Alicja Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='agbar']ide dalej zdychac... normalnie nie dosc ze ostatnie stadium ewolucji to jeszcze ostatnie stadium gruzlicy......:grins: :hmmmm: przepoczwarzyłaś siem :crazyeye::crazyeye: a to przepoczwarki :grins: tysz choruja na gruźlicę :razz::razz::razz:
malawaszka Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 cze choróbko :razz: zdrowiej już i dawaj dalej fotki półpsa zza krzaka i Pana B. z blututem :evil_lol:
Medorowa Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='Alicja']:diabloti:dilerowa dilowala wirusem :razz::razz:i temu padamy jak muchi ....:angryy: I wszystko jasne:roll::roll: [quote name='agbar']halo moje zawirusowione wariatuncie:grins: stanowczo zaprzeczam jakobym to ja dilowala wirusem....nikt nie kupil a za darmo nie ma nic:grins:...ktos ukradl worek z wiruskiem :grins: To jak pilnowałaś :placz::mad: Widziałam foty psa i Pana B.:grins::grins:
agbar Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 [quote name='Alicja']:hmmmm: przepoczwarzyłaś siem :crazyeye::crazyeye: a to przepoczwarki :grins: tysz choruja na gruźlicę :razz::razz::razz: przepoczwarzanie trwa...leze sobie i dumam nad tym jaka z nas marnosc nad marnosciami...:cool1: [quote name='malawaszka']cze choróbko :razz: zdrowiej już i dawaj dalej fotki półpsa zza krzaka i Pana B. z blututem :evil_lol: nie wyzdrowialam oczekuje ze ktos sie bedzie nade mna litowal...pochoruje sobie jeszcze :grins: [quote name='Medorowa']I wszystko jasne:roll::roll: To jak pilnowałaś :placz::mad: Widziałam foty psa i Pana B.:grins::grins: to dobrze ze widzialas:grins: wcale nie jestem uzalezniona od kompa....w ogole...nic a nic.....wcale sie nie wczolgalam na gore zeby zabrac laptoka na dol na sofke, wcale nie odkopalam kabla zeby go odpiac, wcale mnie nie denerwuje brak normalnej myszy ktorej zapomnialam z gory ...nie jestem uzalezniona....wcale nie zerkam ile bateria wytrzyma jeszcze...jestem zdrowa....
Alicja Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='agbar'] wcale nie jestem uzalezniona od kompa....w ogole...nic a nic.....wcale sie nie wczolgalam na gore zeby zabrac laptoka na dol na sofke, wcale nie odkopalam kabla zeby go odpiac, wcale mnie nie denerwuje brak normalnej myszy ktorej zapomnialam z gory ...nie jestem uzalezniona....wcale nie zerkam ile bateria wytrzyma jeszcze...jestem zdrowa.... :razz::razz:..tak tak ...fcale nie jesteś uzależniona :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
agbar Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 [quote name='Alicja']:razz::razz:..tak tak ...fcale nie jesteś uzależniona :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nic a nic....i wcale nie spalilam roladek....ale tylko troszke i mam teraz sosik mistrzostwo swiata....mowcie mi MISZCZU:diabloti:
malawaszka Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 mmmmmmmmniammmm pychotka taki ciemny sosik :loveu:
jonQuilla Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Cześć :multi::multi::multi: http://images31.fotosik.pl/74/28245ddbda3a8f46.jpg zdecydowanie wygląda jakby się łamał :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Alicja Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='malawaszka']mmmmmmmmniammmm pychotka taki ciemny sosik :loveu: :hmmmm: próbowalaś .....:razz::razz:
malawaszka Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='Alicja'] :hmmmm: próbowalaś .....:razz::razz: też umiem taki zrobić :diabloti:
Alicja Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='malawaszka']też umiem taki zrobić :diabloti: :splat::splat:jak moglam być taka niedomyślna ..;):evil_lol::evil_lol:
agbar Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 Wasia chcialas powiedziec ze tez umiesz taki spalic:diabloti::diabloti:
Vectra Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Witaj chora , nie uzależniona córko ma :diabloti:
agbar Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 Vectra napisał(a):Witaj chora , nie uzależniona córko ma :diabloti: Witaj matko ma w wolnych chwilach celujaca siekiera w leb:grins:
Vectra Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 agbar napisał(a):Witaj matko ma w wolnych chwilach celujaca siekiera w leb:grins: dodaj , że w psa , żeby nie było , że po próżnicy siekierę niszczę :diabloti:
agbar Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 Vectra napisał(a):dodaj , że w psa , żeby nie było , że po próżnicy siekierę niszczę :diabloti: dodaje ze w psa :grins:
agbar Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 evaxon napisał(a):ze światłoluba:loveu: ale o co ci chodzi:niewiem::diabloti:
Vectra Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 agbar napisał(a):dodaje ze w psa :grins: od razu lepiej i nieporozumień nie będzie :diabloti:
agbar Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 Vectra napisał(a):od razu lepiej i nieporozumień nie będzie :diabloti: nieporozumienie bo w leb? czy bo nie trafilas?:diabloti:
Medorowa Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='agbar']mowcie misz...CZUB...:diabloti: Nie ma problemu:loveu: :diabloti: :diabloti: :diabloti:
Vectra Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 agbar napisał(a):nieporozumienie bo w leb? czy bo nie trafilas?:diabloti: nie , bo może ktoś źle by doczytał i by wyszło , że znowu na kota poluje :diabloti:
Alicja Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='Vectra']nie , bo może ktoś źle by doczytał i by wyszło , że znowu na kota poluje :diabloti: :hmmmm: a nie na myszkę przy czekoladzie :diabloti:..........:evil_lol::evil_lol:
Vectra Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='Alicja']:hmmmm: a nie na myszkę przy czekoladzie :diabloti:..........:evil_lol::evil_lol: Nie , myszki są pod ochroną , dostały cukiereczki na święta :diabloti: niech się najadają do syta :loveu:
agbar Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 Medorowa napisał(a):Nie ma problemu:loveu: :diabloti: :diabloti: :diabloti: ty jestes moim problemem:grins: Vectra napisał(a):nie , bo może ktoś źle by doczytał i by wyszło , że znowu na kota poluje :diabloti: buhahahaha przeczytalam ''na kota PLUJE'':evil_lol::evil_lol:
Recommended Posts