Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agbar']patrzcie co znalazlam w mym przepastnym folderze z fotami:loveu::loveu::loveu:

skąd masz taaaaaaaaaaaaaakie śliczności:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='BeaC']skąd masz taaaaaaaaaaaaaakie śliczności:loveu::loveu::loveu:
dili sie oszczenił... nie czytałas :crazyeye::cool1:

bereczek... wlajzłam... se... ot... co!
to... ja.... twoja ... stara.. wychechłana... torba...:multi:

Posted

[quote name='BeaC']skąd masz taaaaaaaaaaaaaakie śliczności:loveu::loveu::loveu:

BEA ... lubisz lila róż :razz::razz:

berek :multi::multi:zasmarkana:razz::razz:zaherbacona :cool1:.....:evil_lol::evil_lol:nie lubiaca siedzieć po nocy ...:eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

czesc wariatuncie:loveu::loveu:
leze sobie spetana kocyczkiem mieciusim , pije herbatkie i lykam tablety...siakies chorobsko mnie dopadlo....kolega malz mnie pilnuje zebym lezala:roll:ale wlasnie pojechal z kumplami zrec wiec przybieglam czym predzej i oto jestem:multi::diabloti:

Posted

[quote name='agbar']czesc wariatuncie:loveu::loveu:
leze sobie spetana kocyczkiem mieciusim , pije herbatkie i lykam tablety...siakies chorobsko mnie dopadlo....kolega malz mnie pilnuje zebym lezala:roll:ale wlasnie pojechal z kumplami zrec wiec przybieglam czym predzej i oto jestem:multi::diabloti:

CZE NASZA Naczelna Wariatuńcio :loveu::loveu:
:evil_lol::evil_lol: Bart Cerber ;);)...
:razz::razz:trzeba było kumplom powiedzieć żeby ciutek dłuzej jedli ....:roll:;):evil_lol:

Posted

agbar napisał(a):
czesc wariatuncie:loveu::loveu:

Co to jakiś dogovirus:crazyeye:
Ja też chora:crazyeye:

Posted

[quote name='Medorowa']Co to jakiś dogovirus:crazyeye:
Ja też chora:crazyeye:

:diabloti:dilerowa dilowala wirusem :razz::razz:i temu padamy jak muchi ....:angryy:

Posted

halo moje zawirusowione wariatuncie:grins:
stanowczo zaprzeczam jakobym to ja dilowala wirusem....nikt nie kupil a za darmo nie ma nic:grins:...ktos ukradl worek z wiruskiem :grins:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...