Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo się cieszę. Wątek na bieżąco podczytuję i trzymam kciuki za fotki. Trzymaj się ciepło Staszku! Święta będą Twoimi świętami - zasłużyłeś na całusy.

Posted

Dziękuję za wpłatę dla Nadinki :)

Postaram się pojechać do Staszkowego domu, chociaż mam teraz tak napięty czas, że nie mogę obiecać kiedy to będzie.
Jestem jednak o niego spokojna, ostatnio moja wet opowiadała mi jacy Państwo zadowoleni ;)
Szkoda tylko, że Milce się nie udało, ona dalej czeka.

Posted

Miałam dziś tel od Staszkowego domku ;) Stanisław jest teraz gospodarzem, dzielnie pilnuje wielgaśnej posesji obszczekując intruzów. Płot został już wszędzie podwyższony, więc nie ma już kłopotu z zapędami Staszka do wspinaczki. Państwo są bardzo zadowoleni, podczas rozmowy Staszek chyba wtryndzielił się panu na kolana ;)

Posted

wiosna napisał(a):
Miałam dziś tel od Staszkowego domku ;) Stanisław jest teraz gospodarzem, dzielnie pilnuje wielgaśnej posesji obszczekując intruzów. Płot został już wszędzie podwyższony, więc nie ma już kłopotu z zapędami Staszka do wspinaczki. Państwo są bardzo zadowoleni, podczas rozmowy Staszek chyba wtryndzielił się panu na kolana ;)

Wspaniałe wieści :D super Stasiu :D :D :D

Posted

Mnie najbardziej ucieszyła wiadomość o płocie, ogród jest przeogromny, ja takich pastwisk dla koni nie mam :-( A teraz kiedy ogrodzenie podwyższone, to Stanisław luzem wszędzie biega, pięknie, trafiło mu się ;)
I szczekać może ile chce, i tak zawsze będzie mało :lol:

(proszę, pomóżcie mi czasem podnieść czasem 3 bazarki dla koni - linki mam w podpisie. Zbieram na utrzymanie koni, bo już nie daję rady, a one potrzebują tyyyleeeee żarcia :roll: )

Posted

Ramzesik tez otrzymal pieniazki od Staszka :)

zuziaM napisał(a):
Taka informacja byla na pewno w tytule przelewu.
Tylko, ze tego watku Staszka nie znam, wiec tam nie moge nic wpisac. Czy ktos moze to zrobic ?