Alicja Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 [quote name='Paula_']Cześć AGoBARtkowa :multi: Dilskiego dawno tu nie widziałam :razz: :roll:...a kto to jest DILSKI :grins: ...znow któś zmienił nicka :hmmmm: witaj dawno nie widziana no cho...:razz:no...;)...podilowałabyś trochę ...bo wczoraj musialam słone paluszki zajadać ...bez rzeżuchy :grins:
clockwork Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 dilbarowa... dzień doberkuje sie z WAMI!!!
agbar Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 kocham was gupolki moje:loveu:oznajmiam szybko ze zyjemy ale czas nam sie skurczyl jakos.....nakupowalismy rozosci pt. meble, sofy, komody, szafki, lozko i tysiac innych rzeczy no i skrecamy , skrecamy, skrecamy....pijemy piffoo i...skrecamy....jak skonczymy kiedys to powroce:grins:
Alicja Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 agbar napisał(a):kocham was gupolki moje:loveu:oznajmiam szybko ze zyjemy ale czas nam sie skurczyl jakos.....nakupowalismy rozosci pt. meble, sofy, komody, szafki, lozko i tysiac innych rzeczy no i skrecamy , skrecamy, skrecamy....pijemy piffoo i...skrecamy....jak skonczymy kiedys to powroce:grins: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ino uwagajcie co by was nie poskrecalo :grins: ...łączę sie z Wami w bólu ;)i .....................pije piffo:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:...bo siakoś nie chce mi się nic i nigdzie skręcać ;)
clockwork Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Dilerowa!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :scream_3::scream_3: ty cos kręcisz ...........:grins:
Alicja Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 clockwork napisał(a):Dilerowa!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :scream_3::scream_3: ty cos kręcisz ...........:grins: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:pewnie lody .......................................................................... włoskie
e.v.a Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Alicja napisał(a): :evil_lol::evil_lol::evil_lol:pewnie lody .......................................................................... włoskie buahahah hej kręcąca:multi::multi::multi:
agbar Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 dzien dobry moi mili parafianie:grins: prace skrecajace ukonczone....na razie..bo jeszcze nie wszystko mamy :roll: a tak w ogole to zimno...5 stopni, nie pada snieg i swieci slonce....:diabloti: Dilik cierpi...ma biegaczke ale sam sobie winien....ukradl mi maslo z torby i zezarl...to tera ma:evil_lol: ide popaszczec co sie u was w bloguniach dzieje:roll:
Alicja Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 agbar napisał(a):dzien dobry moi mili parafianie:grins: prace skrecajace ukonczone....na razie..bo jeszcze nie wszystko mamy :roll: a tak w ogole to zimno...5 stopni, nie pada snieg i swieci slonce....:diabloti: Dilik cierpi...ma biegaczke ale sam sobie winien....ukradl mi maslo z torby i zezarl...to tera ma:evil_lol: ide popaszczec co sie u was w bloguniach dzieje:roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:było mu dać jeszcze bochenek chleba to miałby chlebuś posmarowany masełkiem ;)... U nas zimno :angryy:..o 5 było 3 na minusie :angryy:...pada śnieg ...dzwonią dzwonki sań :hmmmm:
jonQuilla Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Cześć :) :multi::multi: Ja tylko na chwileczkę ale melduję się i odmeldowuję :) Pozdrawiam i miziam Dilerka :) :loveu:
clockwork Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 dilerowa!!! kaj żeś je??? ostatnie 9 minet życia naszego jedynego przyjaciela zwanego dogomułem aty dzie sie szlajasz :mad::mad:
Alicja Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 :B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly: jest jest DOGO :multi::multi::multi:
Alicja Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Medorowa napisał(a):Dijejka choo, dogo jezzd;)l;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:już dziala gorzej jak z okna na plac :diabloti:
agbar Posted November 15, 2007 Author Posted November 15, 2007 jestem....nie wiem po co ale jestem:cool1:
basia2202 Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 witam CIę dilersjo:loveu: i dilusia Twego:) :multi: cmokam Was na dzień doberek;) :loveu:
clockwork Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 agbar napisał(a):jestem....nie wiem po co ale jestem:cool1: :hmmmm: no jak nie wiesz ....a kto będzie dilował :grins:.......kurde ....z nickiem fach zmieniłaś :hmmmm: .... cze bałwanku :diabloti:
Alicja Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 clockwork napisał(a): :hmmmm: no jak nie wiesz ....a kto będzie dilował :grins:.......kurde ....z nickiem fach zmieniłaś :hmmmm: .... cze bałwanku :diabloti: To byłam JA TAM POWYŻEJ :hmmmm: chyba poznałaś po kolorze :diabloti: mam Coś dla Ciebie :grins: :diabloti::diabloti::diabloti:
Alicja Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Witanko zaś :diabloti:....dopchałam się przez zamulony serwer :diabloti: Co byś nie ślimtala po kątach i nie gadala ze ciem nie lubiam to wstawiam Ci pioseneczkę ....taka jak Madzialenie :grins: ....... Na dworze zawierucha na dworze pada śnieg wiatr mroźny mocno dmucha lecz nie przestraszy mnie .... Ulepię dziś bałwana bo śniegu jest już dość Z wegielków zrobię oczy ...z marchewki zrobię nos
agbar Posted November 17, 2007 Author Posted November 17, 2007 Alicja napisał(a):Witanko zaś :diabloti:....dopchałam się przez zamulony serwer :diabloti: Co byś nie ślimtala po kątach i nie gadala ze ciem nie lubiam to wstawiam Ci pioseneczkę ....taka jak Madzialenie :grins: ....... Na dworze zawierucha na dworze pada śnieg wiatr mroźny mocno dmucha lecz nie przestraszy mnie .... Ulepię dziś bałwana bo śniegu jest już dość Z wegielków zrobię oczy ...z marchewki zrobię nos Ala......ty juz moze nie pij co?:diabloti: jonQuilla napisał(a):Cześć Dilerki :multi::multi: czesc zonkilki:multi::multi: Paula_ napisał(a):Hejka Dilerka :multi: hejka Paulino:loveu: a ja znielubialam dogo i se ide.....nie bedzie dogo pluc mi w twarz .... jak juz bedzie na zawsze dobrze to se przyjde....
Alicja Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Cze :multi::multi::multi:kożelanko z naszej klasy :grins: sznurek podać :grins:
Recommended Posts