malawaszka Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 ooo no to się będzie działo - nareszcie musk będzie cały :lol:
Agunia-Pańciunia) Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [quote name='malawaszka']ooo no to się będzie działo - nareszcie musk będzie cały :lol: i pewnie cos w stylu dymanitu wymysla jako mozg cały:diabloti:
clockwork Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']to udanej wyprawy o ktorej czytalam u Klockowej.... i bardzo prosze porobic fotasy...i zycze milej zabawy i ploteczek... miłego dzionka.... oooo.. plotki plotki i jeszcze raz plotki....:multi: uwaga na szczypiące uszy :evil_lol::evil_lol: [quote name='malawaszka']ooo no to się będzie działo - nareszcie musk będzie cały :lol: buuhahahha.... ja nie wiem czy swojej cząstki nie wyplułam dmuchając ostatnio materac.... bo coś mi gorzej- piwo mi nie smakuje :crazyeye: [quote name='Agunia-Pańciunia)']i pewnie cos w stylu dymanitu wymysla jako mozg cały:diabloti: jak nie gorzej :evil_lol::evil_lol::evil_lol: powiem tylko: bedzie ostro :diabloti:
Agunia-Pańciunia) Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [quote name='clockwork']oooo.. plotki plotki i jeszcze raz plotki....:multi: uwaga na szczypiące uszy :evil_lol::evil_lol: no wlasnie niby to plotki a jednak na usi trza uwazac....:diabloti: tylko delikatnie prosze.... buuhahahha.... ja nie wiem czy swojej cząstki nie wyplułam dmuchając ostatnio materac.... bo coś mi gorzej- piwo mi nie smakuje :crazyeye: jak nie gorzej :evil_lol::evil_lol::evil_lol: powiem tylko: bedzie ostro :diabloti: domyslam sie ze bedzie wystrzałowo..... to milego kobiety plotkowania, obgadywania, wymyslania i po prostu ogromianstej burzy no tych no wiecie czego tych co to macie po 1/3......:diabloti:
Medorowa Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Toś Ty się nawet wcześniej nie pochwaliła, że przybywasz:shake::shake:
Alicja Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 :multi::multi::multi:piffo się chłodzi ...sernik będzie pieczony i MY będziem cuzamen do KUPY:loveu:
agbar Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 melduje ze dotarlismy....po meczacym dniu pora na sen.......a jutro bede pewnie bardziej zmeczona:diabloti:
Alicja Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [quote name='dealer']melduje ze dotarlismy....po meczacym dniu pora na sen.......a jutro bede pewnie bardziej zmeczona:diabloti::pjutro pełen RELAX:eviltong:....serniczek czeka:loveu:
Paula Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']i bardzo prosze porobic fotasy...i zycze milej zabawy i ploteczek... Przyłączam się do prośby :razz: Bawcie się dobrze :multi: :drink1:
Lucy* Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 witam... oj dawno u Was nie byłam :oops: pozdrawiam serdecznie :bye:
clockwork Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 mam nadzieje żeś wypoczęta... bo kolejna przespana noc dopiero w... dojczach :cool1:
Alicja Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='clockwork']mam nadzieje żeś wypoczęta... bo kolejna przespana noc dopiero w... dojczach :cool1::evil_lol::evil_lol::evil_lol:....o tak .....tylko pamiętaj gdze skręcać ....i w razie by cóś to dzwoń....CZEKAMY:loveu:
clockwork Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='evaxon']czesc Dilerowa:multi: oddamy cześć dilerowej...;) qrde.. gdzuie ona jest... nic sie nie odzywa a my już na szpilkach siedzimy- niczym fakirki :cool1: DILEERKA!!! melduj sie w Rybniku :loveu:
Alicja Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='clockwork'] oddamy cześć dilerowej...;) qrde.. gdzuie ona jest... nic sie nie odzywa a my już na szpilkach siedzimy- niczym fakirki :cool1: DILEERKA!!! melduj sie w Rybniku :loveu::oops:ja już se podusie pod doopalona dałam ....... przybywaj ...czekamy:loveu::loveu::loveu:
clockwork Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:oops:ja już se podusie pod doopalona dałam ....... przybywaj ...czekamy:loveu::loveu::loveu: schłodziłaś Alu browary??
Alicja Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='clockwork']schłodziłaś Alu browary??;)schłodziłam ...i Qba już pompuje dla Cię materac:eviltong:
clockwork Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)schłodziłam ...i Qba już pompuje dla Cię materac:eviltong: a to dobrze... bo ja nie pije :eviltong::eviltong: aaa... i wracam na noc do domu :razz: niech Qba nie dmucha bo po tym na drugi dzień łeb pęka :cool1:
Alicja Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='clockwork']a to dobrze... bo ja nie pije :eviltong::eviltong: aaa... i wracam na noc do domu :razz: niech Qba nie dmucha bo po tym na drugi dzień łeb pęka :cool1: :diabloti:materac ma pompkę wewnętrzną:eviltong:
clockwork Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:materac ma pompkę wewnętrzną:eviltong: no co Ty mówisz :crazyeye::crazyeye::crazyeye: :roll::roll: :cool1: to gdzie miałaś tę pompke jak u mnie dmuchałyśmy :mad: wewnątrz domu????
Alicja Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='clockwork']no co Ty mówisz :crazyeye::crazyeye::crazyeye: :roll::roll: :cool1: to gdzie miałaś tę pompke jak u mnie dmuchałyśmy :mad: wewnątrz domu???? :diabloti:tylko trzeba było koreczek wczesniej zakrecić:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Kate I Luka Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Siemanko Dilerowa :multi: Dojechałaś Ty kobieto już, czy się w polszy pogubiłaś? Tu całe dogo żyje waszym spotkaniem :evil_lol:
clockwork Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='Kate I Luka']Siemanko Dilerowa :multi: Dojechałaś Ty kobieto już, czy się w polszy pogubiłaś? Tu całe dogo żyje waszym spotkaniem :evil_lol: cholera... a ona milczy :mad::mad::mad: rozumiem, rodzina, fryzjery, lekarze.... ale czy 24 godziny nie wystarczą jej na to wszystko???? :mad::mad::mad: ja sie już nie moge doczekać...... tego sernika u ALI :diabloti::diabloti::diabloti:
Alicja Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 :multi::multi::multi:już był telefonik:multi::multi::multi: za chwilke ruszają na trasę:multi::multi::multi:......CZEKAMY:loveu::loveu::loveu: Magda ...zamykaj sklepik ...napisz z powodu upału ...NIECZYNNE:diabloti:...i oć już;)
Recommended Posts