tripti Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 i to naprawdę ładna, młoda, zdrowa - wszystko przemawia na plus. Tu same plusy, a po drugiej stronie jedno wielkie milczenie:( jolek68 Twoje banerki przerażają, że aż tyle psiaków gubi się... ale i ludzie są tak różni, jedni szukają do upadłego zwierzaka, a drudzy wyrzucą jak niepotrzebną rzecz... Mam problemy z pisaniem na forum z przyczyn technicznych - wymaga to mega cierpliwości, a na dodatek urywa się sesja jak chcę edytować posty i tytuł:( Kto przygarnie Sonię??? Kto?? Quote
jolek68 Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 więcej banerków mieć nie można a szkoda bo zaginionych nie jest dużo mniej od znalezionych :( a Sonia faktycznie zasługuje na dobry dom i aż mnie dziwi że jej jeszcze nikt nie upatrzył :) Quote
Isadora7 Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 A czy można prosić o jakąś nową sesyjkę fotograficzną Sonieczki? Quote
Agucha Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 [quote name='tripti']Agucha, Mickey odezwała się kilka dni po mojej wiadomości i niestety wzięła już jakiegoś pieska, który być może zostanie u niej na stałe... Hmmm, z tego co mi mówiła ma swoje psy i ewentualny tymczas musi być spokojny i układny... Szkoda, że tutaj o tym nie napisała... No i z tego co pamiętam - mogła najwcześniej wziąć psa w lutym, bo się przeprowadzała :roll: Eh, nevermind. tripti - zrób Sonieczce krótki filmik! Przyda się do allegro ;) Nie ma co się poddawać, trzeba chwytać się wszystkiego ;) Quote
tripti Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 Dziś przyjechała jakaś rodzina obejrzeć sunię, odpowiedź mają dać jutro. Już mi jakoś ręce opadły, już jesteśmy rodzinnie skłóceni o Sonię, ale mniejsza o to. Do tego ogłoszenie Soni będzie w sobotę w specjalnym dodatku w kurierze porannym (ta gazeta wychodzi chyba tylko na województwo podlaskie). Ma pojawić się również na stronce tozu w bstoku. Quote
tripti Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 co do nowych zdjęć i filmiku, to być może moja siostra cioteczna będzie mogła coś z tym zrobić, bo rodzice oprócz zrobienia zdjęć nie wrzucą ich do sieci... ale jak to bywa, u wszystkich jak coś trzeba, to krucho z czasem. Quote
obraczus87 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Tripti mam nadzieje ze Sonia szybko znajdzie domek.... oraz ze problemy rodzinna znikna.... Quote
jolek68 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='tripti'] Już mi jakoś ręce opadły, już jesteśmy rodzinnie skłóceni o Sonię, ale mniejsza o to. [/QUOTE] wiem jak to jest...jak miałam na dt koteczka to też po jakimś czasie przestało być miło... jedyne wyjście to najlepiej ds a jak nie udałoby się to chociaż inne dt :) Quote
Agucha Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Na prawdę nikt nie intersuje się haszczakowatą panienką? Przecież to super opcja dla osoby, która chciałaby husky... w takim mixie zapędy tej rasy cichną a uroda zostaje... Quote
dreag Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Znalazłam właśnie wątek Sonii. Tripti, wczoraj dzwoniła do mnie pani zainteresowana wzięciem wysterylizowanej suni, co prawda miałaby mieszkać raczej na podwórku, ale być jednocześnie "przyjacielem domu", jak się zainteresowana wyraziła. Zaproponowałam jej Sonię, poprosiłam, by się skontaktowała na telefon. Mówiła, że widziała ogłoszenie na białystokonline, które wystawiłam, ale tam nie było napisane, że po sterylce (o tym dowiedziałam się dopiero po wystawieniu suni w drugim Twoim mailu). Pisała potem, że nie może się skontaktować, a sunia bardzo jej się podoba, więc podałam jej e-mail, z którego do mnie pisałaś. Jestem ciekawa, czy rozmawiałyście, jakby co, mam jej nr telefonu. Przed chwilą doczytałam: [quote name='tripti']Dziś przyjechała jakaś rodzina obejrzeć sunię, odpowiedź mają dać jutro. Już mi jakoś ręce opadły, już jesteśmy rodzinnie skłóceni o Sonię, ale mniejsza o to. Do tego ogłoszenie Soni będzie w sobotę w specjalnym dodatku w kurierze porannym (ta gazeta wychodzi chyba tylko na województwo podlaskie). Ma pojawić się również na stronce tozu w bstoku. To może ta rodzina. Mów co i jak. Quote
