agbar Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 [quote name='Alicja']:loveu:ależ skądże znowu .....:gins:....tylko Bartek nie może się nudzić ;) Aguś ....praffda :grins: :hmmmm: ale ktos mi dziś opowiadał o liściach z całej okolicy ...........zaś mnie ten nimiec dopadł :cool1: [quote name='Alicja']kompek miał czkawkę :grins: [quote name='clockwork'] 2 nimce cie dopadli :evil_lol: nie czkaj :diabloti: [quote name='Alicja']:evil_lol:nie 2 Nimce a jedna laska z Jebia :hmmmm: mialas iść na kolację [quote name='clockwork']sie robi kolacja... ale przyszedł kumpel i po... browarku ;) [quote name='Alicja']poślij go do mnie :evil_lol:ale z browarkiem ja już mam zrobioną [quote name='clockwork']NIE!!! :evil_lol: [quote name='Alicja']:obrazic: @....:eviltong: podziel się no dobra ....zostaw Qmpla ....ino weź pifff :knajpa:i sama wpadnij mam kiełbachę z rusztu :eviltong: slicznie wypieczoną mniammmmmm:eating: [quote name='clockwork']przyszłam z piffem haha.. też miałam kiełbache..... ale taka z patelni... smażoną... wyszła jak z ogniska... taka zwęglona :roll: [quote name='Alicja']no to :popcorn:.... ale moja kielbaska była lepsiejsza [quote name='clockwork']Alu... nie wątpie... każda kiełbacha była lepsiejsza cosik sie mnie spartoliło.... taka za mocno przyrumieniona wyszła :roll: [quote name='Alicja']:crazyeye:................:roflt:....czyżby kompecek był za daleko kuchenki jak przy moim 1szym nalesniku dzisiaj :splat:taki w ciemnym odcieniu wyszedł jak po solarium turbo :oops: [quote name='clockwork']:grins: [quote name='Alicja']ten uśmiech mówi sam za siebie i .....:hmmmm: Ciebie :evil_lol: :stupid::grins:
agbar Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 [quote name='Alicja']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:o masz Ci los.....masz pogietego chłopa ...masakra ;) pogietego chopa i wygnietego psa:roll:
Alicja Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 [quote name='agbar']:stupid::grins: :grins: ..........................
agbar Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 [quote name='Alicja']:grins: .......................... ja nie wiem czy tu jest sie z czego cieszyc:diabloti:
Alicja Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 [quote name='agbar']ja nie wiem czy tu jest sie z czego cieszyc:diabloti: bo ja mam radosne podejście do zycia dziś :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
agbar Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 [quote name='Alicja']bo ja mam radosne podejście do zycia dziś :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i chwala ci za to:loveu:
Alicja Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 [quote name='agbar']i chwala ci za to:loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:jAMENt :grins:
basia2202 Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 przyszłam tu... bo.. tu fajnie :evil_lol: jakaś wszechogarniająca głupawka tu panuje u Cię, dilerowa :evil_lol: :loveu: a mnie strasznie potrzebny ostatnio dobry nastrój :p cmokale w nochale!! :loveu:
clockwork Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 dzień bardzo dobry dilereczko nasza... w innych kręgach zwana dilereczką :evil_lol::evil_lol::multi::multi:
Alicja Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 [quote name='clockwork']dzień bardzo dobry dilereczko nasza... w innych kręgach zwana dilereczką :evil_lol::evil_lol::multi::multi: :hmmmm: ale to ty siem nie witasz z agbar :roll:...a dlaczemu :grins: to byłam Ja dostawca liściów :evil_lol:
clockwork Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 [quote name='Alicja']:hmmmm: ale to ty siem nie witasz z agbar :roll:...a dlaczemu :grins: ale.... :hmmmm: że niby agbarowa też tu bywa?? :razz::razz: no to dzień dobry bardzo agbarowa!! w innych kręgach zwana....... dilerową :evil_lol::evil_lol:
Alicja Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 [quote name='clockwork']ale.... :hmmmm: że niby agbarowa też tu bywa?? :razz::razz: :roll:noooo a nie wiedzialaś :crazyeye::crazyeye::crazyeye:....widziałam ją tu dzisiaj :grins: no to dzień dobry bardzo agbarowa!! w innych kręgach zwana....... dilerową :evil_lol::evil_lol: dilerowa to żona dilera :grins:
clockwork Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 [quote name='Alicja']dilerowa to żona dilera :grins: :stupid: agbarowa to żona dilera :cool1:
Alicja Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 [quote name='clockwork']:stupid: agbarowa to żona dilera :cool1: :hmmmm: nie no ........chiba barmana .......:hmmmm:
Alicja Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 :grins: Liść ostatni z drzewa opadł więc go miotłą zmiótł listopad sterty liści zmiata co dzień bo dozorcą jest w ogrodzie ... Doberek w kolejny jesienny poranek :multi::loveu:
jonQuilla Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Dzień dobry Dilerowi :multi::multi: :) kiedy będą kakieś zdjęcia przystojniaczka? :loveu:
clockwork Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='jonQuilla']Dzień dobry Dilerowi :multi::multi: :) kiedy będą kakieś zdjęcia przystojniaczka? :loveu: tysz fakt...... jo tysz poprosze Bartka... dawno go tu nie było :grins: HIIIEEELLLOOOŁŁŁŁ :B-fly::sweetCyb::B-fly::sweetCyb::B-fly:
Alicja Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='clockwork']tysz fakt...... jo tysz poprosze Bartka... dawno go tu nie było :grins: HIIIEEELLLOOOŁŁŁŁ :B-fly::sweetCyb::B-fly::sweetCyb::B-fly: :hmmmm: mnie sie czepiła ze liściami ciepie Bartkowi a sama mu rzucasz kwiaty pod drzwi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:wiesz jak to sie źle sprząta :evil_lol::evil_lol:
clockwork Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='Alicja']:hmmmm: mnie sie czepiła ze liściami ciepie Bartkowi a sama mu rzucasz kwiaty pod drzwi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:wiesz jak to sie źle sprząta :evil_lol::evil_lol: hahahahhahhaa... :hmmmm: a po co rzucać coś co sie dobrze sprząta ?? niech sie chop troche pomęczy :eviltong: :diabloti::diabloti::diabloti:
Alicja Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='clockwork']hahahahhahhaa... :hmmmm: a po co rzucać coś co sie dobrze sprząta ?? niech sie chop troche pomęczy :eviltong: :diabloti::diabloti::diabloti: dobrze prawisz ;):diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:zmęczonu chop to spokojny chop ;):eviltong::eviltong::eviltong: Aga nie sprzątaj już .....i tak się nasyfi ;)
malawaszka Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='Alicja']:grins: Liść ostatni z drzewa opadł więc go miotłą zmiótł listopad sterty liści zmiata co dzień bo dozorcą jest w ogrodzie ... Doberek w kolejny jesienny poranek :multi::loveu: hahhhaha :klacz:
Alicja Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='malawaszka']hahhhaha :klacz: .........cieszkam ze sie podobalo :oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Paula Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Cześć AGoBARtkowa :multi: Dilskiego dawno tu nie widziałam :razz:
Recommended Posts