evel Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Jestem naprawdę szczerze zdumiona, że Sonia jeszcze szuka domu... :shake: Quote
jolek68 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 muszę pogadać z teściową...jakiś czas temu musiała uśpić swoją sunie po wypadku, może Sonię by wzięła :roll: tylko ona w lubelskim mieszka, kawał drogi między Zamościem a Tomaszowem :shake: nic nie obiecuję ale na bank z nią pogadam ;) Quote
tripti Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 jolek68 porozmawiać nigdy nie zaszkodzi:) może akurat, siostra obiecała, że postaram sie wygospodarować czas na zrobienie zdjęć, ale narazie konkretnie nie umie powiedzieć. co do ogłoszenia w dodatku kuriera porannego, to w tym tygodniu były prawie same schroniskowe biedy, ale dreag obiecała pomóc podłatwić coś na przyszły tydzień, więc może wtedy coś ruszy. evl to niby długo i nie, ale jak ktos nie był czasowo przygotowany na psa, to na pewno z jego perspektywy długo, może to taki niemrawy okres, najpierw Święta, później ferie zimowe i do tego uciążliwa zima, ale miejmy nadzieję, że coś ruszy do przodu, torchę ogłoszeń w lecznicach jest, trochę w necie, może z kurierem uda się i MUSI być dobrze, prawda? Quote
obraczus87 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Sonieczko musisz znaleźć w koncu ten domek! Quote
dreag Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Wrzuciłam do Pupili po raz kolejny, mam nadzieję, że tym razem wypuszczą:oops:. Zwykle, jak nie za pierwszym, to za drugim razem jest w gazetce... To śliczna sunia, w końcu jej się poszczęści. Warto powtarzac co kilka dni na online, stamtąd najczęściej dzwonią;). Albo właśnie z Porannego. Trzymam kciuki. Quote
bico Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Isadora7 napisał(a):A czy można prosić o jakąś nową sesyjkę fotograficzną Sonieczki? a ja tego posta z 2 lutego podrzucę, bo chyba gdzieś się zawieruszył;) Quote
obraczus87 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 bico napisał(a):a ja tego posta z 2 lutego podrzucę, bo chyba gdzieś się zawieruszył;) oo tak tak, nowe foteczki mile widziane ;) Quote
tripti Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 wiem, że jest to konieczne, tyle, że tak jak pisałam, moi rodzice oprócz zrobienia zdjęć i np ich wydrukowania nic z nimi więcej nie zrobię, a poprosiłam siostrę ciateczną, żeby pomogła w tym zakresie, ale najpierw musi znaleźć wolny czas... prosiłam już dawno, więc może już niedługo, a jak nie ona to może ktoś ze znajomych jak skończy się okres wyjazdów zimowych. Mnie tam fizycznie nie ma na miejscu:( Quote
Aga-33-76 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Sońka w górę! Rozsyłam Cię gdzie i komu się da! Quote
obraczus87 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Tripti wiemy ze masz utrudniony dostep do Sonieczki. Quote
tripti Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 może w ten weekend się uda z sesyjką zdjęciową. Dreag pisała też, że być może Sonia tym razem załapie się na ogłoszenie w kurierze porannym, to nie ukrywam, że liczę na odzew z ogłoszeń... Quote
tripti Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 dreag - Sonia była w dodatku kuriera porannego - dziękuje:) do tej pory był niestety tylko jeden telefon - pan chciał pieska na próbę... zobaczyć czy dziecko nie ma alergii i czy dadzą radę z pieskiem... ludzie to mają pomysły. Quote
tripti Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 żabo mała, spadłaś tak daleko... żadnego nowego kontaktu, dreag mogę ci zrobić przelew za odnowienie ogłoszenia na bialystokonline? Quote
