Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 311
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

OK, basta. Ode mnie jest 40 stron ogłoszeniowych. Warto je oczywiście podciągnąć i np. choć na chwilę, na tę okoliczność, zmodyfikować tytuł. Ogłoszenia śmiga Piromanka, widziałam, jaki potrafi odwalić kawał cudnej roboty, warto do niej napisać, może będzie w stanie dopomóc. Idźmy dalej - duży punkt ciężkości nadziei ogłoszeniowej położyłabym w wypasionym graficznie allegro, wyróżnionym na wszelkie możliwe sposoby. Tu gorąco polecam następujące osoby: Isadora7, Asior, Selenga, Folen. To allegro oczywiście będzie wymagało rozliczenia z wystawiającym. Sugestie poddaję pod rozwagę Tripti. Jutro od ranka do późnego popołudnia nie będę miała szansy zerknąć na wątek, zatem...do miłego. :-)

Posted

majqa bardzo bardzo dziekuje za piękny tekst do ogłoszeń i za dużą ilość ogłoszeń, jutro poproszę kogoś o allegro te z pełną opcją i przeleję pieniązki jak ktos zgodzi się.

Może warto dodać coś o tym, że ma coś z huskiego? bo leciutko jest podobna, a sierść taka sama w dotyku i długości.

Dziś miałam dwa telefony, których nie mogłam odebrać, ale oddzwoniłam i jeden był w sprawie Metaxy, ktoś gdzies dojrzał ogłoszenie, a drugi pomyłka (słabo słyszałam) i ktoś pytał o labladorki.... ciekawostka:) Do małżeństwa, które pytało o Metaxę, to jednak zadzwonię jeszcze raz i może bedą zainteresowani inna psina, skoro szukają warto skorzystać z okazji:)

Sprawa sterylizacji Soni roztrzygnie się w ciągu kilku dni, poinformuję o tym na forum. Niestety trzeba to zrobić szybciej, bo Sonia może być szczenna:(((

Majqa jeszcze raz bardzo dziękuje:)

Posted

majqa bardzo bardzo dziekuje za piękny tekst do ogłoszeń i za dużą ilość ogłoszeń, jutro poproszę kogoś o allegro te z pełną opcją i przeleję pieniązki jak ktos zgodzi się.

Może warto dodać coś o tym, że ma coś z huskiego? bo leciutko jest podobna, a sierść taka sama w dotyku i długości.

Dziś miałam dwa telefony, których nie mogłam odebrać, ale oddzwoniłam i jeden był w sprawie Metaxy, ktoś gdzies dojrzał ogłoszenie, a drugi pomyłka (słabo słyszałam) i ktoś pytał o labladorki.... ciekawostka:) Do małżeństwa, które pytało o Metaxę, to jednak zadzwonię jeszcze raz i może bedą zainteresowani inna psina, skoro szukają warto skorzystać z okazji:)

Sprawa sterylizacji Soni roztrzygnie się w ciągu kilku dni, poinformuję o tym na forum. Niestety trzeba to zrobić szybciej, bo Sonia może być szczenna:(((

Posted

.wysiwyg_block { BORDER-RIGHT: #c4c4c4 1px solid; BORDER-TOP: #ffffff 1px solid; MARGIN-BOTTOM: 10px; BORDER-LEFT: #c4c4c4 1px solid; BORDER-BOTTOM: #c4c4c4 1px solid } .wysiwyg_block .blockrow:first-child { BACKGROUND: url(images/gradients/gradient-greytowhite.png) repeat-x left top } .wysiwyg_block IFRAME.textbox { BORDER-RIGHT: #c4c4c4 1px solid; BORDER-TOP: #c4c4c4 1px solid; BACKGROUND: #f3f7f9; PADDING-BOTTOM: 0px; BORDER-LEFT: #c4c4c4 1px solid; BORDER-BOTTOM: #c4c4c4 1px solid } .wysiwyg_block .formcontrols .blockrow { BORDER-TOP-WIDTH: 0px } .wysiwyg { FONT: 13px Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif } .wysiwyg HR.previewbreak { COLOR: red; BORDER-TOP-STYLE: none; BORDER-RIGHT-STYLE: none; BORDER-LEFT-STYLE: none; HEIGHT: 6px; BACKGROUND-COLOR: red; BORDER-BOTTOM-STYLE: none } .wysiwyg P { MARGIN: 0px } .wysiwyg .inlineimg { VERTICAL-ALIGN: middle } .wysiwyg IMG.previewthumb { MAX-WIDTH: 150px; MARGIN: 1px; WIDTH: auto! important; MAX-HEIGHT: 150px; HEIGHT: auto! important } .wysiwyg IMG { MAX-WIDTH: 150px; MARGIN: 1px; WIDTH: auto! important; MAX-HEIGHT: 150px; HEIGHT: auto! important } .wysiwyg IMG.previewthumbactive { BORDER-RIGHT: red 1px solid; BORDER-TOP: red 1px solid; MARGIN: 0px; BORDER-LEFT: red 1px solid; BORDER-BOTTOM: red 1px solid } majqa bardzo bardzo dziekuje za piękny tekst do ogłoszeń i za dużą ilość ogłoszeń, jutro poproszę kogoś o allegro te z pełną opcją i przeleję pieniązki jak ktos zgodzi się.

Posted

mam dziwaczne problemy z dogomanią jak na złość, jakieś dziwne rzeczy wyskakują, dziś znowu nie mogę edytować postów i za nastą próbą udało mi się coś napisać na forum... mam nadzieję, że to chwilowe problemy techniczne.

Posted

tak, ale nawet jeszcze prosiłam wtedy, żeby "powisiały" chwilę jak Metaxa poszła do domku, tak na wszelki wypadek i pod kątem tej suni chyba Lusi, która też szczęśliwie znalazła juz domek. Pamiętam kiedyś, że obraczus87 znalazła domek dla pieska przez ogłoszenie zupełnie innego psiaka, który poszedł do domku, a ogłoszeń nie można było zdjąć. Takie przypadki są mile widziane:) mail niestety pusty:( telefonu w sprawie Soni też nie było, ale cierpliwości:) musi być dobrze.

Posted

Najważniejsze że mała teraz grzeje tyłek w ciepłym domku. Jak słyszałam wczoraj info o mrozach w Białymstoku, to o mało nie powaliło mnie z nóg. Biedne te bezdomne psiaki - ech ...

Posted

Tripti czekam na info od Ciebie co robimy ze sterylka....

co do tych ogloszeń to prawda. Raz poszedł "mój" psiak w ten sposób do adopcji, a 2 razy podałam namiary do innych osób i traf chciał, że 2 inne pieski tez skorzystały ;) tak wiec nie ma tego złego.... ;)