Alicja Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 [quote name='agbar']wszem i wobec oglaszam ze czuje sie dobrze...bardzo dobrze...wstalam przed 6 i poszlam z psem na spacer....:cool1:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm: o 6 powiadasz ...i myślisz że to objaw zdrowia .......:glaszcze:[/B][/COLOR][/FONT]
jonQuilla Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]:multi: cześć Dilerowa :) [/B][/FONT][/COLOR]
tygra Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Cześć Aga :) a gdzie fotki z tego porannego spacerku?
agbar Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Wedle życzenia :loveu:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green][IMG]http://www.obrazki.info/miniatury/164100owoce.jpg[/IMG][/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]A kijas to tak dla zapamiętania że się w lutym solarki na tarasie nie urzadza :mad:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] dziekuje za owocki.....:loveu: ale kiedy na tarasie byl uuuupal......a ja gola nie siedzialam:cool1: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:hmmmm: o 6 powiadasz ...i myślisz że to objaw zdrowia .......:glaszcze:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] a nie:crazyeye::diabloti: [quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]:multi: cześć Dilerowa :)[/B][/FONT][/COLOR] [/quote] czesc Zonkilowa:multi: [quote name='tygra']Cześć Aga :) a gdzie fotki z tego porannego spacerku?[/quote] ciemno bylo.....ale moze jakis sasiad robil:hmmmm: zapytam:diabloti:
agbar Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 niedzielny pan Pies:loveu: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images23.fotosik.pl/156/5a39b2ee70c1e15f.jpg[/IMG][/URL]
agbar Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 i jeszcze jeden :loveu: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images29.fotosik.pl/157/ad231e12a0c83801.jpg[/IMG][/URL]
Alicja Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi::multi:aż 2 fotasy :multi::multi: i widać że niedzielny ....taki aligancki :razz:;)[/B][/COLOR][/FONT]
jonQuilla Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]Jak Diler ma ładnie umięśnione udka :) no sam sex ;) :loveu::loveu: [/B][/FONT][/COLOR]
malawaszka Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 też zauwazyłam te mięśnie :loveu: apsikk :evil_lol: ale Ci zazdraszczam tego że umiesz wstać wcześnie :placz:
lolka75 Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 przytelepalam sie i do Cia:cool3:.... dlugo to trwalo bom nie mogla zakumac o co z tymi krakersami chodzi:roll:...dalej w sumie nie wiem ale sie dowiem.........moze:evil_lol:. A tak ogolnie to dzien dobry:multi::loveu:..... a panu Psu czochraki:loveu: [SIZE=1]co do nadrabiania tych milionow stron to wezme sie za to jak mi wena przjdzie .... ale sie wezme na bank:loveu:[/SIZE]
apple Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Cześć Posmutana Agnieszko - wpadam ci powiedzieć dzień dobry:loveu: i przesłac troche pozytywnych wibracji [/COLOR][/FONT][/B][CENTER][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_3_16.gif[/IMG][/COLOR][/FONT][/B] [/CENTER] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Nie smutaj się tylko wracaj do nas brakuje tu twoich kąśliwych uwag :evil_lol::eviltong: P.S. Dealer BOSKI :loveu::loveu::loveu: MODEL [url]http://images23.fotosik.pl/156/5a39b2ee70c1e15f.jpg[/url] [/COLOR][/FONT][/B]
agbar Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:multi:aż 2 fotasy :multi:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]i widać że niedzielny ....taki aligancki :razz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] noooo aligancki...wyprasowalam go przed wyjsciem:diabloti: [quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]Jak Diler ma ładnie umięśnione udka :)[/B][/FONT][/COLOR] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]no sam sex ;) :loveu:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Zonkil:crazyeye:tys nie jest zonkil tys zoofil:diabloti: [quote name='malawaszka']też zauwazyłam te mięśnie :loveu: apsikk :evil_lol: ale Ci zazdraszczam tego że umiesz wstać wcześnie :placz:[/quote] na zdrowie:diabloti:a ja sobie nie zazdraszczam.....laze potem jak snieta ryba:cool1: [quote name='lolka75']przytelepalam sie i do Cia.... dlugo to trwalo bom nie mogla zakumac o co z tymi krakersami chodzi:roll:...dalej w sumie nie wiem ale sie dowiem.........moze:evil_lol:. A tak ogolnie to dzien dobry:loveu:..... a panu Psu czochraki:loveu: [SIZE=1]co do nadrabiania tych milionow stron to wezme sie za to jak mi wena przjdzie .... ale sie wezme na bank:loveu:[/SIZE][/quote] ja ciem kapciem:mdleje: Lolka mnie nawiedzila:multi: nie nadrabiaj...dobrze ci radze:cool1:tu przychodza takie ONE i bredza od rzeczy:roll: [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Cześć Posmutana Agnieszko - wpadam ci powiedzieć dzień dobry:loveu: i przesłac troche pozytywnych wibracji [/COLOR][/FONT][/B] [CENTER][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_3_16.gif[/IMG][/COLOR][/FONT][/B][/CENTER] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Nie smutaj się tylko wracaj do nas brakuje tu twoich kąśliwych uwag :evil_lol::eviltong:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]P.S. Dealer BOSKI :loveu: MODEL[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green][URL]http://images23.fotosik.pl/156/5a39b2ee70c1e15f.jpg[/URL][/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Jam nie posmutana ino niewyspana:cool1: i ze jakie kasliwie uwagi ja sie grzecznie zapytowuje:mad: ale jestescie rozemocjowane....musialam powybijac emoty....
