Alicja Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 agbar napisał(a):Ala......ty juz moze nie pij co?:diabloti: :placz::placz::placz::placz::placz:ale odkąd ty pojechałaś to ja nie piję bo nie mam z kim :diabloti:......:evil_lol::evil_lol::evil_lol: to wszystko przez te rozsypane ziarenka :roll:z twojej taszki
BeaC Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 przyszłam do Cie.................chociaz pewnie u Ciebie jest snieg więc powinnam napisac przebrnęłam..............ale Ja jeszcze nie ma no to pa:loveu::loveu::loveu:
Medorowa Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Alicja napisał(a):Witanko zaś :diabloti:....dopchałam się przez zamulony serwer :diabloti: Co byś nie ślimtala po kątach i nie gadala ze ciem nie lubiam to wstawiam Ci pioseneczkę ....taka jak Madzialenie :grins: ....... Na dworze zawierucha na dworze pada śnieg wiatr mroźny mocno dmucha lecz nie przestraszy mnie .... Ulepię dziś bałwana bo śniegu jest już dość Z wegielków zrobię oczy ...z marchewki zrobię nos Buhahahhaaaaaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale to fajne:turn-l::evil_lol::evil_lol: Cze oficjalna znajomko;):loveu:
Alicja Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 clockwork napisał(a): :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:tera nie wiem którna to JA :hmmmm: bo pod czapkami nie widać kolorka włosków ;)
basia2202 Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Kochani.. ogromna prośba... to wątek szczeniaków, które się urodziły u siostry Mariusza (sunia była ze schronu wzięta szczenna, schron o tym nie poinformował .. no i urodziły się maluchy) dla większości szczeniaków udało się znaleźć właścicieli (poszły w dobre ręce), zostały 2 sunie ONki, które pilnie szukają dobrych domków http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=99876 podnoście ten wątek - pliiissssss
clockwork Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 3 piwa prosze :cool1: chooo aga .. nooooooooooooooo :roll: jak NASZ dilski??
agbar Posted November 19, 2007 Author Posted November 19, 2007 clockwork napisał(a):3 piwa prosze :cool1: chooo aga .. nooooooooooooooo :roll: jak NASZ dilski?? NASZ Dilski ma sie dobrze....gorzej ze mna:roll:bylismy wczoraj pograc w kregle i reka mi sie popsula......ale WYGRALAM!!:diabloti:
Alicja Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 agbar napisał(a):NASZ Dilski ma sie dobrze....gorzej ze mna:roll:bylismy wczoraj pograc w kregle i reka mi sie popsula......ale WYGRALAM!!:diabloti: :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:RĘKĘ :roll:
agbar Posted November 19, 2007 Author Posted November 19, 2007 Alicja napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:RĘKĘ :roll: tja..nowa z dostawa do domu:eviltong:
Alicja Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 agbar napisał(a):tja..nowa z dostawa do domu:eviltong: :roll:...no ta ....UE......a u nas jak sama nie złapiesz i nie urwiesz to ni mosz :eviltong: cze normalna inaczej ;)
clockwork Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 eee tam.. nie panikuj.. bozia dała 2 rączki- ta druga to zapsowa :grins: witanko :multi::multi: osz choliera za 10 minut zaczynam prace :eek2:
Alicja Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 :oops::oops::oops:......zapomnłam się przywitać .....boś zabebłała mnie tymi kręglami :roll: :grins: doberek
agbar Posted November 19, 2007 Author Posted November 19, 2007 Alicja napisał(a)::roll:...no ta ....UE......a u nas jak sama nie złapiesz i nie urwiesz to ni mosz :eviltong: cze normalna inaczej ;) cze nienormalna:eviltong: clockwork napisał(a):eee tam.. nie panikuj.. bozia dała 2 rączki- ta druga to zapsowa :grins: witanko :multi::multi: osz choliera za 10 minut zaczynam prace :eek2: raczki dala ...ale instrukcji nie dostalam:roll: jonQuilla napisał(a):Cześć Dilerki :) czesc i czolem i kolanem:multi: Alicja napisał(a)::oops::oops::oops:......zapomnłam się przywitać .....boś zabebłała mnie tymi kręglami :roll: :grins: doberek jak to zapomlas..jak moglas....ja tego nie przezyje....:placz:
Alicja Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 agbar napisał(a): jak to zapomlas..jak moglas....ja tego nie przezyje....:placz: :glaszcze: no bez histerii.....w progu kulą dostalam i któś mi prawą ręka zamachnął przy drzwiech ....taaaaaaaaaaką długą ...to i se zapomnialam :oops: noooooo przeżyj ;)...to sam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
malawaszka Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 haha ja na kręglach zawsze paznokcie łami.e - nawet jak są milimetrowej długości - zawsze połamane :shake:
agbar Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 malawaszka napisał(a):haha ja na kręglach zawsze paznokcie łami.e - nawet jak są milimetrowej długości - zawsze połamane :shake: wiem jak to boli.....mialam sobie paznokcie:grins:
BeaC Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 cze:multi::multi: pomimo gęsto przejeżdżających busów doszłam do końca:diabloti: uffffffff
AlKil Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 ło matko!! Gdzie się podziała Dealerkowa???????:crazyeye: A tylko tydzień mnie w kraju nie było...:cool1:
clockwork Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 dilskie... pamietacie mnie?? :razz::razz: na chwile ODBRAZIŁAM sie na dogo więc se tu jestem :multi: taka dziś jestem padam fejsom na klawiaturke
e.v.a Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 świaaatłooo nosisz je w sobieeee... świaaaaaatłoooo nie zgasnie nienie nieee jeeejeeee oł jeeee uuu jeee ejejjeeeeeeee hej Dilowa:cool1::multi::evil_lol:
jonQuilla Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 [quote name='evaxon']świaaatłooo nosisz je w sobieeee... świaaaaaatłoooo nie zgasnie nienie nieee jeeejeeee oł jeeee uuu jeee ejejjeeeeeeee jakie tutaj śpiewy piekne odchodzą, zatem trzeba potańczyć ;) :bigcool::Cool!: Witam Dilerów ;) :evil_lol: :multi: Miziaki dla tego pręgowanego Dilera :) :loveu::loveu:
Alicja Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 :hmmmm: dilerke wetło lebo cóś:roll: albo ją te ludożerce pożarły :hmmmm:
Recommended Posts