EVA2406 Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 Nadzieja odchodzi ostatnia............................ :( Franusiu Kochany [*] żegnaj i do zobaczenia tam w lepszym świecie. Quote
ajlii Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Smutno... jutro będzie tydzień bez Frania... Dziś próbowałam uporządkować Jego szafkę. Popłakałam się i tyle było z porządków :( Strasznie mi brakuje tego małego cienia... Quote
magdus84 Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Nie dziwię się ajlii:( Franiu...do zobaczenia.. Quote
KrystynaS Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Rozumiem Cię ajlii doskonale. Mój Kubuś umarł rok temu, a boli tak jakby to było wczoraj. Quote
magdyska25 Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 Ajlii jesteśmy z Tobą ciepłymi myślami. Dzień przed świętami musiałam pożegnać ideał psa- towarzyszki dzieciństwa. Znajdy, która znalazła u nas schronienie ponad 16 lat temu. Nie jestem w stanie chodzić po forum. Quote
bea100 Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Takie to wszystko trudne...ja cały czas szukam obok swojej kochanej Duni... Ajlii, Magdyska25, KrystynaS, inne cioteńki ze smutkiem w sercach- wspierajmy się nawzajem, to jednak mniej wtedy boli... Quote
magdyska25 Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 Oj tak- wsparcie. Czy mogłabym rzeczy, które miały być na bazarek dla Frania przeznaczyć na bazarek- sterylizację Gwiazdki i Lenki od Ajlii? Quote
Monika z Katowic Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 [quote name='magdyska25'] Czy mogłabym rzeczy, które miały być na bazarek dla Frania przeznaczyć na bazarek- sterylizację Gwiazdki i Lenki od Ajlii?[/QUOTE] Magdysko25! To dobry pomysł - niech rzeczy zebrane dla naszego Franulka pomogą teraz innym psiakom. Nasz dzielny Franuś [*] jest teraz u Boga i ma wszystko! [URL="http://img9.glitery.pl/dev9/0/105/783/0105783943.jpg"][IMG]http://img9.glitery.pl/dev9/0/105/783/0105783943.jpg[/IMG][/URL] Quote
KrystynaS Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 [CENTER][COLOR=blue][B]W Nowym Roku życzę Wam przede wszystkim zdrowia,[/B][/COLOR] [COLOR=blue][B] realizacji planów, spełnienia marzeń, [/B][/COLOR] [COLOR=blue][B] jak najmniej trosk w dniu codziennym,[/B][/COLOR] [COLOR=blue][B] pogody ducha, [/B][/COLOR] [COLOR=blue][B] zachowania równowagi między 'być' i 'mieć'.[/B][/COLOR] [COLOR=blue][B] Niech nadchodzący rok będzie lepszy od wszystkich poprzednich[/B][/COLOR] [IMG]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSygHCkiyWW4Y4JJI_jBb8eudTRp6UwbL1_2aSoo5kD7LvYa6Ixpg[/IMG] [/CENTER] [COLOR=blue] [/COLOR] Quote
magdyska25 Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 i aby był jeszcze lepszy niż poprzedni!!! Quote
magdyska25 Posted January 9, 2012 Author Posted January 9, 2012 Witam wszystkich, którzy byli i są nadal na wątku Frania. Myślę, że przyszedł czas aby franiowe pieniądze pomogły kolejnemu psu (psom). Ostateczne rozliczenie będzie na dniach (jeszcze muszę rozliczyć bazarek- będzie z niego ok. 160 zł. na Frania). Na początku grudnia wpłaciłam 350 zł za DT Frania. Ponieważ odszedł 21.12, to koszt hotelu wyniósł 241,5 zł. Po dodaniu do siebie wydatków i odjęciu tej niewykorzystanej sumy z DT pozostaje do dopłaty tylko 14,41 zł. (już wysłałam przelew- wpłata powinna być u Ajlii na koncie). Rzeczy po Franiu, które pomogą innym psom: Aminkowasy i L-glutamina dla Bochnara (psiak z Palucha- w DT u Ajlii) Inflamex - dla Rudego i Falka (w DT u Ajlii) Pozostałe to za małe ilości by dzielić i wysyłać, niech leżą dla innych psów - tak jak Franio korzystał z ogólnej apteczki. Ubranka zostaną u Ajlii. Czy wszyscy zgadzają się na takie rozdzielenie? Proszę również zastanowić się nad pieniędzmi, które zostały po Franiu... Jak napisałam wyżej- mogą pomóc innemu psu (psom) w potrzebie. Quote
Monika z Katowic Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Byłoby pięknie, gdyby parę złotych ku pamięci Franusia [*] otrzymały: [B] Kundelkowa Skarbonka i Skarpeta im.Talcott.[/B] Te dwie dogomaniackie organizacje wsparły naszego kochanego Franulka [*], gdy był w wielkiej, największej potrzebie. Quote
magdyska25 Posted January 9, 2012 Author Posted January 9, 2012 W takim razie może połowę otrzyma Kundelkowa Skarpeta a drugą Skarpeta im. Talcott? Jeśli ktoś ma inny pomysł- proszę pisać. Quote
KrystynaS Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Bardzo dobrze Dziewczyny. Te Skarpety pomagają psom w bardzo trudnych i naglących sytuacjach, psom z różnych regionów. Podział jak najbardziej popieram. Franusiu [*] odpoczywaj piesku TAM :-( :-( Quote
magdyska25 Posted January 11, 2012 Author Posted January 11, 2012 Przelałam na konto Skarbonki Kundelkowej kwotę 271,38 zł. (czyli połowę kwoty Frania, która została). Drugą połowę przeleję do Skarbonki im. Talcott jak tylko otrzymam nr konta. Także jak na razie na moim koncie nadal 271,38 zł. Quote
magdyska25 Posted January 12, 2012 Author Posted January 12, 2012 (edited) [quote name='wadercia']a na Gwiazdke nie potrzeba nic ?[/QUOTE] na Gwiazdkę i Lenkę zrobiłam bazarek, który właśnie rozliczam- na sterylizację- co w tym momencie jest chyba najbardziej kosztowne ([I]Ajlii też pisała, żeby trzymać kciuki....więc mam nadzieję, że coś się wykroi[/I]). Edit: GWIAZDKA MA DS :) - więcej na Jej wątku. Edited January 12, 2012 by magdyska25 Quote
magdyska25 Posted January 12, 2012 Author Posted January 12, 2012 Zrobiłam przelew na Skarpetę im. Talcott w kwocie 271.38 zł. Moje rozliczenie zrobione. Niech pieniądze służą innym potrzebującym psiakom. Quote
Recommended Posts