jolek68 Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 po rozmowie z mężem muszę jednak zrezygnować z pomysłu na nową właścicielkę jaką miałaby być moja teściowa :shake: to że mieszka w bloku ale jest to wieś i wiejskie zacofanie, wg tego co mąż mówił to tam daje się jedynie jeść bo po co szczepić i odrobaczać, twierdzi że totalne zacofanie i szkoda tak dobrej i zadbanej suni :shake: myślę że ma rację, bo faktycznie tam tak jest...nie mogłabym z czystym sumieniem zawieść tam jakiegokolwiek psa :shake: Quote
tripti Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 dziękuję, że rozeznałaś się w temacie:) nowe zdjęcia przydałby się, bo te są jednak kiepskie, mam nadzieję, że w tym tygodniu śniegi stopnieją i w końcu namówię kogoś na ruszenie się i zrobienie, albo nawet zgranie tych zdjęć od rodziców... Quote
obraczus87 Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Sonieczko az nie moge uwierzyc, że taki zastój w adopcjach.... :( Quote
dreag Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Wrzucę ją jutro rano, nie ma sprawy:-) Sama też to możesz też robić w każdej chwili na tej stronie: http://www.bialystokonline.pl/ogloszenia.php?catid=24 Na górze jest "ogłoszenie płatne", wpisujesz tekst, dodajesz zmniejszone zdjęcie, zatwierdzasz otrzymanym w smsie kodem i tyle. Gotowe. Aby otrzymać kod, wysyłasz sms o treści WP 18 na 7228, dostajesz go za chwilę. Jakby co, to nie w tym, ale w przyszłym tygodniu znowu mogę spróbować wsadzić ją do gazety.. Quote
dreag Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Sonia jest na stronie tozu o/Białystok. Wysłać znowu do Porannego? Quote
tripti Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 oo dziękuje:) ja powiesiłam ogłoszenia papierowe po lecznicach, ale jakoś w tej sprawie telefon milczy, a jak ktoś dzwoni i mówi, że w sprawie suni, to tak zawsze liczę, że przesłyszałam się i dzwoni w sprawie Soni... a tu zdąrzyłam już wyprawić do nowych domków jedną panienkę i w przyszły weekend być może drugą, a u Soni nic... Gdyby była możliwość z tym kurierem porannym to ja bym bardzo chciała, żeby się tam znalazła, teraz jest już lepsza pogoda, a wtedy to ludziom pewnie nawet do kiosku po gazetę nie chciało się wyjść... Z ostatniej jej prezentacji w porannym był 1 telefon, pan chciał pieska na próbę, ale to pisałam już... Może teraz będzie lepszy odzew. Zgłosiła się też jedna pani do mojej mamy, która chce pieska na wieś do budy:( ale całe szczęście, że dopiero od 15 kwietnia, więc może jeszcze ktoś ją wypatrzy... Jutro jeszcze odnowię to ogłoszenie na bialystokonline i jeszcze raz poproszę Isadorkę o wystawienie allegro. Fajny życiowy psiak, do tego młody i zdrowy i nic... Quote
dreag Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Wysłałam do Porannego, a czy będzie... zobaczymy. Ja byłam szczęśliwa, że oddałam Ziutka z mego podpisu, a po miesiącu okazuje się, że nie wiadomo, jaki będzie jego dalszy los. Tak to jest z tymi adopcjami.... Quote
jolek68 Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 wiele osób niestety musi do tego dorosnąć...czasami niektórym nawet nie jest wskazane posiadanie psa Quote
tripti Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 tylko, że miesiąc z psem to długo, zarówno pies jak i człowiek przywiązują się do siebie po takim okresie... o Ziutku coś już czytałam, on chyba siusiał w mieszkaniu pani, no ale tego można oduczyć przecież... Mi dziś moja panna pierwszy raz chyba od roku z radości, że wróciłam do domu przysiadła i dała płynny upust swej radości:) Sonia, zaniedbałam Cię ostatnio, ale pamiętam o Tobie:) Quote
jolek68 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 fakt że się przyzwyczaja i pies i człowiek ale co zrobisz... Quote
Recommended Posts