Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Gonitwa']Taak? Ale ja słyszałam! Jeszcze przez te moje zakolczykowane i maltretowane przez muzykę non stop uszy co nieco słyszę;):eviltong:kolczyki Ci rezonowali w uchich i słyszałaś głosy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Gonitwa']Możliwe... Przy tylu kolczykach...;)

poka,poka.... ja też mam TYLU kolczyków :loveu:

ALA... dawa to zdjęcie jak NASZA dilerowa ślimta sie z MOIM Pawciem... niech cała Polska widzi... czamu ten rozwód :mad:

Posted

[quote name='clockwork']poka,poka.... ja też mam TYLU kolczyków :loveu:

ALA... dawa to zdjęcie jak NASZA dilerowa ślimta sie z MOIM Pawciem... niech cała Polska widzi... czamu ten rozwód :mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol:to ja dam całą sesyjkę ....tylko bez reanimacji:eviltong:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to ja dam całą sesyjkę ....tylko bez reanimacji:eviltong:

ups... masz usta->usta???? dawa dawa.. (na emila) :mad:

Posted

[quote name='clockwork']buuuhahhahaha... łobejż dilerowy Bartku... ja bym sie rozwiodła :roll: ....no taaaaa możesz se yno pomarzyć:roll:

[quote name='Gonitwa']Ja też chcę taki tatoo za buziaka;) Nie no teraz to zazdrosna jestem!

Ahh i te kolczyki w twarzy... u Pawcia;):razz:...no koffana ...dalsza sesja poszła do podziemi ......foty nie do publikacji:eviltong:

Posted

[quote name='Gonitwa']Ja też chcę taki tatoo za buziaka;) Nie no teraz to zazdrosna jestem!

Ahh i te kolczyki w twarzy... u Pawcia;)

bijesz sie???

mój ci ON :eviltong: :eviltong:

tattoo dilerce zlezie po tygodniu :roll: :roll: ale ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Posted

[quote name='clockwork'] bijesz sie???

A weź go sobie;) Oddaje walkowerem ;)
[quote name='clockwork']tattoo dilerce zlezie po tygodniu :roll: :roll: ale ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

okej.. milczę jak grób:diabloti::diabloti:

DILERKO a CLOCWORK to mówi, że....

Posted

[quote name='clockwork'] bijesz sie???

tattoo dilerce zlezie po tygodniu :roll: :roll: ale ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
bier ją na klatę :mad::mad::mad:
tak ...to tak specjalnie z tym tattoo:evil_lol::evil_lol::evil_lol:co by Dilerka częściej do Nas przyjeżdżała:loveu:

Posted

[quote name='clockwork']

tattoo dilerce zlezie po tygodniu :roll: :roll: ale ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Ha ha ha ha:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[quote name='clockwork']
EDIT: nie powiem Wam że.....
DILERKA gryzła Ale w ucho w nocy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Buhahahaaaaaaaaaaaaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:może bądź dyskretna ;)i nie mow , ze Dilerka gryzła mnie w nocy w ucho ...bo po co mają znowu gadać:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Sikammmmmmmmmmmmmmm......:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Boshhh, uwielbiam Was:loveu::loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...