agbar Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 Vectra napisał(a):późno coś na tym dogo :evil_lol: u mnie 16:19 :diabloti: no u mnie godzinke wczesniej:evil_lol::evil_lol::evil_lol: blad Matrixa.....:cool1:
Alicja Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 agbar napisał(a):o...Alicja:diabloti: :crazyeye::crazyeye::crazyeye:o agbar vel Dilerka :diabloti:....:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: u mnie o godzine mniej niż u Ewy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Vectra Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 agbar napisał(a):no u mnie godzinke wczesniej:evil_lol::evil_lol::evil_lol: blad Matrixa.....:cool1: kij z godziną ważne że działa :multi: :multi: :diabloti:
agbar Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 Alicja napisał(a): :crazyeye::crazyeye::crazyeye:o agbar vel Dilerka :diabloti:....:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: u mnie o godzine mniej niż u Ewy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: oooooooooooooooooooooooo:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::diabloti: Vectra napisał(a):kij z godziną ważne że działa :multi: :multi: :diabloti: kij jej w oko....oby dzialalo :evil_lol:
Alicja Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 :mad:....kto wsadził godzinie kij ............w oko :hmmmm:
Rinuś Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Witaj :loveu: przyszliśmy sie przywitać :multi: jessu jak późno :shake: chyba muszę iść z Brutim na spacer :evil_lol:
agbar Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 Alicja napisał(a)::mad:....kto wsadził godzinie kij ............w oko :hmmmm: to na pewno byli ONI...wsadzacze kijuf:diabloti:
agbar Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 Rinuś napisał(a):Witaj :loveu: przyszliśmy sie przywitać :multi: jessu jak późno :shake: chyba muszę iść z Brutim na spacer :evil_lol: witaj...przyszlam ci odwitnac jesuuuu jak wczesnie ...chyba moge wypic jeszcze jedna kawe:hmmmm::evil_lol:
Vectra Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 dobrze , że to tylko kij i że tylko w oko :diabloti:
Rinuś Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 agbar napisał(a):witaj...przyszlam ci odwitnac jesuuuu jak wczesnie ...chyba moge wypic jeszcze jedna kawe:hmmmm::evil_lol: jakbyś napisała gdzie mieszkasz to byśmy przyszli z Brutim Cię odwiedzić :diabloti::evil_lol:
agbar Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 Vectra napisał(a):dobrze , że to tylko kij i że tylko w oko :diabloti: komu dobrze temu dobrze:diabloti:
Vectra Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 agbar napisał(a):komu dobrze temu dobrze:diabloti: a tego to nie wiem komu :diabloti: i czy dobrze :evil_lol:
Alicja Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Vectra napisał(a):dobrze , że to tylko kij i że tylko w oko :diabloti: zależy jaki kij i w które oko :hmmmm: Ktoś pisał o kaffie??:razz:
agbar Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 Rinuś napisał(a):jakbyś napisała gdzie mieszkasz to byśmy przyszli z Brutim Cię odwiedzić :diabloti::evil_lol: zapraszam na kaweczke...nawet ciastko sie znajdzie...:loveu::loveu: podaje adres.....Ober-Ramstadt...z Torunia to chyba rzucik berecikiem:hmmmm::cool1::diabloti:
agbar Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 Alicja napisał(a):zależy jaki kij i w które oko :hmmmm: Ktoś pisał o kaffie??:razz: kij taki co ma dwa konce.....ooo matkoooo ale sie rozmarzylam:diabloti::diabloti::diabloti: Vectra napisał(a):a tego to nie wiem komu :diabloti: i czy dobrze :evil_lol: ja nie wiem ..ale moge spytac..tylko kogo???? Ewa...dobrze ci?:razz:
Alicja Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 agbar napisał(a):zapraszam na kaweczke...nawet ciastko sie znajdzie...:loveu::loveu: podaje adres.....Ober-Ramstadt...z Torunia to chyba rzucik berecikiem:hmmmm::cool1::diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:jak z Torunia to obowiązkowo moherowym :diabloti::diabloti::diabloti:
Rinuś Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 agbar napisał(a):zapraszam na kaweczke...nawet ciastko sie znajdzie...:loveu::loveu: podaje adres.....Ober-Ramstadt...z Torunia to chyba rzucik berecikiem:hmmmm::cool1::diabloti: ha no pewnie :evil_lol: wsiadam w mój odrzutowiec i w ciągu 5 min jestem :evil_lol:
agbar Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 o o o wlasnie kto pisal o kawie????? haloooooo halooooo ja tez bym chciala jak by ktos robil:evil_lol:
Vectra Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 robi mi się niedobrze jak patrze za siebie .. i widzę stado dziko skaczących psów po moim łóżku :mad: idę wypatroszyć
Alicja Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Vectra napisał(a):robi mi się niedobrze jak patrze za siebie .. i widzę stado dziko skaczących psów po moim łóżku :mad: idę wypatroszyć dziś na obiad flaczki :grins:
agbar Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 Alicja napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:jak z Torunia to obowiązkowo moherowym :diabloti::diabloti::diabloti: polecam berecik wypelniony rydzami:diabloti: Rinuś napisał(a):ha no pewnie :evil_lol: wsiadam w mój odrzutowiec i w ciągu 5 min jestem :evil_lol: za szybko...trzeba liscie z mojego lotniska odgarnac a ogrodnik ma dzis wychodne....:cool1:
agbar Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 Vectra napisał(a):robi mi się niedobrze jak patrze za siebie .. i widzę stado dziko skaczących psów po moim łóżku :mad: idę wypatroszyć bardzo mi przykro ze ci niedobrze mamusiu ale natychmiast WYJDZ bo mam obawy czy mi nie nabrudzisz na blogasku:loveu::loveu::loveu:
clockwork Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 agbar napisał(a): kropelki to tez moje ulubione ....:p moje tysz :grins: jeszcze po kropelce, jeszcze po kropelce
e.v.a Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 słyszalam ze tu sie pije:grins: wiec se przyszlam na jednego:drinking:
Recommended Posts