tripti Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 o witam:) wczoraj przyjechała rodzina z córką, też nastoletnią, początek ich numeru tel. 664......., na maila nic nie dostałam. Quote
dreag Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 To ci sami, pomyliłam się, myślałam, że to syn, a nie córka. Z tego numeru, widocznie w końcu udało jej się dodzwonić. Wysłałam im kilka minut temu smsa z zapytaniem, a pani odpowiedziała, że nie zdecydowała się, bo chciała -3 letnią:cool1:, a dzwoniła po jeszcze jedną sunię, to okazało się, że domek tymczasowy staje się domkiem stałym:multi: i córka jest cała w żalu... O co chodziło dokładnie, Sonia się nie spodobała? Mam nadzieję, że jutro będzie w Porannym i ktoś się w niej w końcu zakocha. Niestety czasem trwa to kilka dni, czasem kilka miesięcy.... Sama zresztą wiesz. Quote
tripti Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 wiesz co do tej pani, to jej córka jakoś wogóle nie była zainteresowana pieskiem, bardziej ta pani, ale ja to znam tylko ze skrótowej opowieści... druga zastanawiająca rzecz, to pani na swój numer na bialystokonline ma tez wystawionego 8-miesięcznego szczeniaka shit-tzu, więc na wszelki wypadek to ostrożnie może z tą panią:) Mojej mamie o wieku nic nie mówiła. Problem jest też taki, że Sonia zostawiona na czas pracy i szkoły na podwórku luzem, pewnie pokona ogrodzenie i ucieknie, oni niestety nie mieli żadnego kojca ani budy na podwórku. Quote
dreag Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 To faktycznie cokolwiek podejrzane... A przecież jej mówiłam, że ma rok, więc co raptem z tymi trzema? Nic nie wpomniała o żadnym psie, kurcze, jakieś to dziwne. Dobrze, że nie wzięła. Może tym szczeniakiem już się znudziła, więc sprzedaje, a teraz szuka kolejnego, nie wiem... Quote
jolek68 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 faktycznie dziwna sprawa z tą babką :shake: lepiej miejcie na nią oko bo wiadomo co faktycznie ona chce :shake: Quote
jolek68 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 rzeczywiście dziwna sprawa z tą babką :shake: lepiej miejcie na nią oko bo wiadomo co faktycznie ona chce :shake: Quote
tripti Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 dreag dziękuje bardzo bardzo za wszystko:) tu jest jeszcze ogłoszenie Soni: http://www.bialystokonline.pl/ogloszenia.php?catid=24&strona=4 jolek68 pamiętam, że komuś zginęły kiedyś dwie suczki husky, w białymstoku znalazłam ogłoszenie, że ktoś ma do sprzedania dwie takie sunie po 150 zł chyba (taka dziwna cena jak na szczeniaka tej rasy, czy nawet na własnego psa), jak to jeszcze aktualne może warto sprawdzić? Quote
tripti Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 wysłałam dziś zdjęcia pani, która zadzwoniła z ogłoszenia, ale treść przekazała jej koleżanka, więc nie widziała zdjęć, ale jak pani usłyszała, że Sonia waży 12 kg to było za dużo, więc na wszelki wypadek wysłałam też Bunia i Lenkę, bo płeć i wygląd pieska w sumie dowolny, byle mały. Quote
jolek68 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='tripti']dreag dziękuje bardzo bardzo za wszystko:) tu jest jeszcze ogłoszenie Soni: http://www.bialystokonline.pl/ogloszenia.php?catid=24&strona=4 jolek68 pamiętam, że komuś zginęły kiedyś dwie suczki husky, w białymstoku znalazłam ogłoszenie, że ktoś ma do sprzedania dwie takie sunie po 150 zł chyba (taka dziwna cena jak na szczeniaka tej rasy, czy nawet na własnego psa), jak to jeszcze aktualne może warto sprawdzić? powiem że tyle ich mam czasami na głowie że się gubię i nie mam pojęcia o które sunie chodzi :shake: albo o nich nie widziałam...:roll: Quote
Recommended Posts