Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

Posted

[quote name='agbar']ide dalej zdychac...
normalnie nie dosc ze ostatnie stadium ewolucji to jeszcze ostatnie stadium gruzlicy......:grins:
:hmmmm: przepoczwarzyłaś siem :crazyeye::crazyeye:
a to przepoczwarki :grins: tysz choruja na gruźlicę :razz::razz::razz:

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja']:diabloti:dilerowa dilowala wirusem :razz::razz:i temu padamy jak muchi ....:angryy:
I wszystko jasne:roll::roll:
[quote name='agbar']halo moje zawirusowione wariatuncie:grins:
stanowczo zaprzeczam jakobym to ja dilowala wirusem....nikt nie kupil a za darmo nie ma nic:grins:...ktos ukradl worek z wiruskiem :grins:
To jak pilnowałaś :placz::mad:

Widziałam foty psa i Pana B.:grins::grins:

Posted

[quote name='Alicja']:hmmmm: przepoczwarzyłaś siem :crazyeye::crazyeye:
a to przepoczwarki :grins: tysz choruja na gruźlicę :razz::razz::razz:

przepoczwarzanie trwa...leze sobie i dumam nad tym jaka z nas marnosc nad marnosciami...:cool1:

[quote name='malawaszka']cze choróbko :razz: zdrowiej już i dawaj dalej fotki półpsa zza krzaka i Pana B. z blututem :evil_lol:

nie wyzdrowialam oczekuje ze ktos sie bedzie nade mna litowal...pochoruje sobie jeszcze :grins:

[quote name='Medorowa']I wszystko jasne:roll::roll:

To jak pilnowałaś :placz::mad:

Widziałam foty psa i Pana B.:grins::grins:

to dobrze ze widzialas:grins:

wcale nie jestem uzalezniona od kompa....w ogole...nic a nic.....wcale sie nie wczolgalam na gore zeby zabrac laptoka na dol na sofke, wcale nie odkopalam kabla zeby go odpiac, wcale mnie nie denerwuje brak normalnej myszy ktorej zapomnialam z gory ...nie jestem uzalezniona....wcale nie zerkam ile bateria wytrzyma jeszcze...jestem zdrowa....

Posted

[quote name='agbar']

wcale nie jestem uzalezniona od kompa....w ogole...nic a nic.....wcale sie nie wczolgalam na gore zeby zabrac laptoka na dol na sofke, wcale nie odkopalam kabla zeby go odpiac, wcale mnie nie denerwuje brak normalnej myszy ktorej zapomnialam z gory ...nie jestem uzalezniona....wcale nie zerkam ile bateria wytrzyma jeszcze...jestem zdrowa....

:razz::razz:..tak tak ...fcale nie jesteś uzależniona :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']:razz::razz:..tak tak ...fcale nie jesteś uzależniona :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

nic a nic....i wcale nie spalilam roladek....ale tylko troszke i mam teraz sosik mistrzostwo swiata....mowcie mi MISZCZU:diabloti:

Posted

Vectra napisał(a):
Witaj chora , nie uzależniona córko ma :diabloti:

Witaj matko ma w wolnych chwilach celujaca siekiera w leb:grins:

Posted

agbar napisał(a):
Witaj matko ma w wolnych chwilach celujaca siekiera w leb:grins:

dodaj , że w psa , żeby nie było , że po próżnicy siekierę niszczę :diabloti:

Posted

Vectra napisał(a):
dodaj , że w psa , żeby nie było , że po próżnicy siekierę niszczę :diabloti:

dodaje ze w psa :grins:

Posted

Vectra napisał(a):
od razu lepiej i nieporozumień nie będzie :diabloti:

nieporozumienie bo w leb? czy bo nie trafilas?:diabloti:

Posted

agbar napisał(a):
nieporozumienie bo w leb? czy bo nie trafilas?:diabloti:

nie , bo może ktoś źle by doczytał i by wyszło , że znowu na kota poluje :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']nie , bo może ktoś źle by doczytał i by wyszło , że znowu na kota poluje :diabloti:

:hmmmm: a nie na myszkę przy czekoladzie :diabloti:..........:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']:hmmmm: a nie na myszkę przy czekoladzie :diabloti:..........:evil_lol::evil_lol:
Nie , myszki są pod ochroną , dostały cukiereczki na święta :diabloti: niech się najadają do syta :loveu:

Posted

Medorowa napisał(a):
Nie ma problemu:loveu:

:diabloti:

ty jestes moim problemem:grins:

Vectra napisał(a):
nie , bo może ktoś źle by doczytał i by wyszło , że znowu na kota poluje :diabloti:

buhahahaha przeczytalam ''na kota PLUJE'':evil_lol::evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...