Vectra Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Dilerka sobie tipsy zafundowała i nie może stukać w klawisze co by się jej nie połamały :diabloti: ja też cię kocham :evilbat:
clockwork Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 didżejka... APOKALIPSA!!! naprawili dogo i śmiga :mdleje: a ja sie też odzwyczaiłam tu być ... i już nie wyrabiam ... tak nagadały :shake::placz: no... chooo- klikaj kończynami dolnymi ;)
agbar Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 [quote name='BeaC']cze:multi::multi: pomimo gęsto przejeżdżających busów doszłam do końca:diabloti: uffffffff trza bylo do jakiegos wsiasc i pojechac byle gdzieeeee:diabloti: [quote name='AlKil']ło matko!! Gdzie się podziała Dealerkowa???????:crazyeye: A tylko tydzień mnie w kraju nie było...:cool1: :niewiem: poszla na taras i nie wrocila zaraz..teraz JA TU rzadze:diabloti: [quote name='clockwork']dilskie... pamietacie mnie?? :razz::razz: na chwile ODBRAZIŁAM sie na dogo więc se tu jestem :multi: taka dziś jestem padam fejsom na klawiaturke :hmmmm:....klockowa? cos mi sie kojarzy.....:loveu: [quote name='evaxon']świaaatłooo nosisz je w sobieeee... świaaaaaatłoooo nie zgasnie nienie nieee jeeejeeee oł jeeee uuu jeee ejejjeeeeeeee hej Dilowa:cool1::multi::evil_lol: hej rozspiewana:cool1: [quote name='jonQuilla']jakie tutaj śpiewy piekne odchodzą, zatem trzeba potańczyć ;) :bigcool::Cool!: Witam Dilerów ;) :evil_lol: :multi: Miziaki dla tego pręgowanego Dilera :) :loveu::loveu: witamy ...melduje ze pomiziany..chociaz powinnam wypchac....kolejne papcie dopisuje do listy juz zezartych:mad::diabloti:
agbar Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 [quote name='Medorowa']Cze Dijejko:loveu::loveu: cze kolezanko z lawki szkolnej co to ma NIBY wstret do alkoholu:diabloti: [quote name='Alicja']:hmmmm: dilerke wetło lebo cóś:roll: albo ją te ludożerce pożarły :hmmmm: a kuku...jezdech:multi: [quote name='Vectra']Dilerka sobie tipsy zafundowała i nie może stukać w klawisze co by się jej nie połamały :diabloti: ja też cię kocham :evilbat: stukam nosem...ty wyrodna matko:diabloti: [quote name='clockwork']didżejka... APOKALIPSA!!! naprawili dogo i śmiga :mdleje: a ja sie też odzwyczaiłam tu być ... i już nie wyrabiam ... tak nagadały :shake::placz: no... chooo- klikaj kończynami dolnymi ;) apokalipsa..po co je naprawili...znowu nie bede miala na nic czasu...masiakra:diabloti:
Alicja Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 cze powrócona nieskonsumowana :multi::multi::multi:
agbar Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 [quote name='Alicja']cze powrócona nieskonsumowana :multi::multi::multi: nieskonsumowana bo niestrawna:cool1:
BeaC Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [quote name='Vectra']Dilerka sobie tipsy zafundowała i nie może stukać w klawisze co by się jej nie połamały :diabloti: ja też cię kocham :evilbat: e nie zauważylam żeby paznokietki:diabloti::diabloti::diabloti: przeszkadzały w klikaniu:eviltong::eviltong::eviltong: witajcie Koleżanko
agbar Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 [quote name='AlKil']cześć Rządząca!!! :lol: czeeeeeesc powrocona z wojazy:razz: [quote name='BeaC']e nie zauważylam żeby paznokietki:diabloti::diabloti::diabloti: przeszkadzały w klikaniu:eviltong::eviltong::eviltong: witajcie Koleżanko witajcie:grins:
Alicja Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [quote name='agbar']nieskonsumowana bo niestrawna:cool1: :hmmmm: to Ozzy nie nadtrawił :crazyeye:.....no paszczaj ino ....a to mordulec :cool3:
agbar Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 [quote name='Alicja']:hmmmm: to Ozzy nie nadtrawił :crazyeye:.....no paszczaj ino ....a to mordulec :cool3: niewykwalifikowany mordulec......:diabloti:
Alicja Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [quote name='agbar']niewykwalifikowany mordulec......:diabloti: :placz::placz::placz:bublowatego mi wcisnęli ......a miał zagryzać i mordować :diabloti:
agbar Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 [quote name='Alicja']:placz::placz::placz:bublowatego mi wcisnęli ......a miał zagryzać i mordować :diabloti: taaaa bublowaty bulowaty:grins: ciesze sie ze moglam jako pierwsza przekazac ci te nowine:grins:
Medorowa Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 agbar napisał(a):cze kolezanko z lawki szkolnej co to ma NIBY wstret do alkoholu:diabloti: Niby:crazyeye::crazyeye: Niby:crazyeye: Nie psujaj mi mej nie spsutej reputacji:cool1:
Alicja Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [quote name='agbar']taaaa bublowaty bulowaty:grins: ciesze sie ze moglam jako pierwsza przekazac ci te nowine:grins: :placz::placz::placz:i ty agbar contra me:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a swoja drogą siakiś on taki fajny :loveu:wybrakowany.......:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
agbar Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 [quote name='Medorowa']Niby:crazyeye::crazyeye: Niby:crazyeye: Nie psujaj mi mej nie spsutej reputacji:cool1: bez sciemy piekna...:grins: [quote name='Alicja']:placz::placz::placz:i ty agbar contra me:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a swoja drogą siakiś on taki fajny :loveu:wybrakowany.......:evil_lol::evil_lol::evil_lol: nooooo.... oznajmiam iz podjelam wyzwanie......zeszlam do kuchni..mam kawe...zmeczylam sie
Alicja Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 agbar napisał(a): nooooo.... oznajmiam iz podjelam wyzwanie......zeszlam do kuchni..mam kawe...zmeczylam sie :klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::B-fly::B-fly::B-fly:
AlKil Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 agbar napisał(a):bez sciemy piekna...:grins: nooooo.... oznajmiam iz podjelam wyzwanie......zeszlam do kuchni..mam kawe...zmeczylam sie Podziwiam... kwiaty do stóp :B-fly:
agbar Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 Alicja napisał(a)::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::B-fly::B-fly::B-fly: AlKil napisał(a):Podziwiam... kwiaty do stóp :B-fly: dziekuje ze tak mnie doceniacie.....a teraz musze sie zmobilizowac i isc jeszcze raz bo potrzebuje jeszcze jednej dawki kofeiny:cool1:
Alicja Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [quote name='agbar']dziekuje ze tak mnie doceniacie.....a teraz musze sie zmobilizowac i isc jeszcze raz bo potrzebuje jeszcze jednej dawki kofeiny:cool1: :razz:...no weź te poduche pod doopalona i jedź po schodach ...:p
agbar Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 [quote name='Alicja']:razz:...no weź te poduche pod doopalona i jedź po schodach ...:p boje sie ze nie wyrobie na zakretach....:cool1:
Medorowa Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 agbar napisał(a):bez sciemy piekna...:grins: Ok:roll::roll::roll::loveu:
Alicja Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [quote name='agbar']boje sie ze nie wyrobie na zakretach....:cool1: :roll:....eeee tam ....najwyżej troche sie poobijasz :cool3:...albo pookładaj się poduszkami :razz:
agbar Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 [quote name='Alicja']:roll:....eeee tam ....najwyżej troche sie poobijasz :cool3:...albo pookładaj się poduszkami :razz: tja najwyzej sie poobijam...dziekuje za troske:grins:
agbar Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 sprzatam w fotkach.....nie wiem czy te byly..ale co mi tam:diabloti:
Recommended Posts