Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']czesc Madzik...no foteczki bardzo mile i przyjemne posiedzonko znaczy sie było:diabloti:
cześć Aguś... wszystko super... ale jesteś u .... dilerki :turn-l::turn-l::turn-l::turn-l:

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'];)...no widzisz ...i tak trzymać:evil_lol:

tak jest!!!

[quote name='clockwork']cześć Aguś... wszystko super... ale jesteś u .... dilerki :turn-l::turn-l::turn-l::turn-l:

no bardzo smieszne, bardzo....:cool1:

wiem juz mi Ala wyjasniła:diabloti:

Posted

[quote name='Kate I Luka']hello :) widzę, że spotkanie przednie było :) opłacało się 1000 km zrobić :evil_lol:

ooo, ktoś tu mentole lubi, jak ja :loveu:
http://images26.fotosik.pl/31/bf7bdab4f22c5d88.jpg

Ozzy... to Ozziego fajeczki... pali miętole żeby go Ala nie poczuła :cool1:

EDIT: ..--.---....-.-...-...---.=- ....---...-.-.

[quote name='Agunia-Pańciunia)']
no bardzo smieszne, bardzo....:cool1:

wiem juz mi Ala wyjasniła:diabloti:

hihi... ja Ci próbowałam wyjaśnić godzine temu ale dogo sie mi nie otworzyło, a potem pojechałam do PZU... po szmal :cool1:

Posted

[quote name='clockwork']Ozzy... to Ozziego fajeczki... pali miętole żeby go Ala nie poczuła :cool1:

to trzeba było jakims szyfrem to napisać, a tak zaraz wszystko się wyda :evil_lol:

Posted

[quote name='Kate I Luka']to trzeba było jakims szyfrem to napisać, a tak zaraz wszystko się wyda :evil_lol:

przepraszam :oops: nietakt :oops::oops:
już walnęłam EDITA :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']przepraszam :oops: nietakt :oops::oops:
już walnęłam EDITA :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Kate I Luka']Ozzy, uratowałam Cia :loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:....wariatki ....a Ozzy dziś przyszedł do mnie pożyczyć zapalniczkę i się wydało że pali:diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....wariatki ....a Ozzy dziś przyszedł do mnie pożyczyć zapalniczkę i się wydało że pali:diabloti:

Łoj... Nieletnim nie wolno;)

Posted

[quote name='Gonitwa']Łoj... Nieletnim nie wolno;):razz:za miesiac konczy 3 latka ...więc juz chyba mu wolno:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']

z bejsbola na poczatek :diabloti:

Aaaa, jak sympatycznie:multi::loveu::loveu::loveu:
[quote name='Kate I Luka']hello :) widzę, że spotkanie przednie było :) opłacało się 1000 km zrobić :evil_lol:

ooo, ktoś tu mentole lubi, jak ja :loveu:
http://images26.fotosik.pl/31/bf7bdab4f22c5d88.jpg
Ja nie lubię, ja nie lubię, jestem wyjątkowa, sialalallaaa:bigcool:
Na początku paliłam przez dłuższy czas czerwone, teraz już lajciki:cool1::diabloti::diabloti:

Cze kobietko o pięknych oczkach:cool3::cool3::cool3::loveu:

Posted

dealer napisał(a):
moja kochana bo ty cierpisz na chroniczny brak czasu...wszystko przez te chec robienia kariery:diabloti: ...a moze jednak dasz rade podjechac:razz: :loveu:

nie moja droga , ja cierpie na nadliczebność psów :diabloti:
których nie mogę zostawić na cały dzień samych w domu gdyż jest duży ryzyko że nie miała bym do czego wracać :cool1: :diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']:klacz: fajooooweee fotyyyyyy - lece do Ali i do Magdy bo tem pewnie tyż som :multi::multi::multi::evil_lol::evil_lol::evil_lol:nooo toś se polatała

Aga ...spakowana:razz:...bo ja tak i czekam siedząc przed drzwiami na plecaczku:p

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:nooo toś se polatała

Aga ...spakowana:razz:...bo ja tak i czekam siedząc przed drzwiami na plecaczku:p

noo polatałam :lol:

a kaj wy sie znowu wybieracie???? :razz::razz::razz: będą fotki??? :multi:

Posted

Witajcie spotykające się:cool3:
Foty widziałam- wynika z nich że wcale dobrze się nie bawiłyście:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']noo polatałam :lol:

a kaj wy sie znowu wybieracie???? :razz::razz::razz: będą fotki??? :multi::razz:jak gdzie sie wybieramy ....wczoraj Aga była u NAS w Rubniku-Boguszowicach...a jutro jedziemy do NAS do Jastrzębia:evil_lol:

[quote name='bonita']Witajcie spotykające się:cool3:
Foty widziałam- wynika z nich że wcale dobrze się nie bawiłyście:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no i będziemy kontynuować te beznadziejne:evil_lol::evil_lol::evil_lol:spotkanka:eviltong:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:jak gdzie sie wybieramy ....wczoraj Aga była u NAS w Rubniku-Boguszowicach...a jutro jedziemy do NAS do Jastrzębia:evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no i będziemy kontynuować te beznadziejne:evil_lol::evil_lol::evil_lol:spotkanka:eviltong:

hahahaha aa to wsio jasne :lol: myślałam, że na wakacje się wybieracie 3/3 :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']hahahaha aa to wsio jasne :lol: myślałam, że na wakacje się wybieracie 3/3 :evil_lol::hmmmm: jutro przemyślimy twą sugestię;)

Posted

:multi:i już jesteśmy skompletowane ....3/3 ....tylko jedna się rozczłonkowuje na foteliku:razz:....będę robić za sister miłosierdzia ...dobiję jak będzie schodzić:eviltong:
Witanko w Naszym blogasku z samego ranka:loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):
co tam robicie Dilerce???? będą foty efektów??? :razz::razz::razz:

to ja Dilerka:diabloti:....jestem zywa...ale co to za zycie....:razz:Pawcio mnie spaskudzil...:diabloti:a myslalam ze juz bardziej paskudna nie moge byc...:cool1:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...