Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:o masz pies ci się w paski opala;)

kurde ale zobacz na jaki piekny braz sie opalil:razz:

ide spac..musze sie wyspac na wszelki wypadek:diabloti: a jak nie wypali to przynajmniej bede wyspana....:cool1:
KWM:loveu:

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dealer']kurde ale zobacz na jaki piekny braz sie opalil:razz:

ide spac..musze sie wyspac na wszelki wypadek:diabloti: a jak nie wypali to przynajmniej bede wyspana....:cool1:
KWM:loveu::diabloti:a moje nogi nadal blade jak ser:angryy:

no wyśpij sie wyśpij;)...bo nie wiadomo kiedy będzie Ci dane:eviltong:

Posted

[quote name='Vectra']witaj dziecie moje :diabloti:
witaj matko...cos sie ostatnio mijamy:diabloti:

[quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:a moje nogi nadal blade jak ser:angryy:

nie wyspalam siem:angryy:
[quote name='evaxon']http://images27.fotosik.pl/27/41f37180dc4ad099.jpg
a co on tak ostroznie do tej wody wchodzi :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
a jakby go pogryzla??:evil_lol:

[quote name='bonita']Cześć :diabloti:
Przybyłam po podglądywać co tu robicie:diabloti:

myyyy....niiiiicccc:diabloti:

[quote name='paula_z']Kokietka :eviltong: ;)

alez Paulinska..jam prawdziwa az do bolu jest:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']kurde ale zobacz na jaki piekny braz sie opalil:razz:

KWM:loveu:

[quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:a moje nogi nadal blade jak ser:angryy:

czy ja o czymś nie wiem.... wyniuchałam spisek :cool1::cool1::cool1:
czy dobrze mysle... i u Ali wyczytałam że nie dobry dzien .... tzn??? buuuu... nie wiem o co chodzi!!!!! :placz::placz:

Posted

[quote name='clockwork']czy ja o czymś nie wiem.... wyniuchałam spisek :cool1::cool1::cool1:
czy dobrze mysle... i u Ali wyczytałam że nie dobry dzien .... tzn??? buuuu... nie wiem o co chodzi!!!!! :placz::placz:

niedobry....bo Dili znowu nie chodzi......jedna lape wylaczyl z uzytku i tylko lezy,nie je, dobrze ze pije..siedze z nim w ogrodeczku, lezymy sobie na slonku...nie wiem co znowu mu jest:-( juz sie tak cieszylam ze wszystko ok..a tu doopa znowu cos...:-(

Posted

[quote name='dealer']niedobry....bo Dili znowu nie chodzi......jedna lape wylaczyl z uzytku i tylko lezy,nie je, dobrze ze pije..siedze z nim w ogrodeczku, lezymy sobie na slonku...nie wiem co znowu mu jest:-( juz sie tak cieszylam ze wszystko ok..a tu doopa znowu cos...:-(

nosz qrde...... co On se za jajka robi... DILI!!!! cioteczki sie martwią o Ciebie :placz: zdrowiej chłopie:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='clockwork']czy ja o czymś nie wiem.... wyniuchałam spisek :cool1::cool1::cool1:
:razz:nooo teraz juz wiesz wszystko;):loveu:
Dili ...proszę o względy dla nerwów cioteczek i pańci:cool1:

Posted

a ti ti ti niuszku:loveu:

Posted

dealer napisał(a):
niedobry....bo Dili znowu nie chodzi......jedna lape wylaczyl z uzytku i tylko lezy,nie je, dobrze ze pije..siedze z nim w ogrodeczku, lezymy sobie na slonku...nie wiem co znowu mu jest:-( juz sie tak cieszylam ze wszystko ok..a tu doopa znowu cos...:-(

Robiłaś mu prześwietlenie??
dealer napisał(a):

oooo Madzia:diabloti: i co? nadrobione?:mad:

Powiedzmy, że jestem na bieżąco;) :diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']boszzzz Diler chory???? jak się ślimtoczek czuje???? aaapsik

Diler został ewakuowany do KATOWIC- zajedź sprawdzić :cool1::cool1::loveu:

Dilerowa.... kichaj rodzine- cho już.... piwo sie chłodzi :p

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...