Alicja Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 [quote name='madzia i medor']Ha ha ha ha:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Buhahahaaaaaaaaaaaaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Sikammmmmmmmmmmmmmm......:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Boshhh, uwielbiam Was:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:nasza TY:loveu: [quote name='malawaszka']Ty weź się uspokój bo już im się całkiem w głowach poprzewraca :evil_lol::razz:mówisz że bardziej jeszcze moze:cool1: Dilereczko .....pakowasz się już:placz::placz::placz: odezwij się jak będziesz już w domeczku:razz:
mar....ka Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Pikny tatuaż, zjędzasz do Polski????Może jednak wpadniesz do mnie po drodze hmmmm.
Alicja Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 [quote name='majoka']Pikny tatuaż, zjędzasz do Polski????Może jednak wpadniesz do mnie po drodze hmmmm.:razz:Mariolko ....Aga właśnie wyjeżdża z Polski ...
Alicja Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 :pNasze koffane Dilerki:loveu::loveu::loveu:ojechały przed chwilka do domciu .....i poszły spać;)
clockwork Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Dilerowa!!!! pobudka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! qrde... stęskniłam sie już :placz::placz::placz:
Alicja Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 [quote name='clockwork']Dilerowa!!!! pobudka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! qrde... stęskniłam sie już :placz::placz::placz:ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii dopiero się dziecka położyły ......:razz:
Alicja Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 :hmmmm: jeszcze śpicie...a co w nocy bedziecie robić....:razz:
agbar Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 nie spie juz:diabloti: ogladam foty:evil_lol: i mame sobie przywiozlam moja do towarzystwa i sobie gadamy i gadamy i gadamy:diabloti: ja tez sie stesknilam:placz:
Gonitwa Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 O no proszę kogóż to moje łocka widzą.. ;) Siemanko Dilska!
Medorowa Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 malawaszka napisał(a):Ty weź się uspokój bo już im się całkiem w głowach poprzewraca :evil_lol: To może być gorzej:crazyeye::crazyeye::crazyeye::evil_lol: Alicjarydzewska napisał(a)::loveu::loveu::loveu:nasza TY:loveu: Tii tii robaćku:loveu::loveu: Dilerówna ale ciem ostatnio mało:shake::shake:
agbar Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 Gonitwa napisał(a):O no proszę kogóż to moje łocka widzą.. ;) Siemanko Dilska! :eviltong: siemanko Orientowa:diabloti:
Gonitwa Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Orientowa zORIENTowała się, że się pojawiłaś i wpadła zobaczyć co słychować;)
Alicja Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 dealer napisał(a):nie spie juz:diabloti: ogladam foty:evil_lol: i mame sobie przywiozlam moja do towarzystwa i sobie gadamy i gadamy i gadamy:diabloti: ja tez sie stesknilam:placz::crazyeye::crazyeye::crazyeye:foty......z mamą ...:oops:...masakra .... AGA litości.......:modla: i ja też tęsknię:placz::placz::placz:
agbar Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 Vectra napisał(a):No nareszcie jesteś :) ano se przyszlam zobaczyc kto mi blogasa zagadal:diabloti: Alicjarydzewska napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye:foty......z mamą ...:oops:...masakra .... AGA litości.......:modla: i ja też tęsknię:placz::placz::placz: Mamuni sie bardzo pieseczki podobaja:diabloti: :diabloti: :diabloti:
Alicja Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 dealer napisał(a):ano se przyszlam zobaczyc kto mi blogasa zagadal:diabloti: Mamuni sie bardzo pieseczki podobaja:diabloti: :diabloti: :diabloti::razz:ale pokazujesz tylko pieski;)
agbar Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 powrot do przeszlosci I:diabloti: oglaszam sie naczelna ratowaczka kraju:diabloti: jadac do Polski, na parkingu a dokladniej na jego centralnym miejscu spotkalam takiego ktosia zanioslam go w trawe bo nawet latac jeszcze nie umial....mam nadzieje ze znalazl mamusie albo jakiegos przyjaciela:-(
agbar Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 Gonitwa napisał(a):Wzięłaś go do ręki? No to już po ptokach... w zyciu bym go nie dotkla:shake: bluze moja poswiecilam....
Gonitwa Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 NO zawsze to coś. ale i tak ptasia mama pewnie wyczuła...
Recommended Posts