apple Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 [quote name='agbar'] i ze jakie kasliwie uwagi ja sie grzecznie zapytowuje:mad: [/quote]:siara::siara::siara:
Alicja Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Cze Dilerowa Agbarowa :pw zamglonym kraju :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT]
agbar Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 [quote name='apple']:siara::siara::siara:[/quote] nie gwizdze bo deszcz sprowadzi:cool1: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]Cze Dilerowa Agbarowa :pw zamglonym kraju :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] taka mgla cie ze kuna Alicjo nie widzem:cool1:
Alicja Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 [quote name='agbar'] taka mgla cie ze kuna Alicjo nie widzem:cool1:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]poczeka włącze przeciwgielne :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT]
agbar Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]poczeka włącze przeciwgielne :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] nooooooo od razu lepiej....:diabloti:
basia2202 Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 [quote name='agbar']niedzielny pan Pies:loveu: [url]http://images23.fotosik.pl/156/5a39b2ee70c1e15f.jpg[/url] [/quote] [B][COLOR=Purple]niedzielny?? a ja myślałam, że właśnie, że dzielny!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: na tej fotce to normalnie powaga majestatu :p buziole dilerko!!:loveu: [/COLOR][/B]
Medorowa Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Wejszłom z obawom, co by mi znowu dogo nie siadło, ale ma mać miłosć do cia jest silniejsza:loveu:
agbar Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 [quote name='basia2202'][B][COLOR=purple]niedzielny?? a ja myślałam, że właśnie, że dzielny!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]na tej fotce to normalnie powaga majestatu :p[/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]buziole dilerko!!:loveu:[/COLOR][/B] [/quote] buhahahhaha ON dzielny:crazyeye:tos mnie rozbawila:diabloti: [quote name='Medorowa']Wejszłom z obawom, co by mi znowu dogo nie siadło, ale ma mać miłosć do cia jest silniejsza:loveu:[/quote] a ja juz chcialam powiedziec zebys tu nie wlazila bo spsujesz dogo:diabloti:ale twe wyznanie ,tak szczere powalilo mnie i nie pozostaje mi nic innego jak powiedziec ci: Robaczyco ty moja KCM:loveu::loveu::loveu:
Alicja Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 [quote name='agbar']nooooooo od razu lepiej....:diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] czy widzisz ten blask bijący z oddali :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]:loveu:
agbar Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 [quote name='Alicja'] [B][FONT=Arial][COLOR=red]czy widzisz ten blask bijący z oddali :loveu::loveu:[/COLOR][/FONT][/B]:loveu:[/quote] nie widze:cool1:gdyz moj blask zacmiewa wszystko wokol:loveu::diabloti:
Alicja Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 [quote name='agbar']nie widze:cool1:gdyz moj blask zacmiewa wszystko wokol:loveu::diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:obrazic: ...... wyłącz te halogeny :diabloti:..........:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]
malawaszka Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 [IMG]http://www.ggtola.republika.pl/img3/big.gif[/IMG] a co tu taka jasność?????
agbar Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:obrazic: ...... wyłącz te halogeny :diabloti:..........:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] nie moge:diabloti:pragne byc zauwazona:loveu:
Recommended Posts