Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
...tadammmmmmmmmmmm
dzień doberek:multi::multi::multi:
Napisałam esesmanka do Naszej 1/3 i uprzedziłam że czekają ją nie lada emocje...
a ja czekam na fotaski Chlorka:loveu::loveu::loveu:

a pan Cezary powiedział ...............pijawki ....:hmmmm: co lub kogo miał na myśli...
http://images29.fotosik.pl/35/d27d4527c9bb13e9.jpg

alez na pewno nie mowil o nas....:diabloti:

Posted

te one dwie chcialy przegryzc Chlorusiowi aorte:placz: :diabloti: meczyly go i pastwily sie nad biednym malenstwem:diabloti:

Posted

dealer napisał(a):
alez na pewno nie mowil o nas....:diabloti:
:shake:nieeee no gdzież by o nas....to o tej za ścianą:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

:shake:nieeee no gdzież by o nas....to o tej za ścianą:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

na pewno taka impra u niej byla ze nawet jak w sciane walilam to nie slyszala:evil_lol: :evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:moje paluszki widać ....:eviltong:
http://images25.fotosik.pl/36/a82f7f6c7e5a7eee.jpg

ladne MIALAS paluszki:diabloti:

Posted

Vectra napisał(a):
byłam wszystko widziałam , moja prawie jak pudzian córko :diabloti:

mamunia:multi: :multi: nie pracujesz moja kochana juz czy jeszcze?:diabloti:

Posted

dealer napisał(a):
mamunia:multi: :multi: nie pracujesz moja kochana juz czy jeszcze?:diabloti:

ani już ani jeszcze , ja tylko piątki i soboty :cool3:

Posted

dealer napisał(a):

Mamuni sie bardzo pieseczki podobaja:diabloti: :diabloti:

od razu widać że mamunia sie zna.... amy?? amy??? nie podobiemy sie mamuni?? :cool3::cool3::cool3: DILEROWA MAMUNIU :helo:

dealer napisał(a):
zdjecia z wizyty u Klockowej nastepnym razem:diabloti:

A przy okazji chcialam podziekowac Madzi Chlorkowej za przecudny eee wieczor..i Pawciowi memu pocieszycielowi jedynemu , szatankowi osobistemu tez:diabloti: tak trzymej synek:evil_lol:

I w ogole wy dwie z familia jestescie kopniete w gowy i za to was kocham i odliczam czas do nastepnego raza...tak wiem! mam zapakowac ubranka:diabloti: :loveu: :loveu:

:eek2:o matko... bedzie następny raz??? :mdleje:

:loveu::loveu::loveu:

...tadammmmmmmmmmmm
dzień doberek:multi::multi:
Napisałam esesmanka do Naszej 1/3 i uprzedziłam że czekają ją nie lada emocje...
a ja czekam na fotaski Chlorka:loveu::loveu:

a pan Cezary powiedział ...............pijawki ....:hmmmm: co lub kogo miał na myśli...
http://images29.fotosik.pl/35/d27d4527c9bb13e9.jpg

oj emocje były, oj były... łzy cieknące po policzkach... qpa (śmiechu) i takie tam... ciągle dochodze (do siebie) :evil_lol:

:shake:nieeee no gdzież by o nas....to o tej za ścianą:evil_lol::evil_lol:

dealer napisał(a):
na pewno taka impra u niej byla ze nawet jak w sciane walilam to nie slyszala:evil_lol: :evil_lol:

bo ty waliłaś w ściane za kiera jest.... winda :eviltong:

cześć PIJAWKO! :diabloti:

Posted

clockwork napisał(a):

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:ale u mła nie ma windy:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

clockwork napisał(a):
od razu widać że mamunia sie zna.... amy?? amy??? nie podobiemy sie mamuni?? :cool3::cool3::cool3: DILEROWA MAMUNIU :helo:

:eek2:o matko... bedzie następny raz??? :mdleje:

:loveu::loveu::loveu:

oj emocje były, oj były... łzy cieknące po policzkach... qpa (śmiechu) i takie tam... ciągle dochodze (do siebie) :evil_lol:

cześć PIJAWKO! :diabloti:

mamunia nie mowila ....:diabloti: ale sama najlepiej wisz jakie sa reakcje ludzi na Twoj widok...:shake:

mamunia rzekla ino : ale ma fajne tatuaze ta PANI:evil_lol: padlam na ryjok...Pani??? o tobie Pani???:diabloti:

a dochodz do siebie kochanienka ..ja wiem ze ty dlugo dochodzisz, cos wspominalas zdaje sie:evil_lol:

Posted

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:ale u mła nie ma windy:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Klockowa miala zgona to i winda u tla jezdzila....inni trzezwiejsi ino po gelendrze...:cool1:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...