Cudak Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 [quote name='Greven']Ja na wszelki wypadek nadal reklamuję Hienkę http://nasza-klasa.pl/profile/28557363/gallery/album/13 http://nasza-klasa.pl/profile/2765014/gallery/album/2/98 http://www.proequo.pl/article.php3?id_article=378 Dzięki! ;) Za kciuki też dziękujemy. Quote
Igiełka Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Bardzo dobre wiadomości.Ogromnie się cieszę że znalazła się osoba, która chce Hience dać DS. Sama mogłam małej zaoferować tylko tymczas. Mała Księżniczka kochana mądrala nawet na zdjęciach wtulona w mega fajnego kota zasługuje na wspaniały dom i kochających właścicieli. Będe trzymać kciuki by Hience się udało.:lol::lol: Quote
__Lara Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Super, że taka polecona osoba chce adoptować Hienkę :D bardzo się cieszę :D A zdjęcia śpiącej Hienki z kotem cudowne :D Quote
magdola Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Cudak napisał(a):Magdola oddała do adopcji swoją tymczasowiczkę i zrozumiałam, że chce dać DT nowemu psu. Wcześniej pisała o kimś, teraz chyba o sobie. Wczoraj wieczorem miałam o Hienkę telefon. Trzymajcie kciuki! Jeden domek nie wypalił i pisałam o sobie:) Nie było mnie parę chwil (dni, a tu takie wieści!!! mam bardzo ograniczony dostęp do netu ostatnio) Trzymam kciuki, strasznie mocno, oby jej sie udało :):):) Quote
Cudak Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 Magdola, może weźmiesz pod uwagę Puszka: http://www.dogomania.pl/threads/174532-Niewidomy-staruszek-na-razie-w-DT-PILNIE-szukamy-DS-i-na-badania ? Chyba, że już znalazłaś nowego tymczasowicza? ;) Quote
Igiełka Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Hienka doczekała się swojego człowieka-wspaniała sunia w jej oczkach można się zakochać.:multi: Quote
magdola Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 [quote name='Cudak']Magdola, może weźmiesz pod uwagę Puszka: http://www.dogomania.pl/threads/174532-Niewidomy-staruszek-na-razie-w-DT-PILNIE-szukamy-DS-i-na-badania ? Chyba, że już znalazłaś nowego tymczasowicza? ;) U mnie odpada bo on chyba nie kastrowany :( a teraz o troszkę nie ten wiek ;) A ja mam sunię...........I sie jakby obawiam po obejrzeniu filmu :D Quote
mysza 1 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 magdola napisał(a):U mnie odpada bo on chyba nie kastrowany :( a teraz o troszkę nie ten wiek ;) A ja mam sunię...........I sie jakby obawiam po obejrzeniu filmu :D A sunia niesterylizowana??? Quote
magdola Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 mysza 1 napisał(a):A sunia niesterylizowana??? Nooo niestety bo jeszcze nie wiem, ale może mi się kiedyś na wystawę zachce jechać :cool3: Jeszcze nie ma roku... ale "rodziny" powiększać nie planuję:diabloti: Quote
Greven Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Justyna, dzwoniła do Ciebie jedna, albo druga zainteresowana? Quote
Cudak Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 Dzwoniły obie zainteresowane. Pani Małgosia jest zdecydowana, ale ze względu na pogodę nie mogła dziś przyjechać po Hienkę. Może w tygodniu się uda. W razie czego zapisałam sobie nr tej drugiej osoby, która dzwoniła. Quote
Greven Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Do bardzo dobrze, cieszę się. Mam nadzieję, że wszystko dobrze się zakończy ;) Już ochłonęła po sterylce? Rozmawiałaś z księdzem? Quote
Cudak Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 Greven napisał(a): Już ochłonęła po sterylce? Tak. Jest jak nowa :evil_lol: Greven napisał(a): Rozmawiałaś z księdzem? Lata teraz po kolędzie, więc nie ma szans się dodzwonić. Poproszę moją Mamę, żeby jutro po mszy go spytała (jeśli akurat będzie TEN ksiądz). Mam nadzieję, że jeszcze nie jest za późno... Quote
Cudak Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 Możliwe, że Hienka już jutro pojedzie do nowego domku ;) Quote
Soema Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Ooo, a ten drugi chętny domek, szuka nadal? Po co ksiądz?:mdleje: Quote
Greven Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Soema napisał(a): Po co ksiądz? Poczułam, że chyba muszę się nawrócić, wypędzić z siebie szatana :diabloti: Quote
Soema Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Greven napisał(a):Poczułam, że chyba muszę się nawrócić, wypędzić z siebie szatana :diabloti: :splat: to ja się pomodlę za Ciebie:evil_lol: Quote
mysza 1 Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Soema napisał(a)::splat: to ja się pomodlę za Ciebie:evil_lol: Koniecznie chociaż nie wiem czy w tym przypadku coś pomoże ta modlitwa:evil_lol: Quote
Greven Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Jak szczera, to pomoże. Ave... przepraszam: apage! Się zamotałam... Quote
Soema Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 mysza 1 napisał(a):Koniecznie chociaż nie wiem czy w tym przypadku coś pomoże ta modlitwa:evil_lol: Szczera, jak cholera:grins: Quote
Szarotka Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Greven napisał(a):Poczułam, że chyba muszę się nawrócić, wypędzić z siebie szatana :diabloti: Lepiej pozno niz wcale:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Greven Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Jak już będę po, to powiem Wam, jak to jest - może też się zdecydujecie? :diabloti: Justynka, jak poproszę jakieś fotki Hienki. Jak wygląda brzuszek, czysto, sucho? Uważaj, żeby nie szalała za bardzo z Leszkiem i Felkiem ;) Quote
Cudak Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 Greven napisał(a):Justynka, jak poproszę jakieś fotki Hienki. Jak wygląda brzuszek, czysto, sucho? Brzuszek wygląda naprawdę ładnie, ale zdjęcia będą już z nowego domku ;) Greven napisał(a):Uważaj, żeby nie szalała za bardzo z Leszkiem i Felkiem ;) Nie szalała z nimi, bo siedziała cały czas w domu. Na dwór wychodziła tylko na chwilę, załatwić swoje potrzeby. Quote
Recommended Posts