Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wielkie dzieki Wam wszystkim za to, ze jestescie:loveu:
Marysi dziekuję za piekne podsumowanie:loveu:
:multi:
Bursztyn jutro jedzie do lucySxy.
To najlepsze co temu psiakowi moglo się przytrafic:loveu:
Dzisiaj rozmawialysmy - tak jak napisala moze zabrac Bursztyna na miesiac do siebie.
Jak w ciagu tego czasu nie znajdzie domu - bedziemy szukac miejsca w hoteliku.
Jutro Tz jedzie po 15 po psa i w drogę.
Trzymajcie kciuki, zeby przezyl te noce, u nas - 20 na zewnątrz.
Juz zaczynam sie denerwowac.
LucySxy - dzieki za tę decyzję. Zawsze mozna na Ciebie liczyc.
Zreszta jak na wszystkich, ktorzy tu weszli.

Mam nadzieję, ze Bursztyn jutro bedzie jeszcze zyl...

Posted

Tola napisał(a):
.
Mam nadzieję, ze Bursztyn jutro bedzie jeszcze zyl...

Tola nawet tego nie poddawaj w wątpliwość, musi żyć...
Mocno trzymam kciuki, Bursztynku wytrzymaj...od jutra już będzie dobrze.
Dziękuję lucySxy:loveu:

Posted

Tolu, daj namiary na konto, nie wiem, na EMIR wpłacać z adnotacją "dla Bursztyna z Zamościa"?
Nawet jeżeli biedak nie przeżyje do jutra /tfu! za lewe ramię/ - będą pieniądze na Fokusa albo Fabiana, Bursztyn nie jedyny umierający w tym Palace Hotel przecież i wszyscy się podejrzewam zgodzą na zmianę adresata kasy, dożyje - kasa i tak potrzebna na karmę, leczenie, badania, DT, za miesiąc na hotel.

Posted

Poniewaz lucySxy bierze utrzymanie Bursztyna na siebie, na razie nie podaję nr konta, powolutku pozbieram deklaracje i bedziemy czekac na rozwoj sytuacji.
W miedzyczasie poprosze Isadorę7 o allegro cegiełkowe, moze konto Bursztyna powiększy się.
Isadora - da sie zrobic?
Marysia55 - moze jakis piękny tekscik podrzucisz dla Bursztyna, taki chwytajacy za serce, moze uda sie tak jak z allegro Redzika...
Tylko trzymajcie dzisiaj w nocy kciuki ...
Musi sie udac!

Posted

Energy napisał(a):
Będę bardzo mocno trzymać kciuki, musi być dobrze.
O której jutro będą jakieś wieści, to znaczy o której go zabieracie?

Ok 15.
Jeszcze trzymajcie kciuki, zeby Bursztyn dogadal się z jedną z suk lucy, bo inczej nic z tego nie będzie

Posted

Tola napisał(a):
Ok 15.
Jeszcze trzymajcie kciuki, zeby Bursztyn dogadal się z jedną z suk lucy, bo inczej nic z tego nie będzie

Zaciśnięte, oby wszystko poszło dobrze.

Posted

Trzeba zrobić mu zdjęcia jak tylko wyjdzie ze schronu i umieścić na watku zamojskim .Napisac opinie weta .Ja podejrzewam ,ze moze mieć zapalenie płuc .Mozna to wykorzystać jako kolejny niepodwarzalny akt znecania sie nad zwierzetami w tej mordowni.Nie mozna podarowac kolejn ego psa zagłodzonego w tym schronie .Sa zdjęcia z lata na których pies wyglądał normalnie ,domyslam się ze pewnie był zaraz po kwarantannie ......

Posted

Może uda mu się schować do jakiejś budy, bidulkowi. Tak strasznie mi go żal.:-( Mam nadzieje ze przetrwa do jutra. I jak tu się położyć do ciepłego łóżka kiedy one tam tak cierpią?:placz:Trzymam kciuki za Bursztyna. Handzia

Posted

Dogo07 wzywa, więc jestem. Ja już nie powinnam składać żadnych deklaracji, ale co zrobić - mam słabość do czekoladek. 10zł/mies.

Piesku, przetyrzymaj jeszcze tę noc - jutro już się ogrzejesz w domku.