu:) takie jak Lady też, prawda obraczus87;) a właśnie co tam u niej słychać? wiesz coś? Quote
koosiek Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Tripti, wrzuć Sonię na wątek wilczaków :) http://www.dogomania.pl/threads/177620-ADOPTUJ-WILKA-czyli-wAE-tek-zbiorczy-wilczakA-w-do-adopcji Quote
Recommended Posts