Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

Posted

clockwork napisał(a):
dilerka.... widziałam - wsadziła go do kopiarki i skopiowała....... :mad:

ciesz sie ze nie masz niszczarki:diabloti:

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

dealer napisał(a):
mamunia nie mowila ....:diabloti: ale sama najlepiej wisz jakie sa reakcje ludzi na Twoj widok...:shake:

mamunia rzekla ino : ale ma fajne tatuaze ta PANI:evil_lol: padlam na ryjok...Pani??? o tobie Pani???:diabloti:

a dochodz do siebie kochanienka ..ja wiem ze ty dlugo dochodzisz, cos wspominalas zdaje sie:evil_lol:

clockwork napisał(a):
dilerka.... widziałam - wsadziła go do kopiarki i skopiowała....... :mad:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
wiecie co i zaś śmicham...........zaraz padnę ........na ryjok:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

dealer napisał(a):
Klockowa miala zgona to i winda u tla jezdzila....inni trzezwiejsi ino po gelendrze...:cool1:
taaa pełny odjazd.............:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

dealer napisał(a):
ciesz sie ze nie masz niszczarki:diabloti:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:naj ....taką do CD...:eviltong:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:crazyeye::crazyeye::crazyeye:ale u mła nie ma windy:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

aaa... to o twej sąsiadce :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: buuuhahahha!!! zakręcona zakręcona :eviltong:

dealer napisał(a):
mamunia nie mowila ....:diabloti: ale sama najlepiej wisz jakie sa reakcje ludzi na Twoj widok...:shake:

jakie?? no jakie??? nie wiem o czym mówisz.... :roll:

mamunia rzekla ino : ale ma fajne tatuaze ta PANI:evil_lol: padlam na ryjok...Pani??? o tobie Pani???:diabloti:

a nie mówiłam że sie mamunia zna??? :eviltong::eviltong::eviltong: po 18tce to PANI!

a dochodz do siebie kochanienka ..ja wiem ze ty dlugo dochodzisz, cos wspominalas zdaje sie:evil_lol:

ło matko... tobie też sie otworzyłam?? buuuuuuu.....

Posted

Gonitwa napisał(a):
Dobrze Ci- ja mam na dziewiątą do szesnastej...
;)..to ja mam jednak lepiej ...na dodatek praca bez dziecków jutro;)

Posted

Przyszłam zobaczyć jak Klocek ściąga ( a moze Ozzy) Dilerce majtki a Chlorkowa wygryza jej aorte :p
A może to inaczej było ? :hmmmm: :hmmmm: :hmmmm:

Posted

Pysia napisał(a):
Przyszłam zobaczyć jak Klocek ściąga ( a moze Ozzy) Dilerce majtki a Chlorkowa wygryza jej aorte :p

Ala ściągała Dilerce gacie, a Bartek chciał ją dobić :p ja nie przyznaje sie do winy :roll:

Posted

Pysia napisał(a):

clockwork napisał(a):
Ala ściągała Dilerce gacie, a Bartek chciał ją dobić :p ja nie przyznaje sie do winy :roll:
:diabloti:zapomniałas dodać że ....Dilerka gryzła mnie w uchi i skopywała z wyrka:mad:.......a Klocek podduszał nas obie ...co wszystko Pawcio zarejestrował na aparacie:evil_lol:

Witaj Nasza1/3:loveu::loveu::loveu:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:diabloti:zapomniałas dodać że ....Dilerka gryzła mnie w uchi i skopywała z wyrka:mad:.......a Klocek podduszał nas obie ...co wszystko Pawcio zarejestrował na aparacie:evil_lol:

Witaj Nasza1/3:loveu::loveu::loveu:

ale ja nie byłam waszym materacem... znam to z opowieści.... nie chce siać plot...

co do klocka to prawda- przygniatał.

Posted

malawaszka napisał(a):
hahahaha Ala na ostatniej focie ti już Ci chyba tchu brak :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
:diabloti:no widzisz tę łapę na krtani:placz::placz::placz:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...