malawaszka Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 http://images34.fotosik.pl/59/6da3e710feaaebd4.jpg bosko:loveu::loveu::loveu: kropelki revelka :klacz: ahhhhhhh http://images31.fotosik.pl/60/deff04126d42ddcc.jpg :loveu::loveu::loveu: noo i ten pies tyż fajny niech mu już będzie :evil_lol:
Alicja Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 evaxon napisał(a):słyszalam ze tu sie pije:grins: wiec se przyszlam na jednego:drinking: ha ha .....Effunia szlaś za wechem czy wzięłas to na sluch ;)...... ...a teraz idziemy na jednego a teraz idziemy piffo pić ... :knajpa:
basia2202 Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 agbar napisał(a): taaaa bylo duzo fotaskow bo..na zapas:eviltong: coooooo?? :crazyeye: jak to tak?? :crazyeye: teraz to się załamałam...:roll: chyba już tutaj nie przyjdę :eviltong: :diabloti: jakieś picie było od rana? :cool3: :beerchug: :beerchug:4 piiiffffffka na stół..... la la la la... :evil_lol: witaj dilerko! :multi: ściskamy Cię z Zuzolką! :loveu: i Cię i Twego Bartka i piesa Twego auch :p
jonQuilla Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Witam Was :multi::multi: Miziam Sprzedawce ;) Dilerka w sensie :loveu::loveu::loveu:
BeaC Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 witaj........................ i tutaj mam problem................. agbar jak toto sie odmienia???? i co to oznacza???? i po kij se nicka zmieniłaś???? mimo wszystko witam..............Agbarko:diabloti::diabloti::diabloti:
Alicja Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 :hand: przykleiłaś se już te uchi i nochal :evil_lol::evil_lol:
Akadna Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Hej Dilerówka....e... tzn. Agbar :grins: Za 6 strony tysiak :megagrin:
bonita Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Brywieczór :) Wgdzie jesteś jak Cię nie ma:cool3:
Alicja Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Werka napisał(a):Hej Dilerówka....e... tzn. Agbar :grins: Za 6 strony tysiak :megagrin: pfffiiiiii........... no co ty ....za 3 strony dopiro :razz::razz:pińćset :eviltong::eviltong::eviltong:
jonQuilla Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 troszkę mnie tutaj nie było :oops::oops::oops: wstyd mi CZEŚĆ :multi::multi:
clockwork Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 jak sie masz... kochanie jak sie masz...:razz: :cunao:
agbar Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 dzien dobry!! wszem i wobec oglaszam iz jestem...zmeczona , padnieta jak malpa ale szczesliwa jak goryl co dostal banana..... a powod radosci mej jest taki prozaiczny: pusta chata...brak gosci:multi::multi::multi: czuje ze zyje... dziekuje wam ze o mnie pamietalyscie lece co nieco ponadrabiac:roll:
jonQuilla Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Cześć Dilkowa :multi::multi::multi: przyniosłam coś na powitanie dla wszystkich :) ;)
agbar Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 jonQuilla napisał(a):Cześć Dilkowa :multi::multi::multi: przyniosłam coś na powitanie dla wszystkich :) ;) oooo chyba mi sie przypomnialo ze mi sie zapomnialo ze mialam cos zjesc...:hmmmm: dzieki zonkilkowa:p Alicja napisał(a):cze:multi:...@...:loveu:...:evil_lol: czesc rozchachana:loveu::evil_lol:
Alicja Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 agbar napisał(a):czesc rozchachana:loveu::evil_lol: :multi::multi:no nareszcie jesteś :p
agbar Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Alicja napisał(a)::multi::multi:no nareszcie jesteś :p ano jestem...wypuscili mnie z odwyku:diabloti:
malawaszka Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 jak to z odwyku???? czy to znaczy, że już nie mamy swojego dogomaniackiego dealera???? :placz:
agbar Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 malawaszka napisał(a):jak to z odwyku???? czy to znaczy, że już nie mamy swojego dogomaniackiego dealera???? :placz: pssssst.......:diabloti:nic w przyrodzie nie ginie....:diabloti:
Recommended Posts