Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:już był telefonik:multi::multi::multi:
za chwilke ruszają na trasę:multi::multi::multi:......CZEKAMY:loveu::loveu::loveu:

Magda ...zamykaj sklepik ...napisz z powodu upału ...NIECZYNNE:diabloti:...i oć już;)

buuuhaahha... okej... a puścisz mnie w domciu na dogo ;)
dziołcha... zanim oni znajda te Boguszowice to nas łikend zastanie :p

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork']buuuhaahha... okej... a puścisz mnie w domciu na dogo ;)
;)no przecie wiesz że puszczę cię na dogo ....ja Ci prądu nie wyliczam:diabloti:
ha ha a tu się mylisz ...bo Bartek zna te spady:eviltong:i Boguszowice wie gdzie są:multi:

Posted

[quote name='clockwork']buuuhaahha... okej... a puścisz mnie w domciu na dogo ;)

:eviltong: :eviltong: nie zgubilismy sie nawet:diabloti:

[quote name='Alicjarydzewska'];)no przecie wiesz że puszczę cię na dogo ....ja Ci prądu nie wyliczam:diabloti:
ha ha a tu się mylisz ...bo Bartek zna te spady:eviltong:i Boguszowice wie gdzie są:multi:

taaa zna:)
dojechalismy...bylo przemilo:loveu: sernik pychooota a miesko z legwana suuuper:diabloti:
na dzien dobry zaatakowal nas pies morderca i prawie zalizal na smierc lizak kochany:loveu:
Dziewuchy jestescie wariatki i kocham was przeokrutnie:loveu:

Posted

[quote name='dealer']:eviltong: :eviltong: nie zgubilismy sie nawet:diabloti:

dojechalismy...bylo przemilo:loveu: sernik pychooota a miesko z legwana suuuper:diabloti:
na dzien dobry zaatakowal nas pies morderca i prawie zalizal na smierc lizak kochany:loveu:
Dziewuchy jestescie wariatki i kocham was przeokrutnie:loveu::multi::multi::multi:
cieszkam cieszkam i jeszcze cieszkam ...bo do końca nie wierzyłam w spotkanko:cool1:
pies morderca do teraz leży na balkoniku i patrzy przez krateczki za dogowariatkami:eviltong:
Koffamy Cię Nasza TY 1/3:loveu::loveu::loveu:...i już cieszkam na PIĄTEK:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='malawaszka']ooo a tu kłamią że fajnie było :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ooo atu ktoś biega po blogasach i zazdraszcza:eviltong:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ooo atu ktoś biega po blogasach i zazdraszcza:eviltong:

no co TY??!! zazdrość to bardzo niedobre uczucie i całkowicie mi obce :grins:

Posted

[quote name='clockwork']no co Ty mówisz :crazyeye::crazyeye::crazyeye: :roll::roll: :cool1:
to gdzie miałaś tę pompke jak u mnie dmuchałyśmy :mad: wewnątrz domu????

:roflt:

[quote name='dealer']na dzien dobry zaatakowal nas pies morderca i prawie zalizal na smierc lizak kochany:loveu:

Haha :D Lizaczek :loveu:

Kochane są, prawda :loveu:

[quote name='madzia i medor']Choo dilerka, opowiadaj:razz::razz::diabloti:
Jak ciem ślunskie dziołchy potraktowały:evil_lol:
:evil_lol: ślunska gościnność is the best :grins: ;)

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ooo atu ktoś biega po blogasach i zazdraszcza:eviltong:
Ja się przyznaję bez bicia, że zazdraszczam :p

Posted

Vectra napisał(a):
a ja biedna nic nie wiem że Ty dziecko w PL jesteś :(
zazdroszczę ..... ale nie mam jak na ten ślunsk nawet pojechać :(

moja kochana bo ty cierpisz na chroniczny brak czasu...wszystko przez te chec robienia kariery:diabloti: ...a moze jednak dasz rade podjechac:razz: :loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi:dzień doberek dilująca kobietko:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

dzien doberek babciu podajaca gosciom legwany:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']dzien doberek babciu podajaca gosciom legwany:diabloti::eviltong:a ja z tipsikow legwanich robiąca wykałaczki:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='dealer']:eviltong: :eviltong: nie zgubilismy sie nawet:diabloti:

:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: MY!!!!???? :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:

[quote name='madzia i medor']Choo dilerka, opowiadaj:razz::razz::diabloti:
Jak ciem ślunskie dziołchy potraktowały:evil_lol:
z bejsbola na poczatek :diabloti:

joł madafaka- jestem już we arbajcie :loveu::loveu::loveu:
jutro od 9-tej Pawcio bedzie Ci robił dobrze :cool1:

Posted

ine obiekta do focenia też były

:loveu::loveu::loveu:2/3:loveu::loveu::loveu:

wkładamy palce w obiektyw:evil_lol:

Ozzulek:loveu:dzieki któremu jestem na dogo i poznałam WAS

Posted

[quote name='clockwork']:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: MY!!!!???? :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

joł madafaka- jestem już we arbajcie :loveu::loveu::loveu:
jutro od 9-tej Pawcio bedzie Ci robił dobrze :cool1:
:razz:a ja będę pilnować:eviltong:.....czy nie zbaczają z drogi:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']czesc Madzik...no foteczki bardzo mile i przyjemne posiedzonko znaczy sie było:diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Aguniu jestes w Naszym blogasku u Agi Gilerowej:loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Aguniu jestes w Naszym blogasku u Agi Gilerowej:loveu:

ja chyba juz dostaje pomieszania zmysłów - pisze Alicja jestes u nas i mowi u Agi a widze ze to ona pisze:diabloti: . ALu, blagam Cie...mam ciezkie dni:diabloti: ...jestem u Dilerowej tak??
kurde a tyle tu Magdy...zem mnie to zmyliło .....:diabloti:

dzieki Alu za sprowadzenie mnie na ziemie....cholera a w oblokach bylo fajnie:p

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']ja chyba juz dostaje pomieszania zmysłów - pisze Alicja jestes u nas i mowi u Agi a widze ze to ona pisze:diabloti: . ALu, blagam Cie...mam ciezkie dni:diabloti: ...jestem u Dilerowej tak??
kurde a tyle tu Magdy...zem mnie to zmyliło .....:diabloti:

dzieki Alu za sprowadzenie mnie na ziemie....cholera a w oblokach bylo fajnie:p :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Aguniu ...bo MY ..czyli Aga Dilerowa , Magda Klocusiowa i Ja Alicja Ozzulkowa to 3/3:p...i każdy NASZ blogasek ...jest ...NASZ:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Aguniu ...bo MY ..czyli Aga Dilerowa , Magda Klocusiowa i Ja Alicja Ozzulkowa to 3/3:p...i każdy NASZ blogasek ...jest ...NASZ:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

no i wszytsko jasne....:loveu:

i teraz juz wiem...co i jak :cool1: :diabloti:

no tak...

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']no i wszytsko jasne....:loveu:

i teraz juz wiem...co i jak :cool1: :diabloti:

no tak...;)...no widzisz ...i tak trzymać:evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...