Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kate I Luka']pochwal sie no kobito swoim nowym obrazeczkiem :cool3::eviltong:a właśnie ,że się nie pochwali...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:..bo ja jej tu pilnuję ...
Obrazeczek nie jest nowy tylko odnowiony:eviltong:....i proszę uwierzyć na slowo ,ze wygląda bardzo atrakcyjnie:p

Posted

Poka, poka :razz: Jak się troszku wygoi ;)

clockwork napisał(a):
to ja Dilerka:diabloti:....jestem zywa...ale co to za zycie....:razz:Pawcio mnie spaskudzil...:diabloti:a myslalam ze juz bardziej paskudna nie moge byc...:cool1:

:grin:

Może i ja się kiedyś skuszę na paskudzenie Pawciowe ;)

Posted

Pysia napisał(a):
Osz kuna :crazyeye: Dilerowa czy masz wytatuowaną maryche ? :diabloti: :evil_lol:

Krakersa:diabloti::diabloti::diabloti:

Dijejeczko, no chooo tu do nas na chwilę:loveu:

Posted

:loveu:Aguniu ...ja już tu przytuptałam ...
Nasza Dilerka została dziś zwrócona ...naprawiona przez Pawcia;) ...który zrobił jej dobrze:eviltong:;)...Bartkowi ....
nasi naj naj najwspanialsi TZci odebrali nas dziś z wyprawy do Naszej 1/3 i wróciliśmy do swoich domków...
Aguś:loveu: ...ja już tęsknie ;)co ja piszę ....MY już tęsknimy:razz:...ucho się goi:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']a DILERKA gryzła Ale w ucho w nocy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Alu.... czy mam nikomu nie mówić :roll::razz:może bądź dyskretna ;)i nie mow , ze Dilerka gryzła mnie w nocy w ucho ...bo po co mają znowu gadać:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:może bądź dyskretna ;)i nie mow , ze Dilerka gryzła mnie w nocy w ucho ...bo po co mają znowu gadać:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

aaaa... no to nie gadam :roll: :roll:

Posted

[quote name='clockwork']aaaa... no to nie gadam :roll: :roll: :loveu:KCM ...wiedziałam ,że nikomu nie powiesz:razz:...niech to pozostanie naszą słodką tajemnicą:eviltong:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:loveu:KCM ...wiedziałam ,że nikomu nie powiesz:razz:...niech to pozostanie naszą słodką tajemnicą:eviltong:
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: wiadomo... na mnie zawsze można liczyć :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: wiadomo... na mnie zawsze można liczyć :evil_lol: :evil_lol: :loveu::loveu::loveu:no jasne ,że wiem ...:eviltong:

Posted

[quote name='Gonitwa']Nie dość ze wścibska to jeszcze podsłu****ę...
Wiem, że DILERKA gryzła Ale w ucho w nocy...:crazyeye::crazyeye::crazyeye:o masz ...a skąd Ty masz takie wiadomości ......bosz .....przeca Dilerki u NAS wcale nie było:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...