Jump to content
Dogomania

Boski Logan- posłaniec psich bogów oraz Demon- brzydki malinois ;)

Recommended Posts

Posted

anetta napisał(a):
Ja bym sie zdeczka bała wpuszczać psa na lód ;) Ale fota fajna.
Logan chodzi z głową w chmurach :evil_lol:

wiesz co generalnie ja tez sie boje ale jeszcze nie zeszlam z mostu porzadnie bo najpierw trzeba bylo delikatnie psa sciagnac to juz sam wparowal... tam o tyle jest fajnie bo jest bardzo plytko i od razu mmoglabym biec na ratunek jak cos kiedys to bylo glebokie potem wyschlo a teraz tam jest wysypisko spieci ... taaak Logan chodzi z glowa w chmurach zgaadzam sie calkowicie ^^

nauczylismy sie wreszcie robic osemke miedzy nogami ^^

Posted

ale diabel zmeczony... wstawie kilka fotek diabel wczoraj sie caly dzien uczyl histori zarwal noc dla geografi z ktorej i tak nic nie wyniosl na szczescie gosciu nie przyszedl na sprawdzian i jutro go piszemy wiec dzisiaj mam randke z gegra ...

Posted

diabel dostal na mikolaja ruzge :evil_lol: a loganek wielkie ciacho i jeszcze dostanie pileczke do gryzienia takie jak sa buciki ^^ i z okazji mikolaja wyczyscilam mu uszka :evil_lol:

Posted

No to diabel chcialby sie pochwalic jak wspaniale spedzil popoludnie ze swoim wspanialym TZtem ^^ TZ zabral diabla na diabelkowe sushi i sake miodzio ^^ diabel juz jadl sushi ale nigdy w eleganckich lokalach wiec pani podaje cala sushi zastawe (wiekszosc znana diablowi) w pewnym momenci przynosla gorace reczniki zapiete jakby taka porcelanowa spinka sliczna i sie glupio diablowi zrobilo bo nie wiedzial o co kaman no i TZ sie spytal po mesku a zarazem delikatnie i okazalo sie ... faktycznie japonczycy jedza sushi lapami wiec w cos trzeba bylo wytrzec lapy ^^ super smaczne bylo kocham sushi a na slasku jeszcze nie mialam okazji zjesc :) potem poszlismy do maka na salatke i mcflurry i po piwko jakies mocniejsze swietnie bylo i wreszcie wypadalo by sie zabrac do dom wiec slicznie dograne tramwaj z busem no jedziemy tramwajem juz spoznionym jakis kibic ( bo byl mecz na stadionie ) sie zaczal buntowac i tramwaj mial opoznienie wiec biegiem na busa ... minelismy sie z nim diabel rozpacza TZ rzuca ze biegniemy to diabel poslusznie biegnie a po alkoholu diabel nie ma kondycji ale dobieglismy na przystanek i okazalo sie ze moj 138 ( ktorym jade do szkoly codziennnie na osieldlu wczesniej teraz bylam) mial kilkanascie metrow wczesniej przystanek i juz ruszyl z niego diabel troche zalamka TZ ladny usmiech ale taki bez przekonania i tak juz troche w akcie desperacji i dla jaj macha slicznie do kierowcy to kiedowca mojego kochanego autobusu(do ktorego jak jade do szkoly trzeba autentycznie wbiegac bo jest taaaki tlok i czasem sie nie zmiesci diabel i nie trzeba sie trzymac bo tylke ludzi ^^) sie zatrzymal na trawie troche dalej diabel podjarany wspanialomyslnym kierowca stwierdzil ze to jeden z tych zajebistych dni w jego zyciu ^^

tutaj sushi po prawej z lososiem po lewej z ryba maslana taki ciemny dzbaneczek to ten na sake a taki maly kubeczek to z niego pilo sie sake ^^

tutaj diabel full zestaw ^^

Posted

Witam :multi::multi::multi:

to ślicznie że TZ zabrał Cię na sushi :)
a z reczniczkiem też bym nie wiedziała co zrobić :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

u nas nie do pomyślenia jest żeby autobus się zatrzymał gdzieś indziej niż na przystanku...pamiętam jak kiedyś był super korek na ulicy a ja w autobusie...a było to w sumie przy samej mojej ulicy więc podchodzę do kierowcy i pytam się czy otworzyłby mi drzwi ja bym wyszła bo tutaj mieszkam a on na mnie z pyskiem że nie może wysadzać ludzi w miejscach nie będących przystankami :roll:
Jakby mu to coś robiło...i tak staliśmy w korku przy samym krawężniku.

Jak mój kuzyn przyjedzie i będzie robił sushi to zaproszę Ciebie skoro tak lubisz :)
Bo on to maniak :evil_lol::evil_lol: