Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malibo57']Zabieram się do przelewów i sprawdzam konto, a tu proszę - nieaktualne:)
Rozumiem, że z przelewem za listopad mam się wstrzymać?[/QUOTE]

Tak, wstrzymać się kilka dni :) mam nadzieje, ze juz wpłaty na Staszka nie będą potrzebne :)

[quote name='Plicha']I jak tam Stasiulek na nowym miejscu? :)[/QUOTE]

Wiosna nie odbiera telefonu. Bede próbować później :)

[quote name='Cantadorra']O rany, musialam cos przegapic. Wchodze i oczom nie wierzę. Staszek w swoim domu. Ale super i nie cieszę się za głośno, żeby nie zapeszać. Bądź szczęśliwy Stasieńku! :) Ależ miałeś szczęście, że ciotki cie wypatrzyły w tym kartoniku i zaopiekowały się tobą.[/QUOTE]

Wierz mi, ja też jeszcze nie wierzę ;)

Posted

Ogromnie się cieszę, że Staszek ma wreszcie swojego własnego LUDZIA i jak można sądzić, wspaniałe warunki do życia. Po tylu przejściach doczekał sie wreszcie miejsca w sercu Człowieka :loveu:
Staszku bądź szczęśliwy !
Chętnie zobaczyłabym uśmiechniętego pycholka. Może będą zdjęcia z domku...
[B]Acha i jak moje finanse co nieco się podbudują, wepłacę zaległą ratę za październik na konto psiaka, którego wskaże mi Obarczus87[/B] :)

Posted

no no Stachu gratuluje! W sumie to sie chlopak dobrze ustawil:cool3: Lepiej niz w mieszkaniu czy domu u kogos bo jakby nie patrzec teraz ma SWOJA wlasna budę i SWOJ wlasny teren a nie cudzie mieszkanie i dzielone łóżko, phiii :razz:

A tak serio, to bardzo sie ciesze, ze po tylu perypetiach udalo mu sie znalezc przede wszytskim SWOJEGO czlowieka. No i z tego co doczytuje to kolezanke bedzie Stach mial :)

Posted

[quote name='elik']....... wepłacę zaległą ratę za październik na konto psiaka, którego wskaże mi [B]Obrusacz[/B] :)[/QUOTE]
:D:D:D Marta co watek to masz inny nick:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
ale i tak Nikt nie pobije przekrecenia na Odrobaczus!!:roflt::roflt::roflt:

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']:D:D:D Marta co watek to masz inny nick:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
ale i tak Nikt nie pobije przekrecenia na Odrobaczus!!:roflt::roflt::roflt:[/QUOTE]

Nie zauważyłam tego, bo Elik zeedytowała post :)

hehe to prawda, mój nick daje się w świetny sposób przekręcać :D

Posted

[quote name='obraczus87']Nie zauważyłam tego, bo Elik zeedytowała post :)

hehe to prawda, mój nick daje się w świetny sposób przekręcać :D[/QUOTE]

Soreczki, już poprawiłam :oops:

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']:D:D:D Marta co watek to masz inny nick:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
ale i tak Nikt nie pobije przekrecenia na Odrobaczus!!:roflt::roflt::roflt:[/QUOTE]

Ale piękne, nie pohamowalam się od wybuchu śmiechu :)

Posted

[quote name='LILUtosi']Niewiele wpłat było na Staszka na moje konto.
20.10. Dora (08, 09, 10, 11) 40zł
21.10. Obraczus87 (scheda) - 290,13zł
Razem zostało 330,13zł[/QUOTE]

Doszły dwie wpłaty:
02.11. BJUTA - 5zł
02.11. MAKS - 10zł
Razem 345,13zł

Posted

Gdyby ktos poszukiwał szczeniaka do adopcji to zapraszam do Nel ;)

[url]http://www.dogomania.pl/threads/195337-NELA-z-le%C5%9Bnej-nory-(-Potrzebny-TRANSPORT-BRZEZINY(k.Warszawy)-WARSZAWA-W%C5%81OCHY-!-!-[/url]!

Posted

Kochani rozmawiałam z Wiosną :loveu:

Moge oficjalnie napisać: Staszek z dworca, Staszek który tułał się po Polsce, Staszek który czekał tyle czasu na swojego człowieka......
ten oto Staszek ma WŁASNY DOM :multi::multi::multi: Mam nadzieję, że w tym domu spędzi resztę swojego życia :multi::multi:

Wiosna za jakiś czas pojedzie do Państwa wykonać wizyte poadopcyjną, wtedy też będą zdjęcia :)

Chciałabym wszystkim serdecznie podziękować za wszystko! Za to, że byliście tutaj ze mną, trzymaliście kciuki. Za to, że pomagaliście finansowo w utrzymaniu Staszka, w opłaceniu badań, kastracji, szczepień itd. Za to, że nie zniechęciliście po różnych sytuacjach jakie miały miejsce na tym wątku!

Bardzo Wam dziękuję za pomoc :loveu::loveu::loveu:

Teraz mogę oficjalnie przenieść wątek do działu: MAJĄ DOM :multi:

:sweetCyb::sweetCyb::Cool!::Cool!::laugh2_2::laugh2_2:

:knajpa::drink1::bigcool::bigcool:

Propozycję podziału pozostałych pieniedzy napisze dzisiaj wieczorkiem ;)

Jesli ktokolwiek chciałby chociaż jednorazowo pomóc Lence - koleżance Staszka (razem przebywali u AlinyS) to bardzo proszę :)
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/174236-Lenka-czeka-na-zalegle-wplaty[/URL]-!!!!

Posted

Obraczus87, to Tobie, kochana, należą się nasze podziękowania. Za DS Staszka i za wszystko, co dla niego robiłaś.

DOBRA ROBOTA :):):)

Staszku, niech każdy dzień teraz będzie dla Ciebie tym najlepszym.